darkjusticer
Yanlış bilgi vermişsiniz sanırım 2014/2 birinci atama oluyor.2. atama EKPSS-2015/1 oluyor benim bildiğim kadarıyla.Bende yıllarca bu ikisini karıştırmıştım.EKPSS 2015/2 buda 3.atama oluyor.
teşekkürler.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
darkjusticer
Yanlış bilgi vermişsiniz sanırım 2014/2 birinci atama oluyor.2. atama EKPSS-2015/1 oluyor benim bildiğim kadarıyla.Bende yıllarca bu ikisini karıştırmıştım.EKPSS 2015/2 buda 3.atama oluyor.
grcnckr aq memleketinde siz liseyi bitirin yatın evde gezin veya gidin çalışın para kazanın biz gidelim memleketimizden 1000 km uzaga bir sürü masraf edelim 14 bin tl kredi borcumuz olsun hasta hasta vize idi final idi ugrasalım bir sürü masraf maddi manevi hüsran yaşayalım sonra adamın biri çıksın lisans mezunları zaten iş buluyor yaw asıl kadro bizim hakkımız kadroların %50 si lise %20 lisans olması lazım desin azıcık insafı mantıgı olan bir adam bunu diyemez git sende oku aq niye okumuyon çünkü zor demi masraflı demi işine gelmez ama lafa gelince okumadan etmeden liseyi bitirip dogru düzgün bile puan almadan memur olmak iste yok ya varmı öyle bir dava devlet zaten bundan önceki her tercihte okuyan engelliyi cezalandırdı en az kadroyu onlara verdi ben en ufak birşey yazmadım bu bizimde hakkımız Allah herkese hayırlısını versin (not:lisanstan 82 puan aldım atanmadım garantiside yok )
okuma durumu olmayan bazı zorunlu sebeblerden dolayı okuyamayan arkadaşlara sözüm yok ama onlarında bu konuda söz hakkı yok
Saat 16.30da tercih başlıyor hadi hayırlısı herşeyin.
Merhaba herkes için hayırlı olsun kadrolar belirlendi. Benim sorularım var. 2007 filan bir bilgisayar kursu meb onaylı sertifikam var onunla 6225 ( bilgisayar işletmeni) kodlu kadroya başvurabiliyor muyum ?