Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

Arkadaşlar 2. Tercihleri yapcak yer açıkmadı galiba ayın 12 sinde açılmıcakmıydı tercihler

Umarım iyi bir planları vardır düzenleme yaparlar.Beklediğimize değer ama hiç umudum yok.

Merhabalar arkadaşlar ben 2014 KPSS Önlisans sınavına (E-KPSS değil) girmiştim. O zaman henüz engellilik durumum yoktu 1 yıl dersaneye giderek hazırlandım ve 83 puan aldım. Fakat atanamadım ertesi yıl mitral kapak ameliyatı geçirdim sonrası da uzun ve zor ödem tedavisi gördüm, ayrıca 2012'de de aort kapak ameliyatından dolayı heyete girdim %80 engel oranım var. Şu anda özel bir şirkette çalışıyorum fakat aldığım para asgari ücret bu yüzden devlet düşünüyorum fakat 1 yıl daha dersaneye gidecek ne gücüm var ne kafam alır ne de maddi durumum müsait. E-KPSS sınavı ne kadar zamanda bir oluyor, soru dağılımı ne şekilde? Süre durumu nedir acaba evde ara sıra test çözüp benzer sorulara bakarak atanabileceğim bir puan alabilir miyim? Bir de 2 yıllık üniversite mezunuyum, yanlış anlamayın hor görmek haddime değil ama hizmetli vs olarakta bir kadroda çalışmayı düşünmüyorum ve mümkünse Ankara, Eskişehir, İzmir gibi batı illerde kaç puan gerekiyor?

E devlette tercih bilgi sistemi yayınlanmış valla herkesin şansı olabilir 1 kişi 2 kişi alınıyor

Umarım akşam olmadan ösym de tercih listelerini yayınlar.

Milli Eğitim hiç yok en fazla eksik oradaydı ama personel alımına gitmemiş garip

Bence 3. bir tercih olacak

2017 yılından KPSS 9 kere tercih alıncak

2001 kodlu olanlar aşağıdaki gibi

87 Adet Hizmetli
118 Adet Memur
1 Adet Tahsildar
1 Adet VHKİ
1 Adet Bilgisayar İşletmeni
1 Adet Teknisyen Yardımcısı
1 Adet Zabıt Katibi
1 Adet Kaloriferci

Lisansta normal memur vhki kadrosu olarak 1130 gibi bir rakam var. Lisans puanlarının 75 altına ineceğini düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun atanacak arkadaşlara.

Bu tercihlere sadece kura ile mi atama oluyor ? Ais'te tercih yapılacak alan sisteme yüklenmemiş. Klavuz açıklanmamış yine bir sallamasyon havasındalar.

Lisans ilk atamada 83-84 bandında kapattı. Fakat ondan sonra öğretmen alımları oldu.

Kadrolara baktım. Bu kadroları bize layık gören herkese allah merhamet etmesin.

grcnckr aq memleketinde siz liseyi bitirin yatın evde gezin veya gidin çalışın para kazanın biz gidelim memleketimizden 1000 km uzaga bir sürü masraf edelim 14 bin tl kredi borcumuz olsun hasta hasta vize idi final idi ugrasalım bir sürü masraf maddi manevi hüsran yaşayalım sonra adamın biri çıksın lisans mezunları zaten iş buluyor yaw asıl kadro bizim hakkımız kadroların %50 si lise %20 lisans olması lazım desin azıcık insafı mantıgı olan bir adam bunu diyemez git sende oku aq niye okumuyon çünkü zor demi masraflı demi işine gelmez ama lafa gelince okumadan etmeden liseyi bitirip dogru düzgün bile puan almadan memur olmak iste yok ya varmı öyle bir dava devlet zaten bundan önceki her tercihte okuyan engelliyi cezalandırdı en az kadroyu onlara verdi ben en ufak birşey yazmadım bu bizimde hakkımız Allah herkese hayırlısını versin (not:lisanstan 82 puan aldım atanmadım garantiside yok )

okuma durumu olmayan bazı zorunlu sebeblerden dolayı okuyamayan arkadaşlara sözüm yok ama onlarında bu konuda söz hakkı yok

Sonuna kadar katılıyorum dediğine bu sene 3. üniversiteme başlayacağım diplomamı alamadım henüz alttan derslerinm olduğu için liseden atandım ama başından beri savunduğum şey gerçektende kalifiyeli eleman alınması yani bahsedilen mühendis avukat mimar adamlar işsiz gezerken liseli vatandaşın YH kadrosuna atanıp ağlayıp sızlamasından nefret ediyorum şükürsüzlük çok fazla ( okumaya imkanı olmayanlar için sözüm yok) Ama oturduğu yerden lisansa laf uzatanlarda az insaflı olsunlar bence yazık günah ben 5 yıl veterinerlik okuyayım adam 4 yıllık lise mezunu olup YH kadrosuna atandı diye ağlasın sızlasın bu banada tüm okuyanlarada büyük haksızlık. Şuan YH sınıfındaym inş diplomamı alıp kurum değişikliği ile veterinerliğimi alıcam davasında haklı olan herkese de desteğe hazırım .

Bu tercihlerde sadece kura yok Lise Önlisans Lisans mezunları 2016 Nisan ayında girdikleri sınav puanıyla atanacaklar :)

O halde 80 küsür puanlı lisanlarîn şansı var.ek atama bekleyen öğretmen adaylarıda var benim gibi, öğretmen adaylarına ek atama yapılsa bir çok kişinin önünden çekilip atanma şanslarını arttiracağım.Tercihlerin son gününe kadar bekleyip tercih yapmayacak adaylar var.Umarım öğretmen ek ataması yapılır ve gerçekten memuriyet isteyen arkadaşlar memur olur...

Merhaba herkes için hayırlı olsun kadrolar belirlendi. Benim sorularım var. 2007 filan bir bilgisayar kursu meb onaylı sertifikam var onunla 6225 ( bilgisayar işletmeni) kodlu kadroya başvurabiliyor muyum ?

Merhaba herkes için hayırlı olsun kadrolar belirlendi. Benim sorularım var. 2007 filan bir bilgisayar kursu meb onaylı sertifikam var onunla 6225 ( bilgisayar işletmeni) kodlu kadroya başvurabiliyor muyum ?

MEB Onaylı ise başvuru yapabilirsiniz. Bende ki 120 saatlik onu 2003 de almıştım. Halk eğitim merkezine gidip sordum, bana belki saat açısından sorun çıkarabilirler dedi. Bazı kaynaklarda en az160 saat zorunlu olduğu söyleniyor

Üst Alt