Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

bilgi dağru arkadaşlar
Bu yerleştirmelerde, Lisans düzeyinden 1.348, Önlisans düzeyinden 507, Lise düzeyinden 444, ilköğretim düzeyinden 246 olmak üzere toplam 2.545 kadroya atama yapılacaktır.

ne denilir ki... Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşlara

3. tercıh varmı bu duruma göre

bilgi dogrudur ama sadece bir site acıklama yapmıs baska yerde yazan yok.

Arkadaşlar şu an ki durumda ortaöğretim sıralamam 475 puanın 78.145 ile hizmetli gelir mi bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

Bu kadro çok düşük ösym sitesinden kılavuz açıklanana kadar bu haberin gerçek olmadığına inanmak istiyorum alım çok az..

İşçi statülerine yerleşenler tercih yapmazsalar belki bir şansımız olabilir.Ancak bu mümkün değil millet olarak doyumsuzuz .78 puan bile zor yerleşir. 444 resmen duvara yapıştırdılar bizi.

Lise düzeyinde 444 kişi çok az

Son düzenleme:
Hani neredeler açıklama yapsınlar ya 2500 engelli istihdam ediyoruz diye....
Deveyi diken insanı ... yaranır bu açık ve net artık...

Resmen bizlerde dalga geçiliyor ... Ben lisans mezunuyum fakat lise mezunu arkadaşlar ne yapsın.. Bazıları çıkmış dıyorki bundan önce bu kadar alımda yoktu diyor devlet önce kendini düzeltsin ondan sonra özel sektörlere %3 engelli çalıştıracaksınız şartı koysun.. 15 temmuzda da çıkıp derler haydi nöbete gelin diye .....kendine hayrı olmayan engelli birini milletvekili yapmışlar engellilerin hakkını savunsun diye kadın sadece reklam yapıyor icraatını hiç mi hiç göremedik

Arkadaşlar resmi açıklamayı bekleyelim. Ösym açıklamadan bunlar nerden bilgi aldı

Resmen bizlerde dalga geçiliyor ... Ben lisans mezunuyum fakat lise mezunu arkadaşlar ne yapsın.. Bazıları çıkmış dıyorki bundan önce bu kadar alımda yoktu diyor devlet önce kendini düzeltsin ondan sonra özel sektörlere %3 engelli çalıştıracaksınız şartı koysun.. 15 temmuzda da çıkıp derler haydi nöbete gelin diye .....kendine hayrı olmayan engelli birini milletvekili yapmışlar engellilerin hakkını savunsun diye kadın sadece reklam yapıyor icraatını hiç mi hiç göremedik

haklısın kardeşim çok haklısın 15 temmuzda nöbette oluruz hep beraber artık

zendark. O zaman hayırlısı olsun. Niye orda burda reklam yapılmadığı şimdi belli oldu. Sözde kısıtlamaya gidilmicekti. Öğretmenlerin kadroları bizden alınmıcaktı. Bide bunlar olsaydı 3 kişi alınırdı heralde.

Yorumsuzum arkadaşlar her yıl 1500 engelli öğretmen alıyor neden her meslek grubu içinde benzer sayı yok neden 5000 değil 2500 biz zaten maduruz iyice madur ediyorlar inş çoğumuz atanırız allah yardımcımız olsun dualarım hepimizle

[FONT=Tahoma]Lisans düzeyinden 1.348,
Önlisans düzeyinden 507,
Lise düzeyinden 444,
ilköğretim düzeyinden 246

Önlisans ve lise düzeyinden sınava giren arkadaşlar için gerçekten çok az kadro açılmış.[/FONT]

Gerçekten yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Bir kaç gün önce bir Konya Milletvekilimizin sekreteri ile görüşme şansımız oldu. 3. atamalar kesinlikle yapılmayacakmış. Gelen bilgi bu yönde. Birde utanmadan vekilimiz şuan DPB ile görüşme de. 3. atama yapılmayacağı için daha fazla kontenjan için bastırıyoruz diye bilgi paylaştılar.

Diyecek söz yok.

Martta atama var deyip temmuza ertelediler okadar bekledik üstüne dalga geçer gibi kadro açtılar. Bakanın müjdesi vardı hakikaten güzel müjde verdi.53 bin kişinin girdiği ortaogretimden 400 kişi almak nedir resmen alay ettillerr bizimle

3. atama zaten olmayacak yanlış hatırlamıyorsam forumda bir arkadaşımı demişti.

Bence arkadaslar fazla bir beklenti yapmamanız iyi olur sonra hayal kırıklığı oluyor cunku az kontenjan acılcagını düşünüyorum fazla alım olsa aile sosyal Bakanlığı müjde diye heryer de cıkar acıklar dı zira şurada tercihe bile 2gün kalmışken kimsenin bir sayı vermemeside bunu gösteriyor hadi hayırlısı diyip sonlandırıyorum.

Birakın memur yapmayi adamlar bizi insan olarak görmuyor 2500 kişi fazla bile biz ses çikarmiyoruz nede olsa

2 Bin 545 Engelliye Kamuda İstihdam Yolu Açılıyor!

2 Bin 545 Engelliye Kamuda İstihdam Yolu Açılıyor!

Adayların Eğitim Durumları

Engelli memur adaylarının başvuruların internet üzerinden alınacağını belirten yetkililer, yerleştirmede ön lisans düzeyinde 507 engelli memur, lisans düzeyinde 1348 engelli memur, ilköğretim düzeyinde 246 memur, lise düzeyinde ise 444 memur alınacağını, toplamda 2545 adet engelli memur alımı gerçekleşeceğini açıkladı.

Üst Alt