Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

Benim puanım 73.12 sıralamam 3901 buna rağmen benim pek umudum yok. Siz yine de tercih yapmayı ihmal etmeyin.

3.atama olur mu

olursa nisan 2018 den önce olur sanırım

Bu işlerde mantık aramayın lütfen bennur karaburun nisandaki atama ertelenince sınava girmiş ve okulu yeni bitireceklere şans tanımak için temmuza ertelendi gibi bahane üreterek mantıksız bir açıklama yapmıştı okulu daha önce bitiren bizler ilk atamada yerleşemedik diye 1 yıl bekledik onlarda 3. atamayı bekleyebilirlerdi kontenjan sayısı eksik olan 13000 hariç ne olursa olsun 2. atama nisanda yapılsaydı 3 kesindi eğer daha önce sınava yakın bir tarihte atama olduğunu bilen biri varsa yazsın lütfen 2018 nisanda sınav olacaksa 2018 in ilk 3 ayında atama olabilir mi

Bu işlerde mantık aramayın lütfen bennur karaburun nisandaki atama ertelenince sınava girmiş ve okulu yeni bitireceklere şans tanımak için temmuza ertelendi gibi bahane üreterek mantıksız bir açıklama yapmıştı okulu daha önce bitiren bizler ilk atamada yerleşemedik diye 1 yıl bekledik onlarda 3. atamayı bekleyebilirlerdi kontenjan sayısı eksik olan 13000 hariç ne olursa olsun 2. atama nisanda yapılsaydı 3 kesindi eğer daha önce sınava yakın bir tarihte atama olduğunu bilen biri varsa yazsın lütfen 2018 nisanda sınav olacaksa 2018 in ilk 3 ayında atama olabilir mi

Kurumların talep ettiği 5500 engelli kadrosu DPB nin verdiği 2545 kadro buna istinaden tekrar tercih olabileceğini düşünüyorum.Bu da 2017 yılı DPB performans raporunda yer alıyor.Onların yalancısıyım.

teşekkürler emnshn şimdi kanıtlı ve mantıklı bir cevap aldım diyebilirim peki daha önceki yıllarda kurumların talep ettiği sayı yılın son atamasıyla kesinlikle tamamlanmış mıydı

PERFORMANS GÖSTERGELERİ
2015
2016
2017
1
Engelli alım amacıyla bildirimde bulunulan kadro sayısı
5.771
3.500
5.500
Açıklamalar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesi hükmü uyarınca Engelli açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları engellilere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmektedir.

Arkadaşlar çok ümitsizim. 78 puanım var
490.sıradayım hizmetli gelmicek galiba.

PERFORMANS GÖSTERGELERİ
2015 HEDEF
GERÇEKLEŞEN
HEDEFTEN SAPMA (%)
1
6.632
6.371
-3,9

2015 te hedef tutturulmuş gibi

PERFORMANS GÖSTERGELERİ
2016 HEDEF
GERÇEKLEŞEN
HEDEFTEN SAPMA (%)
1
3.500
6.113
+174
Kamu kurumları tarafından engelli kontenjanı dahilinde alım yapılmak üzere bildirilen kadro sayısı hedeflenenden fazla olmuştur. Engelli istihdamı açısından Daire Başkanlığının teşvik edici çalışmaları sayesinde hedef aşılmıştır.

2016 da dpb başkanı twitter dan açılan kontenjanı kura dahil 6113 olarak açıklamıştı 2016 raporunda ise 2016/1 de boş kalanları da ekleyerek gerçekleşen sayı olarak vermiş ama şimdi hiçbir siyasetçiden veya kurum görevlisinden açıklama gelmedi demek ki bırakalım sayıyı aşmayı 3. atama olur ve sayı yakalanır diyebilir misiniz ?

Arkadaşlar çok güveniyosunuz vekillere bakanlara. Bu tür insanların oy için yapmıcağı şey yoktur. Göz göre göre yalan arıyolar hala açıklama diyosunuz 6000 kişi diyosunuz. En ufak örnek klavuzu ayın 5'inde açıklamış gibi gösterdi dbp. Bu bile yalan ya. Bu kadar ümitlenmeyin bu insanlara bel bağlamayın.

green16

2014 de yapılan ekpss den soraki 2.atamda 4001 den 490 kadro açılmasına ragmen puanlar 67 yi gördü şimdi 2.atama ve 4001 kadrosu 1100 civarı bende merak ediyorum kaça kadar düşecek

Bakalım çalışma bakanımızın müsteşarı 3. atama için uğraşıcaz demiş hayırlısı artık

2017 ekpss 3. atamalar (6700 kadro) Kasım ayında ! :)

2017 ekpss 3. atamalar (6700 kadro) Kasım ayında ! :)

Üst Alt