Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

YANLIŞ SAYMADIYSAM 1132 tane 4001 (herhangi bir lisans programından mezun olmak ) kadro var çok iyi

PDF'i Excel'e convert ederken bir hata yapmadıysam eğer lisans 1138 tane 4001 kadrosu açılmış görünmekte.

yanlış saymadıysam 1132 tane 4001 kadrosu var lisans puanları 70 i zorlar

Dpb e devlet üzerinden filtre yaparak 4001 sectigimde 414 tane kadro gördüm bende mi bir problem var hocam

Milli Eğitim Bakanlığı memur aldı

Hayret ettim. Nasıl olur?!? Hizmetli almak varken!!!

g.kh.n kardeş onu bende farkettim ilk e-devletten baktıgımda 414 gördüm bana çok az geldi o 414 oradaki listelenen kurumlar ve alıncak memur kadroları 414 kadro degil listelenen kurum sayısı atıyorum orda 1 adet ist.üniversitesi listelenmiş ama 15 kişi alacak o 414 dedigim gibi listelenen kurum sayısı sonuçta her kurum 1 kişi almayacak

@dokuzparmak ontanedir haklısın hocam 1138 olabilir ben göz kararı saydın o madaralıgı ilk tercihtede yapmışlardı aq lisans mezunu hizmetli kadrosu açmak nedir git ortaögretime aç resmen madaralık

hocam o tabloyu excele nasıl attım varmı hazır inecek bir yer

@dokuzparmak ontanedir

çok sagolasın

Son düzenleme:
Hizmetli kadrosuna razı olanlar da alınmıyor maalesef .105 tane hizmetli kadrosu açmışlar.milli eğitim hiç yok diğerlerinde de şansımız hiç yok Umuyorum 3. tercih yaparlar.Hizmetli için lisans önlisans istemez diye düşünüyorum.Bu yüzden daha çok lise kadroları açmaları gerekir.

Gökhan Bey,

Maili size de gönderdim. Umarım istediğiniz gibi olur.

hocam ben de alabilir miyim ben de yapıyorum dpb lisans olarak 7.sayfaya geldim sizinkine bakabilir miyim örnek olarak.

chronichim@hotmail.com

73.88 lisans sıralama 3674.

önümden giden 1500 öğretmen ve 893 atanan memur sayısı olarak hesapladım ama yanıldım. Dpb sitesinde atanan öğretmen 1319. Burada verdiğiniz bilgi doğrultusunda 4001 1132 oldu.

2212 kişinin atandığını düşünebilirim (?) sıralamam 1462 oldu :( Bu bilgiler de yanlış olan varsa yardımınızı isterim.

Bu olayı neden tartışma olarak algılıyorsunuz ki . Öğretmenliğe atanan 1500 engelli ekpss lisansa girmedi mi ? Onlarda yerleşmedi mi ?Yani sizlerden az puan alan yada çok puan alan eksilmedi mi ? 82 puan dediğiniz 76 lara düştü.Rahat yerleşeceksiniz.Ama ortaöğrenime hala çok az kadro verdiklerini düşünüyorum. Daha detaylı açıklamamı ister misiniz?

emnshn

Tartışmadan kastınız nedir ? Bana mı yazdınız orasını da pek anlamadım ama 1500 öğretmen kısmı beni ilgilendiriyor diye düşünmekteyim. Ben tartışmıyorum fikir edinmeye çalışıyorum. Önümüzden gitti olarak düşünemiyoruz malesef resmi sitede 1319 yazıyor 1500 olarak düşünmek hataya yol açar.

seldaa

Şu anda bundan daha ciddi sorunlarım var .Selda hanım k bakmayın yanlış anlaşılmadan dolayı. CTE ortaöğrenim sadece erkek alıyor ordan da gitti benim tercihler off off çıkmazdayım.

.a hocam lise kadrolari belli oldu 180 gih var benim siramda 200 lerde bide 6 yane elektrik teknisyeni alimi var benim branş siram 7 gozden engelli oldugum icin yapamam diye korkuyorum bana bi fikir verin*

emnshn

Evet kadro sayıları çok kötü ama bu kadar az aldıklarına göre bana ekimde 3. tercihi yapacaklar gibi geliyor. Canınızı sıkmayın. Şansınız açık olsun.

Slm ARKADASLAR BEN önlisas mezunuyum Bu kuralı yerdeşmeye başvuru bende katılabiliyormuyum acil yorumlarını bekliyorum

2016 yılında yapılmış olan EKPSS'ye girdiyseniz eğer, puanınıza göre tercih başvurusunda bulunabilirsiniz.

Diğer türlü, en yakın EKPSS sınavı 2018 Nisan ayında gerçekleşecek diye tahmin ediliyor.

seldaa ekimde 3. tercih ihtimalini öngörmüyorum arada sadece 3 ay var daha önce iki atama arası bu kadar kısa tutulmuş muydu ki bu kadar iyimsersin 3. tercih olacağını kesin bilsem daha rahat olurum ve beklerim benim puanım memurluk için tam sınırda diyebilirim

methotrexat

NE DİYİM ATANAMAZSIN ORTAÖĞRETİMDEN TERCİH YAPMA ARKADAŞIM mı diyeyim ? Ben öngörüyorum 5000 7000 kadro açsalardı eğer 3.atama olmazdı net bi şekilde ama madem böyle bi söylenti var 5000 kadroyu ikiye bölmüş ihtimalleri sana hiç mi mantıklı gelmiyor?

EEE kasımda KPSS atama oluyor da EKPSS niye olmasın ?

Bir de 2016 1 ekpss de memur kadrosu çok düşüktü . 300 küsür memur alındı .Hizmetli olup da sınava girenler kaç kişidir acaba hiç öğrenemedik.

@dokuzparmak ontanedir

Hocam çok sağol peki sizce 72.5 puanla atanma şansı varmı lisans sıralama 4222

Üst Alt