Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 Kadro sayısı

2016 yılında sınava giren adaylar için açılan toplam kadro sayısı iki atama için şu şekilde; 6113 kişi 2016, 2545 kişi 2017. Bir atama daha yapılmayacağını da hepimiz ön kabul ediyoruz. 2016 EKPSS dönemi için devlet 8656 kişi almaya karar vermiş.

Bu işe yapılacak tek yorum var.
"Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!"

Ak Parti'ye yakın olanların nasıl kolaylıkla atandığını, sınavlara bile girmediğini gördüğümüz bu günlerde insan sadece üzülüyor ve bu ülkenin düştüğü bu hal için utanıyor.

Lisans düzeyinden 1348 kişi alınacakmış. Lisansta acaba puanlar en son kaça kadar düşebilir ? Bir önceki ekpss 2. atalamar da 1400 kadar kadro için puanlar 65'e kadar düşmüş ?

devletin verdiği kadro gülünc yav liseden girdim 77 puanım var atanamayacagım hizmetli olarak galiba arkadaşlar 444 kişi alınacakmış

EKPSSP1 Puanı 77,00
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5337 benimkide buydu bütün her şeyi bu aranmaya göre ayarlamıştım herşeyi şimdi her şey bitti

Bu işlerden az çok anlayan arkadaşlar lisans, önlisans, ortaöğretim düzeyinde puanların kaça düşebileceği konusunda fikir yürütürse faydalı olacaktır.

pek yoğun olmasa da 65 puan alıp atananlar var. Aşağıdaki linkte 2014 yılı için lisans düzeyi 2. atamalara ait bilgiler mevcut
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/EKPSS/EKPSS-2014-2-Yerlestirme-MAX-MIN-Puanlar-Lisans11092014.pdf

O kadar düşeceğini sanmıyorum puanların.75-80 arası çok yığılma var.Açılacak kadronun yarısı 4001 olur en fazla, geri kalan teknik kadrolarda puanlar düşecektir ama.Şimdiden iş hayatınızda başarılar dilerim atanacak arkadaşlara.

evet kadro sayısı belli oldu 2545 kişi alınacak. 1348 kişi lisans mezunu, 507 kişi önlisans mezunu, 444 kişi lise mezunu, kura da yani ilköğretim mezunu 246 kişi alınacak vatana millete hayırlı olsun. kadrolarda 12 temmuz da acıklanacak.

Devlet personel başkanlığı bugün yaptıkları açıklamanın sitelerindeki tarihini 5 temmuz olarak gösteriyor bu kadar gereksiz bir sahtekarlığa bile başvurma ihtiyacı duyuyorlar nedense tekerlekli sandalye kullanan ben ise lise düzeyinde 89 puanla belki hizmetli olarak hiç bilmediğim bir şehire atanırsam ne yapacağımın düşüncesindeyim ailemin maddi durumu çok kötü olmadığı için bir dahaki sınavı da düşünmüyor değilim

Ortaöğretim hizmetli kadrosu adına konuşmak gerekirse, ilk atamalarda 2500 kişi alındı, 4400sıradaydım atanamadım ve 489.sıraya yükseldim. Bu nasıl oldu peki? 4400.sıradayken, 2500 alımla 1900.sıraya yükselmem gerekmezmiydi? 77 78 puan alıpta atanamayan arkadaşlar, hala önümüzde kamuda zaten hizmetli olupta hizmetli kadrosunu tercih edemicekler var hiç azımsanmıcak bi sayı. 444 kadronun kaçı hizmetli? Nitelik kodu istemeyen kaç kadro var bu önemli. Büyük ihtimal başı meb çekiyo.

acaba herşey bıttımı yoksa ıkı gun boyunca dpb başkanlıgını meyıl yagmuruna tutmak gerekırmı...bunca beklemenın sonunda bu kadar hüsran olmamamlıydı...belkı bu sayıyı artırmanın bır yolu vardır bılgılı arkadaşlar yazsın

Pasini arkadaşımız doğru söylüyor ne yapılması gerekiyorsa ben yapmaya hazırım

Lise düzeyinde 444 kişi dalga gecer gibi

bu konuda ne yapabılırız ıkı günde hemen çzöüm bulunmalı burdan aglamanın faydası yok....

boşuna uğraşmayın arkadaşlar çözüm şansımız çok az adamlar olayı bitirmiş biz dua edelimde nitelik istemesinler.

Genel lisans sıralamamızı nasıl öğreniyoruz? Kendi alanımdaki sıralamayı değil de normal memurluk olan 4001 kadrosu için olan sıralamayı nasıl öğrenebiliriz? Bilginiz var mı?

Biber gazından jobtan korkmuyosanız yapılacak tek şey sokağa dökülmek. Ankarada dpb ye bakanlıklara yürümek. Sakın bize vurmazlar gaz atmazlar demeyin, anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler valla.

Arkadaslar duyarli olalim bu ülkede bostan seyler icin eylem yapilio biz hakkımiz olani isticez twiter aracılığıyla face araciligiyla platformlar oluşturalım @smlilemisty ne düşünüyosun

arkadaşlar akıllı olun engellı adamın sokakta ne işi var yasal olmayan hiç bır şeye adım bıle atmayın.sadece yasal olarak burdan bakın arkadaşın bırı tweterdan bır şeyler oluşturlaım dıyor bunlar uygun meyıl atın ıstekte bulunalım vs

Orta öğretim 444 kişi alınacaksa 80 altı bile tehlikeye düşer yanlışmı düşünüyorum acaba

GG8590. Eylem yapmakta insanların doğal hakkı. Valilikten alınıcak izinle resmi eylem yapabiliriz. Kadro sayıları daha erken açıklansaydı bunu yapabilirdik ama çarşamba günü tercih var. Arkadaşlar resmen planlı göz göre göre itiliyoruz, istenmiyoruz. TT olabilsek belki bişeyler olur dicem ama çok zor. Sesimiz anca birbirimize çıkıyo. Napalım mazlumuz hepimiz.

Tahmin ettiğimiz gibi yine gülünesi gibi görünen aslında üzücü bir rakam, danışıklı dönüşüklü bir gün kala açıklanıyor ki bir şey yapamayalım pisi pisi kabul edelim ki zaten başka çare yok, sokakları falan demeyin daha önceki eylemlerde çok iyi gördük ki nette herkes geliyor ama eylemde tek tük insan kalıyoruz o da çok etkisiz kalıyor ki internetten bastırmakta etkisiz bence, hep diyorum adam gibi birlik olup hepimiz sokağa çıkarsak belki bir şeyler değişir ama maalesef bizde bu yok!! Atanamayacağını bile bile tercih yapmakta ayrı bir psikolojik durum oldu :/ Herkes için hayırlısı inşallah..

Üst Alt