Adamlar 62 gündür 5 liralık plastik karta fotoğrafımı ve kimlik bilgilerimi basıp da engelli kartımı elime ulaştıramıyor siz emeklilik için işlemlerin geciktiğinden dem vuruyorsunuz...Olayın yoğunlukla falan ilgisi yok olayın üç nedeni var biri memleketin ocağına incir ağacı diken yattığı yerden para kazanan memurların işgüzarlığı ikincisi bu işe yaramaz memur takımının başındaki liyakatsiz şef amir takımı yani memurların başındaki herifler...Analiz yeteneği sıfır adamlara yönetmeliği veriyorlar herifler okuduğunu anlamaktan aciz, hukuki hata yapmayalım diye evrağı devlet dairelerinde gene bilgisiz memurlara onaylattırıp elden ele dolaştırıyorlar.. Üçüncüsü de para tabiiki.. Para yok demiyorum 3 kmlik yola Kıbrıs'a çift katlı uçak kaldıran adamların yaktığı mazotun parasıyla hepimizi emekli ederlerdi..Zırnık koklatmaz...Efendim ne yapsın koskoca cb yürüyerek mi gitsin diye karşılık vericek şarlatanlar muhakkak çıkacaktır...Niye gitmesin peygamber bile yürüyerek hicrete gitti..
Bu yazıda siyaset yapma diyen aklıevvel çıkmasın sakın..Ben siyaset yapmıyorum siyaset benim hakkımı yiyor ben de serzenişte bulunuyorum o kadar.
Bu yazıda siyaset yapma diyen aklıevvel çıkmasın sakın..Ben siyaset yapmıyorum siyaset benim hakkımı yiyor ben de serzenişte bulunuyorum o kadar.