Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

24/03/2025YAŞLILIK AYLIĞITEKİRDAĞ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL 2 SERVİSİGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış24/03/2025 4:38 PMİŞLEMİ YAPIL
24/03/2025YAŞLILIK AYLIĞITEKİRDAĞ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL 2 SERVİSİGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış24/03/2025 4:39 PMİŞLEMİ YAPILDI
24/03/2025YAŞLILIK AYLIĞITEKİRDAĞ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL 2 SERVİSİGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış25/03/2025 10:16 AMİŞLEMİ YAPILDI
26/03/2025Tespit - ( Serhat MUTLU )TEKİRDAĞ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL 2 SERVİSİGiden Evrak Kayıtlı27/03/2025 8:09 AMBÖLGE SAĞLIK YAZISI
26/03/2025Tespit - ( Serhat MUTLU )İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜGelen Evrak Kayıtlı27/03/2025 8:45 AMBÖLGE SAĞLIK YAZISI
10/04/2025İŞTEN ÇIKIŞ HKTEKİRDAĞ SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL 2 SERVİSİGelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış21/04/2025 8:30 AMT.C no yazıyor
26/03/2025Tespit - ( Serhat MUTLU )İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET)Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış02/05/2025 10:58 AMT.C. no yazıyor
İşten çıkış hakkında diye satır açıldı ama hâlâ sonuç için beklemeye devam. Gelen evrakları dosyaya kaldırıyorlar ama sonuca ulaşamıyorlar.
SGK hastalık listesi belli
Hastalık dereceleri belli
Yönetmelik belli sonuç aylarca beklemek.

@cfylmaz,
tahsis no ve isim soyisim bilgileri boş hocam hiç bir bilgi yok. Ama söylediğim gibi önceden baktığımda 4a emeklilik aylık bilgisi bulunamadı diyordu

@hanifeaydin,
ortalama 3 ay sürdü evet

@hasan_0107,
Hocam moral bozmayayım ama o ekran herkesin e devletinde çıkıyor. Ben de baktım bende de çıktı. Sevindim önce gelişme mı olmuş diye ama sonra emeklilik ile şu an ilgilsi olmayan rastgele üç kişiden rica ettim baktırdım aynı ekran onlarda da çıktı.

@OturanBoğa abi benim 5.aya giriyoruz bir ara karar geldi eksik dosyadan ağır tanı mevcut diyaliz giriyorum 7 senedir suan 1 aydır dosya işlemde gözüküyor kurulda iki kere cimer istek de bulundum tık yok hastalık listesi olsun Herşeyi karşılıyorum nedir bu çektiğim eziyet 5 aydır bekliyoruz

@cfylmaz, selam kardeşim benimde büro işlemlerinde malulen emeklilik başvurum yazının sonunda tc no su yazıyor bu ne demek oluyor

@Serhat/, bu tc no tahsis no su mu

Üst Alt