Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

UYAP da dava açmak için uyap aüye olmak gerek ve aidatı var ücretli yani...ben bu ücreti ödemek istemedğim için mahkemeye şikayetimi dilekçe ile açmıştım diğer davamı sapık birisi için karakolda polis evrak doldurdu direk onların vasıtası ile açıldı .diğerine avukat tuttum .Uyap da takip yapmak için a.ılan dava kendiniz ücret ödemeden bakıyorsunuz ama dava açmak , dosya evrak eklemek vs üyelik ücretine tabi

Süreç uzakdıkça uzuyor. 2 ocaktan belli bekliyorum. Heyet hala karar verecek. Gerçekten bıktırdılar artık.

@reciss
Merhaba konturollu emekliydim raporum 67 den 46 düştü bu arada süre uzadıği için maaş durduruldu bende doğum borçlanması yaparak 4100 gün tamamladım3 sene önce ki gün sayım 3740 di sene tutuyor emeklilik devam etmez mi

@grafakir,
Hocam anladığım kadarıyla senin kurul sonucun çıkmış sağlık kurulu giden evrak ve sonrasında sosyal güvenlik müdürlüğü Gelen evrak adımından anlaşılan

Ara karar sonrasi sonucun belli olması ne kadar sürüyor. Ara karar sonrasi cevap alan oldu mu?

@limi1,

Martta ara karar verilmesi ve ara karara istinaden istediklerini yapmam. Mayısa geldik. Ara karar sonrası bir buçuk ay civarı oldu halen hareket yok. Telefonlara da bakmıyorlar. Mail attım işlem devam ediyor diyerek geçiştirdiler. Yani bu kadar da olmaz. İlk başvurudan bu yana 3 ay bitti dördüncü aya girdim. Bu kadar bekletmeleri, ağırdan almaları çalısan sayısıyla dosya fazlalığıyla falan izah edilemez bence. Ayıp başka bir şey değil.

Mart 17 sinde ara karar çıkmıştı Nisan 14 ünde bsk da incelemeye alınmış ara karar tetkiklerim bu tarih oldu hala inceleme bitmedi

Bende 3 aydır bekliyorum ara karar sonrasi da mı 1-1.5 ay bekleniyor. İşkence gibi belirsizlik kadar kötü bir duygu yok. Sinirim bozuldu

@grafakir,
Size saglik kuruluna iletildi sekmesi cikmadi mi dosyanızı teslim ettiniz sgk görünüyor sanki

@limi1,

2 ocaktan belli bekliyorum. 24 şubatta hastane sevki oldu. O da tamam bugün mayısa geldik hala sonuç yok.

@limi1, 170 i aradım bölge sağlık kurulunda inceleniyor dosyanız dediler hastane raporu aynı hafta içinde göndermiş yüz yüze sordum

İstanbul için sadece Maltepe SGK sağlık kurulunda mı inceleme yapılıyor ? yada kaç yerde yapılıyor ? Bu kurullar sadece bu tespitler için varsa herkesin bu kadar beklemesinin nedeni sadece yoğunlukmudur ? Kimseninki mi sonuçlanmaz. ( bir iki kişi hariç )

@kahani08,

Çalışıyor musunuz? Eğer işte çalışıyorsan işyeri bağlı sgm gideceksiniz genel olarak sistem tamamen otumadığı için 3 4 ay'a beklemek zorundasınız

@Freedomm,

Çalışıyorum.Benim sgk başvuru-hastane sevk-durum bildirir-bölge sağlık kuruluna intikal süreçleri tamamlandı ve şu an sanırım tespit aşamasındayım da kurulların işleyişini merak ettim.

arkadaslar sonuc dys den görünüyormu ben son asamadayım evinize evrak gelecek denildi yanlız evrak ulasımı bıraz zor oluyor nasıl takip edebilirim

Selamlar arkadaşlar. Yine ben. İtiraz ettiğimede red geldi. Cimere yazdım onada red gelip 6 ay sonra tekrar başvuru yapın deyip çekildiler kenara. Ne diim ölmezsek eğer 6 ay sonra tekrar denerim. Yeniden engelli raporu alsam onuda reddederler, bunu adım gibi biliyorum. Eğer engelli olarak olmazsa normal 18 senem daha var. O zamana kadar kambur gibi çalışmaya devam edeceğiz galiba. Ne diimki kelimeler artık bunlara bi p.. yapmıyor. Tek diyeceğim bir gram hakkım var ise haram zehir zıkkım olsun 🤬🤬🤬😤
Saygılarımla

@turancen,
Siz ne zaman başvuru yapmıştınız, cevabınız ne kadar sürede döndü. Sağlık kurulu red verdi ysk da red verdi yazdınız dimi yanlış anlamadım.

@limi1,
19 Şubat başvuru yaptım. Tam 2 buçuk ay sonra red verdiler. Bir kaç gün sonra hem itiraz hem cimere yazdım Onada daha bugün red verdiler. Kardeşimede halen cevap gelmedi. Ona 3 ay olacak. Sistem yok arkadaşlar boşuna sistem aramayın. Salla baş iş yapıyorlar. Artık engelliler cidden kadere teslim. Kadere inanmam ben ama kime teslim edildik biliyorum lakin neyse boşver. Selametle

@turancen,
2.5 ay sonra Red geldi ise YSK itirazınız nasıl bu kadar hızlı dönmüş ona şaşırdım. Gecmis olsun

burası nerede ? SGK il müdürlüğünde mi ? İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ

adrese kendimiz gitsek faydası olur mu ? :)

@Modality,

hocam 2 ocaktan belli derken neyi kastediyorsunuz?
2 ocaktan beri mi demek istiyorsunuz?
diğer mesajlarınızda da aynı şekilde '' 2 ocaktan belli'' yazmışsınız da .

@turancen,

Hastalık engel nedir oranı kaç sgk girişi ve primi nedir açıklaması yaparsan daha iyi anlamış oluruz buradaki arkadaşlarında vardır belki

Üst Alt