Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@Ahmet T,
geçenlerde deenedim fakat beceremedim çalışmayı başarılı olamadım 4 gün sürdü kendim çıktım :S

@Ahmet T,

lanlı lunlu konuşan doktorda iş yoktur yaramaz o doktor değiştir onu

Annem babam beni çalış diye pek zorlamıyor halimi anlıyor. Arara sırada çalışsan belki iyileşirsin diyor annem ama çok üstelemiyor

@Tyler D.,

invega iç seslerini kesiyormu bende çok iç sesi var ve karşılık vermeden duramıyorum.

@Tyler D.,

bende öyle zannediyordum ama artık inanmıyorum fakat yinede geliyor bu iç sesleri benle knuşuyor bide resmen. tepki vermeyince kesiliyor sesler ama tepki vermediğim zaman zarar görcem o sesler bana hakim olcak falan sanıyorum o yüzden tepki veriyom öyle insanlar tarafından zarar görme gibi bir düşüncem yok neyseki. sesler için invega ii diyorlardıda facebook'ta o yüzden sorayım dedim.

bilmiyomki ben :S bunlara halisünasyonmu yoksa farkında olmadığım benim iç seslerimmi hiç fikrim yok. ama doktora söylediğimde senin dediğin gibi işitsel halisünasyon demişti. ben bir ara baya sorguladımda doktoru şizofren olduguma eminmisiniz ben hiç hayal görmüyorum diye söylenince böyle söylemişti.

anladım doğrudur bilirim :S bakalım nasıl kurtulcaz bunlardan :S bir tepki vermesem susmayı başarabilsem düzelcek aslında da konuşmadan tepki vermeden duramıyorum seslere

Bizde var şizofreni
Allahın belası
Aynaya baka baka saldıracam

@Ahmet T,

lanlı lunlu konuşan doktorda iş yoktur yaramaz o doktor değiştir onu
Büyük şehre taşındıgımdan beri üniversite hastanesine giderim. bir kere randevu bulamadım ilaç yazdırmak için şehir hastanesine gittim maksadım ilaç yazdırıp çıkacaktım bana bir iki soru sordu bende düşüncemi söyledim. adam bana böyle aptal aptal şeyler düşünme hayata bak hayat güzel demişti. buna çok kırılmıştım. halbuki söylediğim şeye inanarak söylemiştim kafamdan bir türlü atamadığım bir düşünceydi. belki iyi niyetliydi ama ben rahatsız oldum. o zamandan beridir de gitmiyorum şehir hastanesine

Üst Alt