Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@Ahmet T,

ben her randevuya gittikten sonra enabıza girdiğimde son randevu ile ilgili görüşlerimi soruyor puan veriyorsun açıklama yazabiliyorsun. sende bu durumunu puanlayıp yazabilirsin. ama doktor acaba seni tanıyor seni yakını gördüğü için mi böyle davranıyor acaba? bizde öyledir ,samimiyet kurmak argo konuşma ve el kol şakasıyla oluyor sanıyoruz. bu seni çok rahatsız ediyorsa ya doktora söyle yada doktorunu değiştir. doktoruna inanman lazım buda tedavinin bir parçasıdır.
bir kere şehir hastanesine gitmiştim adam bir iki soru sordu cevapladım sonra bana ne kadar salakça bir düşünce demişti bir daha gitmedim. benle empati yapmayan yada rol bile olsa empati yaptığını gösteren doktor bana daha samimi ve güvenilir geliyor

@Ahmet T,
Nasıl davrandı hocam aşsaladımı neler dedi? Şikayet edin bence kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin özellikle siz hastayken.

@Ben_Claudius,
Bugüne kadar hiçbir doktor bana artistlik kabadayılık yapamadı yapsada dilini keserim saplarim bıçağı böyle durumlarda sonra doktor masum hasta suçlu oluyor.

@Hayataisyan bir damla yazacağım hasta olduğunda kullanacaksın dedi yazdığı damla ishal etti

adminlerden ricam entere fazla basmışım düzenlerler mi acaba ?

@Ahmet T,

Nasil dedi hocam lan bana bak bir damla yazicam kullan bunu ulan oğlum filan mı dedi hocam yaklaşımı nasıl sert miydi şakacı gibi miydi?

@Hayataisyan, boyle asiri, yersiz reaksiyon verirseniz tabii doktor masum olur. Artistlik yapiyorsa sikayet edersiniz ustlerine. Canina kastetmek nedir? Tahrik deseniz annenize, kiz kardesinize mi laf atiyor? Anca kibirli bir sekilde konusur konusursa.

@Ahmet T Doktora sor, niye boyle konusuyorsunuz diye. Sonra da sikayet et.

Doktorun yasi kac bir de? Yaslilar da boyle konusabiliyor. Biraz da alinganlik yapmissiniz gibi geldi, mesleginiz olmayinca asagilamis gibi. Yanlis anlamadiysam.

Psikiyatristler ozellikle durumunuzun farkinda, eger oyle hissettiyseniz asagilamamistir mesleginiz olmadigi icin.

@Ben_Claudius,
Çok haklisiniz hocam sinirimize hakim olmamız lazım ama insanı dellendiriyorlar ister istemez insanı çıldırtıyorlar.

@Samarra,
Haklısınız hocam ama insan ister istemez sinirleniyor boğası bicaklayisi geliyor.

kan verirken demişti meslek sahibi olamadım diyince demişti
Hocam bizim burada sağlık ocağında bir doktor vardı çok samimi konuşuyordu şakacı filandi bana şakacı şakacı konuşuyordu ben anlıyordum şaka yaptığını ama anlamayan biri der ki bu doktor ne biçim konuşuyor hastayla. Size de öyle yapıyor olabilir mi nasıl bir sözler söylüyor?

Üst Alt