Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

Doktorum iyi hissetmek isimli kitabı önerdi yeni başladım. Çok etkili bir kitapmış prozac vs baba baba ilaçlardan daha fazla faydası varmış. Kitabın giriş bölümünü yeni bitirdim kitap ve yazar kendisini met ediyordu sürekli olarak. Bakalım dediği kadar etkili mi sizlerede öneririm pdf formatı internette var ben ordan indirip okuyorum. Gücünüz varsa kitabı satında alabilirsiniz ama aynı şey keyfiyetinize kalmış bi durum.

Son olarak bipolar, yeme bozuklukları, aşırı depresyon üzerinde etkileri varmış

@sucre_, Ben kitaptaki uygulamaları yapmadım.Bu yüzden psikiyatr işe yaramamıştır dedi.Bazı konular soğukkanlılık gerektiriyor. Örneğin su içiyorum sen niye su içiyorsun diyorlar.Sorun tekrar tekrar oluşuyor.Ben kitaptaki ama adlı alıştırmayı bu konu da nasıl yapıyım..Depresyonda işe yarıyormuş kitap bu arada.
Kötü bir şey söyledi 'ama' bilinçli söylemedi...

Yatalak anneme bakıyorum. :(

not: psikotiğim.

Hem ben hastayım, hem de onda nörolojik problemler var. Doktorum bana kendine yatırım yapmalısın demişti, bu halde kolaysa yap bakalım. :(

Üst Alt