bende araba aldım hafta içi vergi mahkemedsinden red cevabı almayı düşünüyordum. bu gelişmelerden sonra mahkemeye başvursam mı sizce yoksa hiç uğraşmayayım mı? emsal karar da kalmadığına göre herhalde bi sonuç alınmaz gibime geliyor
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Artık engellilerin haklarını savunacak bir siyasi parti de var. Bu partiyi desteklersek; engelliler için birçok hakkı elde edebiliriz diye düşünüyorum. Bir hukukçu olarak artık KDV iadesi ile ilgili olarak dava açılması boşa kürek çekmektir. Açacak olan arkadaşlara bir hatırlatma yapmak istiyorum. Gelir idaresi 100 adet vergi avukatı aldı. Bunlar göreve başlarlarsa ve davalar kaybedilirse kaybeden tarafa bir de vekalet ücreti yüklenecektir. Bu dava burada bitmiştir.Evet, beklendiği üzere, Danıştay son noktayı koydu; artık KDV iadesi mümkün değil.
Bundan sonra daha açık bir kanun çıkartılması için siyasi hamleler yapmak gerek. İlerde bu yönde girişimde bulunuruz...