Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar isimler ulaştı. Evrakları teslim edebilirsiniz

benım kadro dercesı 10 dıyerıne ıse 13.1 olarak yazmış ona göre maaş alıcam sanırım

pasini
Evrak getir götür simdilik dedi. Temizlik yapar misin dedi hayir dedim

aliihsan38
Nevşehir kardeşim

K.Altun
Telefon acma bizzat git bence

pasini
Kadro derecesi 13 maas derecesi 12/2 benimkisi

kardeşim iyi demişsın müdüre .senın tahsıl nedır kardeş 12.2 oldu neye göre belırlıyorlar acaba

pasini

Aynen kardeşim. .

Meslek lise mezun 12/2
Duz lise mezun 13/ ? Hatırlamıyorum
İlköğretim 14/? Hatırlamıyorum

Dilekçe verenler için evrakları teslim etme son günü bugün sedat kardeş.. arayan soran oldu mu derken kastın nedir..? Göreve başlamak için mi yoksa evrak teslim etmek için mi arayıp sormayı kastediyorsun..

merhaba bende dun mersın mıllı egıtım e evraklarımı teslım ettım. evrak teslımı ıcın verılen surenın (dılekce ıle yer degıstırenler ıcın) 23/06/2015 de son oldugunu soyledıler o tarıhten sonra herkesı ıstedıgı ıl yada ılce de goreve baslatacaklarını ve bunun da tahmınen temmuz ılk haftası gıbı olacagını soyledıler. henuz evrak teslım etmemıs arkadaslar; evrakları teslım ettıgınız yerde yer degısıklıgı ıcın yazdıgınız dılekcenın altına sızden bulundugunuz yerde MEB na baglı 5 tane yer yazmanız ıstenıyor. onceden belırleyın derım bu yerlerı yanı devlet sızı sıze en yakın yerde calıstırmak gıbı bır kolaylık sunuyor benım anladıgım. saglıklı, hayırlı gunler dılıyorum.

Arrest

1-Servis yok
2-Kıyafet yönetmeliği kanun ile belirtilmiştir.Son günlerde sendikalar serbest kıyafet eylemi yapıyorlar. Siz yönetmeliğe uymadan gitmeyiniz amiriniz soruçturma açabilir. Ayrıca aday memur sendikalı olamayacağı için kendinizi zor savunursunuz..
3-Saç / Sakal mevzuatı yönetmelikte belirtilmiştir. Sınek kaydı olacaksın...:)

fatih530 kardeşim kayseriye mi atandın ben kayseri ama hala aramadılar kayseri yazmışsın yaşadığın yere ?

3-Saç / Sakal mevzuatı yönetmelikte belirtilmiştir. Sınek kaydı olacaksın...:)
officer Ya ben sakalımı dini inancım gereği bırakıyorsam.. anayasanın 24. maddesi din ve vicdan hürriyetini güvence altına alıyor ve insanların dini kanaatleri nedeniyle kınanamayacaklarından ve ayrıma tabi tutulamayacaklarından bahsediyor. Bende sakalımı dini inancım gereği bırakıyorum ve bunun bana sevap kazandıracağına kanaat getiriyorum. Anayasa bana bu özgürlüğü vermişken bu özgürlüğün önüne nasıl olur da bir yönetmelik ile geçilebilir. Anayasa mahkemesi son verdiği karalardan birinde başörtülü avukatların mahkeme salonlarına alınmamasını anayasanın 10. ve 24. maddelerine aykırı bularak girebileceklerini söylemiştir. Bayanların başörtüsü için verilen bu karar erkeklerin sakalı için de geçerli olmalıdır. Yani eşitlik ve din ve vicdan hürriyeti kapsamında değerlendirilmelidir.. ben herkesle beraber eşit şartlarda sınava girmişim, sınavı kazanmışım, tercih yapmışım ve atanmışım. Şimdi kalkıp sakalım var diye beni ayrıma tabi tutup, "yok arkadaş bu şekilde çalışamassın" mı denilecek..

Son düzenleme:
Arrest
kardeş bir önceki mesajda servis yoktur diye bilgi vermiştim yine diyorum yok saç salak traşı aynı kılık kıyafet de takım elbise kravat

Kardeş kıyafetne gıycez yönetmenlıkne dıyor acaba

FATIH HIZMETLIYIZSONUÇTA NE KIRAVATI ANALAMADIM...

çok teşekkür ederim kardeşim meb lığını arayıp sordum bir kaç kez kararnameler belli oldumu diye en son aramamdan sonra cuma günü telefonuma mesaj geldi atanmanız uygun görülmüştür 25,06,2015 e kadar göree başlamanız gerekmeltedir diye pazartesi gittim il meb ordanda bir belge verdiler atandığım ilçe meb götürmemi söylediler gittim teslim ettim ilçe meb okula yönlendirdi okula gittim okuldanda banka hesap numarası açmam için bankaya ve maaşı başlatmaları için yine aynı ilçenin kaymakamlığı mal bildirim müdürlüğüne gittim yalnız okuldan emekli sicil numarası vermeleri gerekiyormuş o an eksikti emekli sicil numarasınıda tekrardan ilçe meb gittim aldım siz okuldan isteyin kendi ilime oturduğum ilçeye atandım atanmadan öncede dilekçe doldurmamı istemişlerdi kendi bulunduğum ilçede eve yakın olan 4-5 daha fazlada olabilir ben 4-5 tane okul ismi yazdım ilk yazdığım yer geldi evimize 300 metre uzaklıkta bu hafta çalıştım sıkıntı yok darısı bekleyen arkadaşlara inşallah..

meb işe başlayan varmı ne iş yapıyor nasıl işe gıttı ne gıyıyor deneyımlerını yazarmılar acaba...

Pasini size telefon edilmedi mi hala yapacağınız iş ve giyim tarzınız görev yapacağınız yere göre değişir. İl müdürlüğünde olursanız meb de daha klasik giyilmeniz gerekir ama okul yada ilçe olursa giyim tarzı yapılasn iş farklılık gösterir kendi içerinde.

Naps maaş ne eger ıse başladıysan bide ılk ay cift maaş mı var acaba

emre ben geçen sene atandım memur olarak şuan bursada görev yapıyorum. İlk ay çift maaş olayı var. Oda şöyle ayın 15 ine kadar kaç gün çalıştıysan o kadar günü eksra alırsın. Mesela 17 haziranda başladıysan neredeyse çift maaş alırsın maaşta sanırım 1900 civarıdır net bilgim yok.

Ben Lisanstan atandım memur olarak okulda olursan evet hademelik yapacaksın duruma göre başka iştede görevlendirebilirler becerinize göre. Bu arada Emre mezuniyetyinize göre ve atandığınıza şükredin işi hademelik vs deyipte küçük görmeyin. Memurluğun her derecesinde genel olarak yapılan iş vözel sektöre göre rahattır. İleride sınavla görev değişikliğide yaptırabilirsiniz. Bulmuşsunuz bunamayın şükredin ütfennn...

ilçe mebdehizmetlıler ne iş yapar sizce .ilçe meblerde taşeron varmı...

naps telefon edıldı gıttık teblıgatı ımzaladım.göreve 1 hafata içinde başla dedıler.onumuzdekıhafta görev yerıme başvurcam.bır hafta dolmadn başvurcam ..yanlışmıyaptımacaba.

Pasini ne taşeronu arkadaşım yahu. İş Başı yap en kısa sürede şuan pazartesi şayet başlarsan ayın 15 inde 3500 civarında maaş alırsın. hergeçen gün aleyine ilçe milli eğitim oldukça rahattır okullara göre bir kat verirler oranın temizliğinden sorumlu olursun. Evrak işlerinde yardımcı olursun o yani.

naps kardeşim merakım şu ilçe meblerde sence kaç kişi çalışıyordur memur vs .yemekdurumunedır bırde aşeron vamı derken meblerde temızlıyı taşeronmu yapıyor onu merakettım.

pasini kişi sayısı ilçeye göre değişir sen hangisine atandın. Taşeron olsa meb de eğer taşerona verirler temizlik alımını taşerona verirler personel ihtiyacı olmaz hizmetli personel almazlar.Hastanelerde taşeron var misal temizlik ve birçok işte ama meb dahil çoğu devlet kurumunda yok.

hizmetli de olsan yönetmelikte takım elbise gömlek kravat der 15 eylül-15mayıs arası böyledir 15 mayıstan sonra takım elbise kravat bırakılır 15 eylüle kadar

takımelbiseyle paspas yapmanın yer silmenın manıgı varmıarkadaşlar....

arkadaşlar kayseri meb e atananlar dan başlayan oldumu başka hangi şehre sorsam çoğu başlamış kayseri neden başlatmadı ? varsa kayseriden biri cevap verebilirmi

Üst Alt