Arkadaşlar öncelikle hepinize selam atanan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım benim sorunum biraz karışık bende atandım ama işimde çok büyük tehlike var benim hatamdan kaynaklanan şimdi benim iki ayrı hastaneden aynı oranda raporlarım var fakat birinde çalışamaz yazıyormuş ben bunu hiç dikkat etmemiştim taa ki işimde karşıma çıkıncaya dek 2014 de ilköğretim mezunu olarak kura usulune başvurdum fakat o başvurumda hangi raporla yaptığımı hatırlayamıyorum atandım benden bilgileri istediler evrakları topladım yanlışlıkla çalışamaz yazan raporumu ibraz etmişim beni aradılar başka raporun varmı dediler var dedim diğer raporu götürdüm onda da çalışamaz diye bir şey yazmıyor sonra benden ösym den başvuru yaptığım belgeyi istediler orda da rapor tarihi yazmıyor sadece oran ve çalışabilir niteliği alanı boş gösteriyor yani bir sıkıntı yok şimdi de dilekçe aldılar benden araştırılması için ben kötü olasılık olan çalışamaz rapor u ibraz ettiğimi düşünürsem bu yanlışımı düzeltme şansım varmı ne gibi çıkar yolu bulabilirim eğer bu konu da yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim hepinize