Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

Atanan arkadaşlar kurumları arayıp bilgi alın ona göre hareket edin. Sonuçta bu bürokrasi günü geçirirseniz işe başlatmazlar

bazı arkadaşlar 15 ile 20 ocak arası bazıları onay aşamasında oldugunu bazı arkadaşlarda arandıgını söylediler acaba ilden ile değişiyomu acaba

evet erhan değişiyor. ankara başlattı. antalya imzada diyor..

sıra bize ne zaman gelirse artık volkan hayırlısı bekleriz :) o kadar bekledikte demi

weled

Okuldan yazı alıp gelir idaresi başkanlığına götüreceksin. Bağlı olduğun ilçe milli eğitim müdürlüğünün adresini verip oranın maaş birimine vergi indirimine ait yazıyı göndermelerini isteyeceksin. Sonrası onlarda...

ankiloz

Kamu kurumu olduğu için haricen onaylatmam sanıyordum ama yine el atıcaz bu işe anlaşılan. Teşekkürler bilgi için.

Arkadaşlar öncelikle hepinize selam atanan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım benim sorunum biraz karışık bende atandım ama işimde çok büyük tehlike var benim hatamdan kaynaklanan şimdi benim iki ayrı hastaneden aynı oranda raporlarım var fakat birinde çalışamaz yazıyormuş ben bunu hiç dikkat etmemiştim taa ki işimde karşıma çıkıncaya dek 2014 de ilköğretim mezunu olarak kura usulune başvurdum fakat o başvurumda hangi raporla yaptığımı hatırlayamıyorum atandım benden bilgileri istediler evrakları topladım yanlışlıkla çalışamaz yazan raporumu ibraz etmişim beni aradılar başka raporun varmı dediler var dedim diğer raporu götürdüm onda da çalışamaz diye bir şey yazmıyor sonra benden ösym den başvuru yaptığım belgeyi istediler orda da rapor tarihi yazmıyor sadece oran ve çalışabilir niteliği alanı boş gösteriyor yani bir sıkıntı yok şimdi de dilekçe aldılar benden araştırılması için ben kötü olasılık olan çalışamaz rapor u ibraz ettiğimi düşünürsem bu yanlışımı düzeltme şansım varmı ne gibi çıkar yolu bulabilirim eğer bu konu da yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim hepinize

önümüzdeki hafta başlarız ancak herhalde volkan öyle gözüküyo

16 doğru 6 yanlış, 19 doğru 6 yanlış çıktı ÖMSS 2012'den. Siz kaç net yapmıştınız 2014 EKPSS'den? 78 gibi bir puan gelir mi acaba bu doğru ve yanlışlara? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Büyük ihtimal öyle olacak dostum 18-19 ünde arayacağım bende kesin bişeyler söyliceklerdir eminim şu gün başlıcaksınız diye

emrah aradınmı sen hiç ben aramadım ama yarın bi arayım diyorum biz arıcaz dedikleri için aramadım

o 19 doğru 22 olursa gelir

Aradım ben 15 inden sonra ara dedi evrak teslim süresi 15 inde bitiyor dedi paZartesi Arıcam buraya yazarım kardeşim

o zaman bizimkilerde aynı aşamadadır kardeşim hayırlısı evt aranan arkadaşlar yazarsa burdan birbirmizden haberdar oluruz tekirdağdan bir arkadaş dedi arandım diye istanbul ankara büyük yerlerden aranan arkadaşlar varmı acaba burdan yazsınlar

RigeL Bazı illerin prosedürleri geç işler bazı illerinki hızlı , büyük şehirlerin illaki işleyici diğer illere nazaran daha hızlı işliyor..Er yada geç 29'u son tarih verdiler o tarihten önce başlatacağız dediler , kazanılmış hakkımız :) Başlayan atanan arkadaşlarada hayırlı olsun.Büyük ihtimalle 18'inde aradığımızda kesin bir tarih verirler şu gün başlıcaksınız diye..

aynen kardeşim burdan takiple ve arayan arkadaşların yorumlarıyla bende öyle düşünüyorum o kadar bekledik bekleriz biraz daha :)

Aynen beni aradılar ama net bir tarih vermediler işe başlamak için.Beklemekteyim

beni bugun aradılar 10 gibi görev yerime gittim 13 00 itibariyle başladım göreve herkese hayırlı olsun allah utandırmasın arkadaşlar

Hayırlı olsun.Arayıp gel başla mı dediler ne dediler?Beni de aradılar ama başla filan demediler.

hayırlı olsun

ilk deneyimlerinizi de aktarın arkadaslar biz de bilgi sahibi olalım seçimlerimizi ona göre yaparız :)

adana il milli eğitim aradı beni görev kağıdınız çıktı gelin alın ve göreve başlayın dediler hemen gittim aldım ceyhan ilçe milii eğitime çıkmış oraya verdim tekrar evraklarımı 13 00 itibariyle başladnız dediler 2 -3 saat bekledım orda öyle pazatesi gelin ne iş verecegimizi konusurz dediler öyle geçti il milli eğitime ne evrak verildiyse aynısını ilçe milli eğitimde istiyo arkadaşlar

Verdik bir daha neden istiyorlar ki oradaki evrakları Oray'a götürelim ? Tekrar ikamet adli sicil kaydı diploma vs uğraşıcaz yani öyle mi ? Kesin mi peki bu dediğin bende pazartesi Arıcam bakalım RigeL

Saçmalamışlar. İl belgeleri senden alıp, valilikten olur'u alıyor ilçeye kararnameyi yolluyor. Onlarda o atama kararnamesini hangi okula atandıysan oraya yolluyorlar. Benim aklıma gelen şu, senin görev yerin ilçe olarak belirlenmiş olabilir. Belki o yüzden senden evrak istemişlerdir. RigeL

İlçe milli eğt müdürlüğü istedik,kalktılar koca bir ortaokula verdiler ikamet adresim bir başka ilçe tekrar kendi ilçemi isteyeceğim şansım veya böyle bir hakkım varmı.

Bir şey soracağım görev yerine kaç gün içinde müracaat etmem lazım

Üst Alt