Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevdiyartatü07
beni de aradılar. Pazartesi il milli eğitimde olacağım. Sonrasında da görev yerlerimize dağılacağız sanırım ))
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hepimize ...
Görev yerim Tekirdağ/Çerkezköy, geçici görev dediğim ise sen şimdilik bu işi yap gerek görürsek başka bir iş veririz dediler.Okulda görev yapıyorum okulum engelli okulu olduğu için nöbetçi öğrenci görevlendiremiyorlar bu yüzden imza takibi ziyaretçi defteri kaydı filan yapıyorum.
İstanbul önümüzde ki hafta ortasına doğru netleşir diye düşünüyorum. Büyük olasılıkla ilçelere tebliğ aşamasındadır yani posta süreci işte sonrası ilçelerin atananları çağırma kısmı.
Bir de şey yazacaktım.Ben şimdi aday hizmetli miyim?Bunu kaldırmam için sınav mı yapacaklar beni?Bu tür konularda beni detaylıca bilgilendirebilir misin.Teşekkür ediyorum.
Şuan aday memursun. 5 6 ay sonra bir yazı gelir seninle birlikte atanan herkesi önce 4 haftalık bir temel eğitim kursuna alırlar. Sonra 10 haftalık bir hazırlayıcı eğitim kursuna alıyorlar. Hazırlayıcı eğitim kursundan sonra uygulamalı eğitim veriyorlar. 1 yılı doldurunca da adaylığın kalkıyor ve asaletin onaylanıyor.
Eğitimleri ve sınavları geçemezsen 2 sene içinde ve adaylığın kalkmazsa, 2 senenin sonunda atılıyorsun ve 3 yıl boyunca tekrardan memur olamıyorsun. Ama endişelenme kurs ve sınav süreçlerinde yardımcı oluyorlar.