Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

aday memurluk için onlarmı çağırıcak bizmi takip edicez.?

lakoste

Sabırlı ol kardeşim.. :) :) daha bunlar için erken.. süreç içerisinde bütün konularda bilgilendirileceksiniz..

mesai saatleriniz kaç acaba.._?

ben 09,00 17,30 yapıyorum

birde engeline uygun işler yapıyormusunuz kurum net cvp veren varmı veya avrak giren ?
ziyaretçi defteri dolduran ne işler yapıyorsunuz.

Benim masam bilgisayarım ve internetim var bir lisede kütüphanede görevli memurum öğrencilerin aldığı kitapları sisteme giriyorum boş vakitlerimde kitap okuyorum mesai saatlerimde çok iyi umarım atanan herkes memnundur işinden.

lakoste

ben varım kurumnete giriyorum evrak takipi yapıyorum eokuldan devamsızlık ve öğrenci raporu giriyorum mebbisden ek ders puantajlarını yapıyorum ama resmi kayıtlarda hizmetli görünüyorum ama masa başındayım

kocaeli çayırovada ikamet ediyorum tercihlerde başka il çıktı diyelim kocaeli çayırova ve civarina atamamızı nasıl aldırcaz. ?

özcanbjkli

bir dilekçe ve ösym tercih sonuç çıktısıyla kocaeli il milli eğitim müdürlüğüne başvurman yeterli

Üst Alt