Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

lakoste bende arasam mı ayıp olur mu atandığım ili ? nereye atadıklarını sormak için , sürekli arasam yanlış anlarlar mı ki

tatü07
Antalya MEB salı günü aradım. En geç gelecek hafta içinde aranacaksınız dedi.
Az kaldı ...

Bir şey soracaktım.Ben göreve başladım ve bana şimdilik geçici bir görev verdiler.Sorum şu bu andan itibaren bana ne önerirsiniz?

Ekpss lisans öğretmenlik konuları neler daha önce girenler yardimci olabilir mi? Hakkında hicbir bilgim yok:(

Sonunda aradilar antalya il milli egitimden pazartesi saat 09:30 baslayacagimi soylediler cok sukur

sevdiyar tatü07
beni de aradılar. Pazartesi il milli eğitimde olacağım. Sonrasında da görev yerlerimize dağılacağız sanırım :)))
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hepimize ...

Ben il millu egitimde kaliyormusum oyle dedi arayan kisi hayirli olsunm

benide aradılar. pazartesi 9 30 da gel dediler. çok şükür :)

İzmir MEM den bilgisi olan varmı,Şu ana kadar bilgi yok bu hafta için Çarşamba,perşembe demişlerdi.

furkankuzu

Geçici görev dediğin nasıl bir görev. Görev yerin neresi. Bunları belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.

ankiloz

Görev yerim Tekirdağ/Çerkezköy, geçici görev dediğim ise sen şimdilik bu işi yap gerek görürsek başka bir iş veririz dediler.Okulda görev yapıyorum okulum engelli okulu olduğu için nöbetçi öğrenci görevlendiremiyorlar bu yüzden imza takibi ziyaretçi defteri kaydı filan yapıyorum.

İstanbul önümüzde ki hafta ortasına doğru netleşir diye düşünüyorum. Büyük olasılıkla ilçelere tebliğ aşamasındadır yani posta süreci işte sonrası ilçelerin atananları çağırma kısmı.

ankiloz

Bir de şey yazacaktım.Ben şimdi aday hizmetli miyim?Bunu kaldırmam için sınav mı yapacaklar beni?Bu tür konularda beni detaylıca bilgilendirebilir misin.Teşekkür ediyorum.

furkankuzu

Şuan aday memursun. 5 6 ay sonra bir yazı gelir seninle birlikte atanan herkesi önce 4 haftalık bir temel eğitim kursuna alırlar. Sonra 10 haftalık bir hazırlayıcı eğitim kursuna alıyorlar. Hazırlayıcı eğitim kursundan sonra uygulamalı eğitim veriyorlar. 1 yılı doldurunca da adaylığın kalkıyor ve asaletin onaylanıyor.

abi umarım sıkmıyorum. peki adaylığımı kalkmaması gibi bir durum var mı?bu üzerine düşünmem ve kaygılanmam gereken bir şey mi?

Bu işler eskiden daha kolaydı sınavdı kurstu falan yoktu

Bugün arandım İl Milli Eğitimde kalıyormuşum cuma günü 8:30 da iş başı şükürler olsun 🙏

furkankuzu

Eğitimleri ve sınavları geçemezsen 2 sene içinde ve adaylığın kalkmazsa, 2 senenin sonunda atılıyorsun ve 3 yıl boyunca tekrardan memur olamıyorsun. Ama endişelenme kurs ve sınav süreçlerinde yardımcı oluyorlar.

ankiloz

tesekkurler eğitim hangi günler veriliyor hafta sonu mu ?
Ben hafta sonu musait olmuyorumda

Son düzenleme:
biraz resmi gidin bence arkadaşlar orda göreve başlıcaksanız okulsa pek sıkıntı olmaz da

Bana tlfdaki memura yakisacak sekilde gelirsiniz dedi ama takim elbise giyeyim diyorum ben

sevdiyar tatü07

Bana da resmi giyin dediler. Takım giyerim. Kravat takacak kadar resmi değildir sanırım. Her ihtimale karşın yanımda kravatımda olur :)))

Birde saç-sakal yönetmeliği bağlı olunan kurumun yönetmeliğinde mi belirlenir?
6-7cm'lik saç uzunluğu göze batmaz umarım :)))

Üst Alt