Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

Evraklar toplandı şimdi kararnameler bekleniyor.

Senin bundan başka yada fazla bildiğin birşey var mı?

Ben hemen hemen her gün arıyorum.

inşallah çıkarsa herkese burada an haber vereceğim yazdım ama son gelişmeyi açıklıyorum.

Az önce Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüm.

Kararnamelerin imza aşamasında olduğunu ve p.tesi yasa Salı günü çıkacağını söylediler.

bilgilerinize.

hayır volkan beklemedeyiz daha dilekçe hakkı kullanmayanlardamı daha başlamadı öyle olanlar varsa yazabilrmi

teşekkürler cevap için. ankara dan ferdi biber vardı o belki başlamıştır

yok o da başlasa yazardı volkan sen dilekçe hakkı kullandınmı

hayır kullanmadım. ben zaten antalya ya atanmıştım

Sevgili arkadaşlar size naçizane bir tavsiyem olacak.

Sizi aramalarını beklemeyin siz arayın.Ben hergün arıyorum. Bugün 12 Ocak ve öğleden sonra kararnamelerin imzadan çıkacağını söylediler bana. Beni bugüne kadar kimse aramadı hep kendim aradım koşturdum ama bir gelişme olursa seve seve sizleri de bilgilendireceğim. Allah'a emanet olun!

Ankara İl Milli Eğitim ile12 Ocak saat 09-00 itibari ile yapılan telefon görüşmesinde Polatlı ilçe milli Eğitim'e gidip göreve başlayabileceğim söylendi. Polatlı İlçe MEM ile görüştüm ve yarın göreve başlayabileceğim söylendi. Sadece bana değil tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun.

Bu ekpss sınavı ne zaman başlıcak birde birde memur olmak için kaç puan alıpta girebiliriz

başka aranan arkadaşlar varmı acaba ferdi kendilerimi aradılar senmi aradın kardeş

Merhaba arkadaşlar.
Ben şimdi konuştum Antalya MEB ile. Valilikten onay gelmesi bekleniyormuş. onay geldikten sonra SGK Askeriye vs. evrak tamamlanma süreci başlayacak dedi.
Sonuç olarak 10 güne kadar netlik kazanır bilgi veririz diyor.
Umarım en kısa sürede en iyi şekilde iş başı yaparız ...

Herkese selam,

Benim merak ettiğim bir konu var, yardımcı olursanız sevinirim. Engelli kadrosundan herhangi bir kuruma atandığımız zaman istediğimiz ilçede göreve başlayabiliyor muyuz?

hangi kuruma atandıysan yönetmeliklerini incele ona göre tayin hakkı varsa dilekçeyle başvur milli eğitimde böyle bir hak var mesela

Kırklareli MEB e atandım bende aradığımda 15 Ocaktan önce başlayamazsınız dedi çünkü evrak teslim süresi o tarihte bitiyor dedi 15-29 Ocak arası diye konuştu.

Kırklareli Küçük bir yer bende oraya atandım istanbula tayin için dilekçe götürdüm fakat sıcak insanlar il milli eğitimdekiler köftesi meşhur çok iyi

turan sgk yı anladımda askeriye falan neymiş onu anlamadım

hizmetli olup yapmayacağı görevlerle alaalı idare mahkeesine giden var mı

turan sgk yı anladımda askeriye falan neymiş onu anlamadım

Bende anlayamadım ama üstelemedimde.

Zaten bende 15'inde sonra başlarız diyodum öyle de olacak.
ilk maaş çift maaş olacak :)))
Aklıma takılan bir soru vardı.
Benim vergi indirimim var, özel sektörde biz yapıyorduk ama şimdi nasıl olacak ?
Benim bu konu hakkında bilgi vermem gereken yerler var mı ???

Selamlar;
Bugün beni Milli Eğitim'den aradılar ve atayacakları okulu söyleyip sizin için de uygun mudur dediler.Uygundur dedik.Şimdi ben ne zaman işe başlarım ve kaç para alırım.Evli değilim.(Hizmetli Kadrosundan)

Üst Alt