Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili arkadaşlar size naçizane bir tavsiyem olacak.
Sizi aramalarını beklemeyin siz arayın.Ben hergün arıyorum. Bugün 12 Ocak ve öğleden sonra kararnamelerin imzadan çıkacağını söylediler bana. Beni bugüne kadar kimse aramadı hep kendim aradım koşturdum ama bir gelişme olursa seve seve sizleri de bilgilendireceğim. Allah'a emanet olun!
Ankara İl Milli Eğitim ile12 Ocak saat 09-00 itibari ile yapılan telefon görüşmesinde Polatlı ilçe milli Eğitim'e gidip göreve başlayabileceğim söylendi. Polatlı İlçe MEM ile görüştüm ve yarın göreve başlayabileceğim söylendi. Sadece bana değil tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun.
Merhaba arkadaşlar.
Ben şimdi konuştum Antalya MEB ile. Valilikten onay gelmesi bekleniyormuş. onay geldikten sonra SGK Askeriye vs. evrak tamamlanma süreci başlayacak dedi.
Sonuç olarak 10 güne kadar netlik kazanır bilgi veririz diyor.
Umarım en kısa sürede en iyi şekilde iş başı yaparız ...
Benim merak ettiğim bir konu var, yardımcı olursanız sevinirim. Engelli kadrosundan herhangi bir kuruma atandığımız zaman istediğimiz ilçede göreve başlayabiliyor muyuz?
Kırklareli MEB e atandım bende aradığımda 15 Ocaktan önce başlayamazsınız dedi çünkü evrak teslim süresi o tarihte bitiyor dedi 15-29 Ocak arası diye konuştu.
Zaten bende 15'inde sonra başlarız diyodum öyle de olacak.
ilk maaş çift maaş olacak ))
Aklıma takılan bir soru vardı.
Benim vergi indirimim var, özel sektörde biz yapıyorduk ama şimdi nasıl olacak ?
Benim bu konu hakkında bilgi vermem gereken yerler var mı ???
Selamlar;
Bugün beni Milli Eğitim'den aradılar ve atayacakları okulu söyleyip sizin için de uygun mudur dediler.Uygundur dedik.Şimdi ben ne zaman işe başlarım ve kaç para alırım.Evli değilim.(Hizmetli Kadrosundan)