Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

green16 Yapacak bir şey yok o zaman sabırla beklemekten başka bu arada da yeni bilgiye ulaşırsak burdan paylaşalım ben face ten falan bakıyorum ara sıra ama maalesef kimse de ses yok herkes bekliyor.

Dedigin gibi herkes bekliyor,insallah bir problem cikmaz da işimize baslariz,biraz daha bekleriz napalim bunca sene beklemisiz :)

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlık Bakanlığı 2017/5 ataması güvenlik soruşturmasında 1500 kişininde soruşturmasının tamamlandığını belirtmiş acaba biz nezaman güzel haberi alıcaz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2017 /5 girişli 350 kişi 20 kasım 25 kasım arası açıklanacakmış .her şeyin hayırlısı bekliyeceğiz.

2017 /8 biz ekps girişli 350 ve kişi toplam 750 girişli beklemeye devam her şeyin hayırlısı

cemil er Öyle bir şey yok bizde ama belki bizim de onlarla beraber atamamizi gerçekleştirirler sayımiz az olduğu için.

Leo34

Atama ne zamana olur bilmiyorum ama bence o tarihlere kalmaz bakanlıkda güvenlik soruşturması, yerleşen kişi sayısıda çok değil 2017-8 girişine kadar sürcegini sanmıyorum

devlet iyice saldı

memurlar nette okuyorum da 1 senedir bekleyen insanlar varmıs bu güvenlik sorusturmasını

bize de aynısı olursa ayvayı yedik gitti

ki olay oraya doğru gidiyor,bu sene işe başlayamayacagımız kesin gibi

Emniyete tekrar gittim. Dosyam hala gelmemiş. Bu işin 2018'den önce olacağını sanmıyorum. Ben Ankara'da oturuyorum fırsat bulduğumda bizzat bakanlığa gidip bilgi alacağım. Gelişmelerden haberdar ederim sizleri arkadaşlar .

0 (312) 585 24 23 Fırsat buldukça bu numarayı arayın. Engelli atamalarına bakan birim genelde meşgul ama şansınızı deneyin. Bakanlık yönetim Hizmetleri genel müdürlüğü sayfasında telefon rehberi var oradan diğer numaraları da alabilirsiniz

Üstteki numarayi 800 kere aradim açmadilar :D

Şuan için bi gelişme yok. İki gün önce bimer’e yazdım cevap geldiğinde sizlerle de paylaşırım. İsterseniz sizlerde bimer’e başvurun. Belki bir faydası olabilir.

Kamu hastanesine atanlardan, durum bildirir istemişler bazılarından sizi neden hala aramadılar? sonuçta halk sağlığı ile akmu hastaneleri kalktı tek çatı altından sağlık bakanlığı oldu, takipte kalın ve sizi aramalarını bekleyin inşallah tez vakitte ararlar sizleride..

nuri3558

Ben siz daha önce söylediğiniz için istemedikleri halde memur olabilir yazısını hastaneden çıkartıp belgelerime ekledim sanırım durum bildirir memur olarak çalışmasında bir sakınca olmadığna dair belge oluyor yanlış bilmiyorsam

Pera9

Aynen iyi yapmışsınız işlemleriniz daha önce biticektir, durum bildirir raporu olmayanalrı arıyacaklardır yavaş yavaş başlar bu durumlar geçen yıl durum bildiriri olan arkadaşlar bi,zden 15 gün önce iş başı yapmıştı..

İnşllah bakalım yavaş yavaş işe başlayanlar var ama halk sağlığından hala ses seda yok

Halk Sagligi saglimizla oynuyor :D

Bi an önce aciklansa da onumuze baksak.

Emniyete gittim,bakanliga gittim.Genel kanı şu 4 aydan once goreve baslama şansimiz çok azmis.Gecen seneden bile hala goreve baslamayi bekleyenler varmis
Devlette maaslari karsilayacak butce yok an itibariyle.Yeni yilda kaynak yaratip oyle alacaklar bizi.Malum 4 milyon suriyeliyi beslemek zor.

Dosyalarimiz daha emniyete bile gonderilmemis,memur diyor bize 2 ay sonra gelir biz de 2 ay yasal surede arastiririz bir de kurum gel basla diyene kadar yarim sene gecer.Dosyalarimiz bekletiliyor.Velhasil kelam devlete bel bağlamayin aç kalirsiniz.Burasi Turkiye hersey siyasi menfaatlere gore sekilleniyor.

Kardeşim bizim atanamamızın bütçe ile hiçbir alakası yok. Diğer bakanlıklara , belediyelere , üniversitelere atanan arkadaşların birçoğu işe başladı. Bu sağlık bakanlığının personel alımını çok fazla yapması ve iş yükünün fazla olmasından kaynaklanıyor . Her yıl hemşiresiyle , ebesiyle , doktoruyla , diş hekimiyle diğer sağlık personeliyle nereden bakarsan 20-30 bine yakın personel alımı yapıyor . Olağanüstü hal, güvenlik soruşturmaları , tkhk ve thsk’nın lağvedilip il sağlık müdürlüğüne devredilmesi , il sağlık müdürlerinin birçoğunun görevden alınıp hala yerine atama yapılmaması süreci uzatıyor. Bu da bizim kaderimiz. Oturup bekleyeceğiz.

qwerty123

Asil iş yukuyle filan alakasi yok,saglik bakanligi cok fazla personel aliyor unilerle vesaire karistirmayin bir anda bu kadar kisinin yukuyle karsilasmamak icin erteliyorlar,yeni yila sarkmasinin nedeni de yeni kaynak arayisi.

Yani ekonomik temelli çunku diger bakanliklarda insanlar işe basladilar bile saglik bakanligina emir gelmis adamlar dosyalari emniyete bile gondermemisler bekletiyorlar.

Arkadaşlar mebden adalet bakanlığından Üniversitelerden işe başlayanlar var ama bizimle ilgili hiç bir gelişme yok lütfen göreve başlayan varsa söylesin

Face te bazı gruplarda Aralık ayında isimlerin düşeceğinden falan bahsediyorlar birisi kuruma gidip sormuş ordaki memur öyle bir bilgi vermiş bir de bu posta gelen varmı rapor yenilemeyle ilgili ?

nuri3558

durum bildiriri bazılarından istemişler herkezden istemiyorlar arkadaşım atandı ondan istemediler kamu hastanelerine il il degişiyor bence

Bugün kurumu aradım henüz bize ekpss ile ilgili bişey gelmedi dediler insanlar göreve başladı bizimkinde hiçbir şey yok haftaya da emniyete gidicem

Arkadaşlar bizzat sağlık bakanlığına gidip görüştüm dosyaları toplu şekilde emniyete gönderdiklerini söylüyorlar. ilçe emniyet ile görüştüğümde ise dosyanın gelmediği , dosyaların emniyet genel müdürlüğünde olabileceğini ve ilçeye gelmesinin zaman alabileceğini söyledi . Emniyet genel müdürlüğüne gidip görüşme imkanım yok. Sizlerin varsa görüşün. Güzel haberler vermek isterdim ama yok.

Üst Alt