Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Bugün kuruma gittim evraklarımı teslim ettim.raporun güncellenmesini istediler.memur olabilir ibaresinin yazılması gerekliymiş.Hastaneye gittim raporum 8yıllık olduğu için yenilenmesi gerekli dediler.yarın sabah gideceğim bakalım

Daha öncede dediğim gibi geçen yıl biz atandığımızda da raporda yazması gerek dediler ama durum bildirir aldım durum bildirir işinizi görücektir rapor ile uğraşıp vakit kaybetmeyin, durum bildirir raporu alın orada memur olur yazması yeterlidir, sürekli olan bir raporu değiştirmek niye?

Raporunuzu değiştirmeyin arkadaşlar, sadece bir yazı istiyorlar 'memur Olur' bu yazı içinde durum bildirir almanız yeterli oda 1 günde sonuçlanıyor fazla uğraştırmıyorlar sizi..

Yarın böyle söyleyeyim bakalım ne diyecekler

Bende işitme kayıplıyım çalıştırılamayacağı işler kısmıda boş o bölümde ne yazıyor sizin

Yarın konuşun durum bildirir alın bende aldım şuan memurum 10 aydır raporunuz değiştirmeyin bilgisiz oluyor atamada ki memurlar genelde biz 3 ay bekledik işe başlamak için, raporunuzu değiştirmeyin durum bildirir yeterlidir ayrıca durum bildirir alırken özellikle sizin söylemeniz gereklidir ki 'memur olur' yazısı eklesinler yoksa eklemezler..

Yani raporunda sadece sakat işçi olur yazıyor

Maalesef kabul olmuyor atandığın ünvanla iligli çalışabilir şart koşuyorlar mesela biyolog olarak atanan 'biyolog olarak çalışmasında sakınca yoktur' yazıcak memur olarak atanan da ise 'memur olarak çalışmasında sakınca yoktur' yazıcak, bunu yapan sadece halk sağlığı kurumu diğer kurumlarda böyle birşey yok..

istanbul halk sağlığımı

Benden tekrar rapor istiyorlar

nuri3558

Hocam devlet hastanesine gittim hiçbir şeyden haberleri yok,durum bildirir almam gerekiyor dedim bir dilekçe yazdı sonra SADECE PSİKOLOGA GÖNDERİCEZ O KARAR VERİCEK dedi ben oyle okumadım internette dedim

O zaman biz bilmiyoruz kuruma sor dediler,kurum da maalesef bilmiyor ne istedigini,son güne sıkışmasın istiyorum

Şimdi hastane diyor ki bizden ne istiyorsun tam teşekküllü rapor mu ,ne yapmam gerekiyor yazabilir misin ikilemde kaldım kimsenin birşeyden haberi yok.Hastalıgımın oldugu doktora gidicem heyete mi gidicem neye gidicem,hastane rapor bölümü benim ağzıma bakıyor şahsen.

green16

Nasıl bilmezler nasıl iştir bu o hastane hastane değil bence, durum bildirir raporu aynı heyet raporu gibi tüm birimleri geziyorsun hepsi imza atıyor sorunun neyse o doktora gelince testleri ve raporu gösteriyorsun oda mesela çok görmeyi gerektir gerektirmeyen işlerde çalışır memur olur yazıyor bitti bu kadar yani neyini bilmiyor hastane, bende aldım almasak seni yanlış yönlendirmem..

e.yilmaz2104

Ben 15 Kasım da iş başı yapmıştım güvenlik soruşturması 5 aralıkta gelmişti yani ben işe başladıktan sonra geldi ve soruşturma çalışırken oldu şimdi ne kadar sürer bilemem..

nuri3558

raporun alındıgı hastane sart mı baska devlet hastanesi olur mu durum bildirir için

green16

İstediğin herhangi bir hastaneden alabilirsin illa raporu aldığın yerden almak zorunda değilsin, bende başka hastaneden durum bildirir alıp gönderdim sıkıntı olmadı..

Kurumu aradim Saglik bildirire filan gerek yok dedi raporu getirin yeterli dediler.250 tl aldi devlet hastanesi her doktor icin 50 tl aldi bosu bosuna.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nuri3558 Bu çkys denilen zimmet sorgulama ekranı oluyor değil mi yani bu zimmet sayfasinda tc aile no cilt no bunları girip isim orda düşünce atama gerçekleşmiş sayıliyor ve sonra kurumu arayıp kendimiz bildiriyoruz anladigim kadarıyla.

Son düzenleme:
green16

Ben işiniz hızlı olsun diye alın dedim suç bende ki size yardımcı olmaya çalışıyorum 2 ay sonra arayıp durum bildirir istediklerinde 1 ay daha fazladan beklerdiniz onlar istediklerini söylesinler çoğu bilgisiz ve tecrübesiz bizede aynılarını söylediler 2 ay sonra durum bildirir istediler daha da konu hakkında bir yorumda bulunmam halk sağlığı yönetmenliği gereği sağlam memurlarından bile durum bildirir istiyor 10 aydır personel işlerinden sorumlu memurum ve atandığımda yaşadıklarımı anlatarak sizinle paylaştım beni dinlememe hakkınız var kendi işinizi kendiniz görüceksiniz o zaman..

Leo34

Zimmet sorgulamaya adınız düştüğünde siz arayın ki işiniz hızlı olur zimmet sorgulamada adınız düştüğünde vali onayınız gelmiş demektir 15 gün içinde işe başlamanız gerekiyor o yüzden kontrol etmeniz gerek arada, mesela benim zimmet sorgulamaya düşmemişti adım ama yine de beni atandığım yerden aradılar gelin başlayın diye siz yinede 2-3 günde bir atandığınız yeri arayın derim..

nuri3558 Çok sağol çok yardımcı oldun her konuda kendi adıma teşekkür ediyorum.

nuri3558

İyi de ben size bir şey demedim ki,siz demeseniz de bu prosedürleri yapacaktık, ben genel devletin işleyişine serzenişte bulundum.Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar.a şubeleri isterken b şubeleri istemiyor bunu belirttim.

Leo34

Merhaba bende halk sağlığı kurumuna atandım eğer whatsupp grubunuz varsa benide eklermisiniz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu haberi okudunuzmu
fb8bcb653405f1c906aa79a10bfefd87.jpg

Halk sağlığı atananlar nerdesiniz gelişme var mı ?

Ben atandığım yeri geçen hafta aradım ama henüz birşey yok dediler stresle bekliyoruz başka kurumlara atananlardan evine polis gelenler fln var ama sanıyorum halk sağlığına atananlarda henüz bir hareketlilik yok

Merhaba.
Evraklarda eksik var deyipte aranan oldumu ?

Beni şahsen arayan olmadı sizi arayan oldumu?

Sağlık bakanlığı olarak atanan varmı aramızda son durum nedir?

Bende aranmadım fakat herkes bi gelişmeden haberdar olursa burdan yazmamız herkese yardımcı olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar başka kurumlarda aranan işe başlayan bile var bizde henüz hiçbir ses yok lütfen bir haber alırsanız bizede söyleyin

Üst Alt