Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Merhaba Arkadaşlar,

Bende istanbul Halk Sağlık kurumunu kazandım. Ve bende bekliyorum.
KPSS ile 4 ay önce Sağlık bakanlığına atananlardan 12000 personelin 9000 inin güvenlik soruşturması geçen ay bitti.

3000 i bekliyor.

EKPSS olunca durumun daha farklı olacağını sanmıyorum. Bence sene sonunu bulucaktır.

Merhaba, aramıza hoşgeldin Ercan342 aynen bekliyoruz yeni bir bilgiye ulaşırsak burdan paylaşalım..

Arkadaşlar bende halk sağlığına atandım ancak henüz bir gelişme yok. Halk sağlığı ve kamu hastaneleri kurumunun artık bir fonksiyonu kalmadı. Her iki kurumda il sağlık müdürlüklerine bağlandı.

Süreci bundan sonra il sağlık müdürlüğünden takip etmeye çalışın . Benim aldığım bilgi bu yönde . Thsk ve tkhk'nın devredilmesinden dolayı sağlık bakanlığında şu anda karmaşa mevcut. Şansımıza süreç biraz daha uzayacak gibi.

Arkadaşlar merhaba
Zimmet sorgulama bende hata veriyor girebilen varmı ?

Ben de bugün girmeye çalıştım hata verdi.

Talip.52

Bugün girmeyi denedim ama bu personele ait bilgi bulunamadı diyor sizde tekrar denediniz mi acaba

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pera9

bana da aynısını dedi

bu zimmet sorgulama ne oluyor ?

Ataman gerçekleştiğinde zimmet sorgulama yaptığımızda orada ismimiz çıkacakmış.

nuri3558

sayın nuri bey benim raporumda istihdam işretliydi ve çalışamayacağım iş alanları belirtilmişti arkada engelli statütüsüde çalışabilir ibaresi mevcuttu. buna rağmen yeniden rapor isterler mi ?

ben geçen sene 2016/1 atamasıyla halk sağlığı kurumuna atandım. 1 senedir toplum sağlığı merkezinde düz memur olarak görev yapmaktayım. şuanda kamu hastaneleri ve halk sağlığı kurumları kaldırıldı ikiside sağlık bakanlığına bağlı genel müdürlük oldu. şuan üst yazılarımızı il sağlık müdürlüklerine yazıyoruz ve maaşlarımızda il sağlık müdürlüğü tarafından ödeniyor. yani halk sağlığı müdürlükleri kalmadı. kurumla alakalı bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Başka kurumlarda işe başlayanlar var güvenlik soruşturmasında evine polis gelen yada evraklarını takip edenler var ama sağlık bakanlığına bağlı olarak atananlarda (kamu hastaneleri olsun halk sağlığı olsun) hiçbir ses hiçbir hareketlilik yok

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Gs3434,
Halk Sağğlığına atananlardan iki senedir ''Memur olarak Çalışabilir'' ibare isteniyor. Bu konuyla alakalı sağolsun nuri3558 bizi detaylıca bilgilendirdi.

Bildiğim kadarıyla Kamu hastanelerine atananlardan Engelli Raporunda ''Memur olarak Çalışabilir'' yazısı istenmedi.
Şuan Kurumlar birleştiğine göre bu konuyla ilgili nasıl bir tutum alabilirler fikrin veya bilgin var mı ?

Çünkü Bende İstihdam işaretli değildi ve Çalışamıyacağı Alanlar Boştu bu nedenle yeniden heyete girip yeni rapor çıkardım.
Şimdi Raporun kuruma ulaşmasını bekliyorum. Belkide yeni raporum kuruma ulaşmadan da atanabilirim.

Halk sağlığı ve kamu hasteneleri artık kaldırıldı tek çatı altında toplanıldı ve Sağlık Müdürlüklerine bağlandı, biz memur olarak bile bu karmaşanın içinde zar zor işlerimizi yapıyoruz yeni atanan arkadaşların durumu ne olur bilemiyorum zaten normalde 2 ay süren işe başlama süresi güvenlik soruşturması ve kurumların birleşmesi yüzünden daha da uzayabilir, gerçekçi olmak gerek sonuçta Allah'a şükür atandınız şuan sadece beklemeniz gerekmektedir..

Ayrıca atandığınız yerin il sağlık müdürlüklerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz, Halk Sağlığı Laboratuvarı aynı isimle devam ediyor, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarı olarak işlem yapıyoruz..

Şuan tek yapmanız gereken sabırla beklemek ya sizi arayacaklardır yada siz arayın sürekli..

MERHABA ERCAN342 geçen sene bizden illa memur olarak çalışabilir ibareli bişey istenmedi. sadece calısabilir iş alanlarını doldurulması yeterliydi. ayrıyetten yeni bir rapor çıkarmadım. benimki ağır tehlikeli işlerde çalışması uygun değildir yazıyordu. buda kabul edildi. memur olarak calısmama engel bişey yoktu.
Ercan342

Ben il sağlık müdürlüğünü en son aradığımda birleşme gerçekleşti fakat atama biriminin hala il halk sağlığı müd tarafında olduğunu orayla irtibata geçmemiz söylendi.

Atamayı sağlık bakanlığı yönetim hizmetleri genel müdürlüğü gerçekleştiriyor ama ilgili birime ulaşmak mümkün değil. Güvenlik soruşturmasının başlayıp başlamadığını öğrenmek için ilçe emniyete başvurabilirsiniz. Ben emniyeti aradığımda telefonda bilgi veremediklerini , doğrudan emniyete gelmemi söylediler.

qwerty123

Atama yönetim hizmetlerinde başlamıyor veya bitmiyor yönetim hizmetleri yazı çıkartıyor emniyete veya ilgili mercilere şu kişilerin hakkında güvenlik soruşturması yapılsın diye onlarda sonucu yolluyorlar ve tamamlandıkdan sonra zimmete düşüyor isminizi gördügünüzde il sağlıga gidip tercih de bulunun şu ilçelerde olsun diye 3 tercih hakkı veriyorlar bilginize ve banada aynısını söylediler aradım buraya gelin demediler hiç bir şekilde bilgi veremiyoruz diyorlar istersen bidaha ara konuş boşuna gitmemiş olursun

Bugün ilçe emniyete gittim. Gayette bilgi veriyorlar. Ancak kurumdan henüz yazı gelmemiş. Emniyetteki işlemin 4-5 gün sürdüğünü söylediler. Jandarma mıntıkasında ikamet edenler varsa onların güvenlik soruşturması da jandarma tarafından yapılıyormuş.

Ben de gittim kesinlikle yasak bilgi vermek dediler adamlar ellerinde ki khk yi gosterdiler yasak olduguna dair.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saglik Bakanlığından ise başlıyan var mı hiç kimse başlamadımi mi

Geçen yıl bizde güvenlik soruşturması yoktu ve 2 ay sürdü işe başlamamız, sabırla beklemekten başka çare yok maalesef..

Aynen beklemekten başka çare yok kasımda biter umudundayim

Arkadaşlar ne durumdayız nasıl gidiyor var mı yeni bir bilgiye ulaşan ?

Bu sene memur olma hayali kurmayin :)

2018 de kismet olursa subat-mart arasi baslariz gibi gorunuyor.

Leo34

İnsallah ama oyle gorunuyor maalesef.Arkadas 5 ay once belediyeye atandi hala bekliyor :)

Üst Alt