Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Bir de lisans,önlisans maaşlari değişiyor mu ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lisans, önlisans yada lise olmak eğer düz memur isen pek bir şey fark etmez. Ama diyelim ki unvan alabilecek bir bölüm mezunusun mesela sosyoloji, sosyolog unvanında çalışıyorsan maaşın 3500 olur ama düz memursan2600'e talim edersin.

Memurlukta çeşitli kadrolar var bunlara göre unvanlar var. Mesela yardımcı hizmetler, teknik hizmetler, genel idare hizmeti gibi teknik hizmetler maaşı daha yüksek olur unvanları da teknisyen, tekniker falandır bunların ek ödeme ve performansları daha yüksektir. Belediyelerde maaşlar daha yüksek olur tabi belediyesine göre de degisir,

mesela antalya büyükşehir belediyesi 700 kusur sosyal denge tazminatı veriyor diye biliyorum bu her ay maaşa ek olarak yatıyor. Birde belediyelerde bir yol parası ve yemek ücreti de ödeniyor ekstradan ama bunlar her belediye için geçerli değil geliri yüksek olan büyükşehir olmuş belediyelerin hemen hepsinde var ama küçük belediyelerde rakamlar düşük yada hiç yok.

Sezgin000

En iyisi hastanelerden almak olucaktır, işi şansa bırakıp olabilirli şeyler devlet kurumunda işini uzatır durum bildirir istediler mi hastaneye gidip almak varken işi riske etmeye değmez..

nuri3558 Durum bildirir için kurumun sevk etmesine gerek yok heralde direk gidip kendimiz başvurup alabiliriz değil mi ?

Leo34

İstediğin zaman gidip alabilirsin kurum sevk etmez, sadece maliyeye vergi indirimi için başvurduğunda maliye seni sevk eder tekrar rapor için o işlere daha çok var o yüzden kafanız karışmasın, durum bildirir istedikleri an hastaneye gidip 1 gün içinde halledersiniz o kadar sıkmayın kendinizi aynı yollardan geçtik geçen yıl tek derdiniz işe başlayış tarihiniz olsun biz 2-3 ay bekledik çünkü..

Halk sagligi kurumu baskanligi memur yaziyor,merkez de buyuk bi binalari var orda mi goreve baslatirlar yoksa ilcelere gonderilme ihtimali var mi ?

Görev yerleri olarak ikamet edilen ilçeye mi veriyorlar yoksa bizim seçimimize bağlı bir durum mu ? Bizim taşinma durumumuz var da Ocak Şubat gibi onun için çok merak ediyorum konu ile ilgili bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

6 ay once atananlar hala guvenlik sorusturmasini bekliyormus

Biz kendimiz seçemiyoruz maalesef bi bakarsın merkez binasında bi bakarsın ilçe de bi bakarsın laboratuvardasınız, personel de ki atama şefi sizi uygun gördüğü yere atamanızı yapar siz sadece verdikleri yere gider işe başlarsınız..
Benim işitme olduğu için az duymayı gerektiren laboratuvara verdiler beni, ne sordular bana nede uygun mu olur dediler direk laboratuvarı buldum başladım göreve..
Daha Tsm, Ketem, Dispanser, Aile sağlığı gibi birimler var, ilçelerde tsm ler var herhangi bir yeri uygun gördükleri yere atamanızı yaparlar..

Ben 15 kasımda iş başı yaptım 5 aralıkta güvenlik soruşturması geldi işe başladığım için sıkıntı olmadı ona rağmen 2,5 ay bekledik işe başlamaya şimdi güvenlik soruşturması var herşey işe başlamak uzun sürebilir bilemeyiz..

Sağlık bakanlığı duyuru yayınladı ama bizim onlarla bir ilgisi yok sanırım kamu hastanesi ve halk sağlığı hariç denmekte çünkü

Duyurulardanmı takip ediyoruz.

Sağlık bakanlığı ayrı kamu hastaneleri ve halk sağlığı ayrı her kurum kendi sitesinden ayrı ayrı duyuru yayınlıcaktır..

Arkadaslar kaciranlar olabilir onun icin duyuru gordugunuz zaman buraya da yazin

Siteyi takip edin diyorlar sadece, şimdiden durum bildirir raporu alan veya alacak olan var mı ? Ben yarin sağlık kuruluna gidicem.

Bugün durum bildirir için heyete girdim 2 gün sonra gidip alıcam inş bi aksilik olmaz.

Leo34

sadece devlet hastanelerinden alınıyor

gidip ne dicez hastaneye

@green16 Hangi hastaneden alacaksan önce internet sitesinden randevu alıyorsun heyet toplandığı gün, randevu alırken durum bildirir olmasına dikkat et sonra randevu günü engelli raporunu ve diger sağlık tetkiklerini de götür zaten sağlık kuruluna girdiğinde yönlendirirler iki yüz tl ücreti var

eğitim ve arastima yani devlet hastaneleri veriyor diye biliyorum sen yine de internetten sağlık kurulu olan devlet hastanelerini araştır randevunu al öyle git sonra baya bildiğin doktor doktor gezip durumu izah ediyosun daha önce nuri arkadaşımızın dediği gibi bir günde bitiyor sonra gün veriyorlar gidip almak için.

O 200 TL vermesen iyiydi ben raporu ve kimliği gösterdim kuruş vermeden aldım durum bildirir raporunu, durum bildirir alınca evrakların içine raporunla birlikte koyarsın teslim edersin işi sağlama almak en iyisi iyi yapmışsın..

Öyle yapicam artik yapacak bir sey yok. Kamu hastanesi de yayınladı evrakları umarım bizimki de yayınlanır

Bu genel olarak evrak listelerinde maaş ödemeleri için banka hesabı gözükmüyor bunu atama kesinleştikten sonra mı istiyorlar ?

Arkadaşlar çoğu kurum duyuru yaptı ama halk sağlığında hala duyuru yok.Bilgisi olan varmı?

nuri3558 Bu durum bildirir de benim endişem ters birsey yazmaları istediğimiz gibi olmaması boyle bir sey olabilirmi?

Bugün kuruma uğradım sadece raporu getirin dedi ihtiyaç duyulması halinde ise durum bildirir raporunu sonra aranıp istenir dedi

Leo34

Bize de öyle dediler sonra da istediler, çünkü hiç birimizin raporunda memur olabilir yazmıyor durum bildirir de ise memur olabilir yazıyor bende teslim ederken gerek yok yaa raporunda herşey tam dedi bende ondan almadım durum bildirir, 2 ay sonra aradılar durum bildirir al dediler 1 ay daha bekledik, istedikleri tek şey ''Memur olur'' bu yazı olmayan her rapordan durum bildirir isticekler..

nuri3558 Anladım tahmin edebiliyorum o yüzden ben de erken almaya çalıştım her ihtimale karşı onu da göndericem evrakların içinde.

Leo34

Aynen gönder durum bildiriri bakma sen o atamada ki memura ilgisiz ve tecrübesiz oluşları bizi bekletti biz yaşadık siz yaşamayın, durum bildirir de 'Memur olur' yazısı kesinlikle olmalı..

Zaten istenilen evraklarda rapor için şu metin var;

''Raporda çalışabilir/çalışamaz ibaresinin belirtilmesi, çalıştırılamayacağı iş alanları bölümünde kişinin atanmasına engel bir ifadenin bulunmaması, yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin yazmaması eğer yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin bulunmaması veya atanmasına engel bir ifadenin bulunması durumunda raporun yenilenmesi''

Üstüne basa basa diyorlar ki memur olabilir yada biyolog olarak atandıysa biyolog olabilmesinde sakınca yoktur yazmasını istiyorlar durum bildirir çözüyor işi..

Üst Alt