Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

qwerty123 tebligat gelmedi 29 ocakta aradılar gelin bi an önce baslayın diye bende 2 subat cuma günü evrakları teslim etttim evi falan ayarlamadım diye pazartesi yani 5 subatta basladım bugun 2. gunum

biyologzeyno hayırlı uğurlu olsun bende bugün başladım. Herhangi bi evrak vermedim bir tek raporun fotokopisini istediler o kadar . Senden tekrar ne evrağı aldılar ki

qwerty123 SENİNDE HAYIRLISI OLSUN BENDEN KİMLİK FOKOKOPİSİ FOTOGRAF İKAMEHGAH BELGESİ VE RAPOR FOTOKOBİSİ

bu arada arkadaslar bilginiz olsun bazı yerler maas hesabını actır demeyi unutuyorlar siz hatırlatın

Merhaba biyologzeyno ,
Öncelikle hayırlı olsun.
Sizin Raporunuzda Çalıştıralımayacağı işalanı boşmuydu. Yeni Rapor mu çıkardınız ? Yoksa Drum Bldirir mi Verdiniz ?

Bide Bana Çalışamıyacağı iş alanında Memur olarak atandıysan '' Memur olarak Çalışabilir Yazmalı '' , Biyolog olarak atandıysa ''Biyolog olarak çalışabilir'' yazmalı dendi. Sizin raporunuzda böyle bir ifade varmıydı.

Arkadaşlar sağlık bakanlığına atananlar aday memurluk dolmadan engel durumundan dolayı tayin isteyemiyor mu? Tayin isteyen oldu mu içinizde

Arkadaşlar aranızda halk sağlığına hemşire olarak atanan ve zimmete düşen var mı ? Ben hala düşemedim bekliyorum.çalışmaya başlayan arkadaşımız varsa bilgi almak istiyorum

zimmete düştüm. atandığım yere giderken hangi belgeleri götürmem gerekiyor?

Ercan342

ercan tesekkür ediyorum pc yanımda olamadığı için sisteme giremedim.. ben durum bildirir raporunda biyolog olarak calışmasında engel yoktur yazıyordu

160318
telefonla ara gideceğin yeri bende düşmüştüm aradım sonra bana döndükten sonra 1 hafta içinda teslim edip goreve basladım sun 1,5 aydır görevdeyim çok sukur

1,5 aydır görevdeyim çok sukur

memurluğunuz hayırlı olsun.
annem cuma günü aramış. 6 ay önce verdiğin belgelerin aynısı istediler dedi. Durum bildirir raporunu zaten vermiştim tekrar bunu cikarttirmak çok zor. Mal bildirimi vs istediler diyor. Biran evvel işe başlamak istiyorum. 6 ay önce verdiğim belgelerin aynısını neden istediler anlayamıyorum.

@160318

bunda bir yanlışlık var ben elimdeki raporları verdim fotokobisini aldılar mal bildirimi istemediler ama orda bir forum doldurttular sigorta için ailen ile ilgili çalışan çalışmayan kişiler gibi

kısaca ben evrakları teslim etmeye nufuscüzdan fotokopisi,iki adet resim , diploma fotokopisi , bide engelli raporu fotokopisi ayrıcada ikematgah ve adil sicil belgesi götürdüm adli sicil belgesi ve ikametgahı e devletten cıkardım ayrıca onlar beni aradı gel su evrakları getir başla diye

halk sağlığımı kaldı?2012 kasım aydın ilk atama sağlık memuru.

Üst Alt