Şöyle belirteyim. Bu durum sadece erkekler için değil, bayanlar içinde geçerlidir. Bir erkek der ki: "Ben zaten engelliyim. Evleneceğim kişi benden iyi, güçlü, sağlıklı, dengeli olmalı. Ancak bu şekil daha pozitif bir hayat yaşayabilirim." Bu, bayanlar içinde geçerlidir. Bir kişi merdiven çıkmakta, yürümekte zorlanıyorsa, neden aynı durumda olan bir kişiyle evlenip hayat zorluğunu iki katına çıkarsın? Bu durumda evlenmemek daha mantıklı. Her şeyi göze alıp da bu zorluğu yaşayanlarda var. Her zorluğa katlanıyorlar.
Bu zorluk onlara zamanla normal yaşammış gibi gelip alışıyorlar. Ben hayat zorluğumu ikiye katlayamam. Allah hayırlı, sağlıklı bir ömür versin herkese, hepimize. Şimdi halk arasında bir laf var. "Birbirinizi o şekil idare edeceksiniz." Sana ne ........... Başkalarının hayatına karışmaya çalışanlar da ayrı bir zorluk.
Bu zorluk onlara zamanla normal yaşammış gibi gelip alışıyorlar. Ben hayat zorluğumu ikiye katlayamam. Allah hayırlı, sağlıklı bir ömür versin herkese, hepimize. Şimdi halk arasında bir laf var. "Birbirinizi o şekil idare edeceksiniz." Sana ne ........... Başkalarının hayatına karışmaya çalışanlar da ayrı bir zorluk.