Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye lisanstan girecekler buraya

merhaba verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. hemen başvur anca yetişiyor demişsin gerçekten süreç o kadar uzun sürüyor mu yahu? şu an bi hayli panik yaptım, henüz raporumu alabilmiş değilim.
bir de ben sakaryada yaşıyorum burda heyet raporu kabul gören 2 hastane var biri 200 biri 300tl istiyor. sen nerede aldın acaba?

3. atama hakkinda. (lisans)

Merhaba arkadaslar,

Lisansta puanlar kaça kadar düşer sizce? Bir de merak ediyorum. 3. Atama 16 Aralık dendi ama tahminen kilavuzlar ne zaman cikar bir fikriniz var mi? Cok sabirsizlaniyorum ben :) artik suanki işimde zor dayanıyorum.

Merhaba.Ben kırgızistanda uluslararasi ilişkiler okuyorum ve bu sene sonunda mezunn oluyorum.Sınava normal kpss kaynaklarından hazirlansam bi farkı olur mu? Sınav hangi formatta oluyor ve zorluk derecesi nedir?

Normal KPSS nin bir kademe altında biraz daha basit. normal KPSS çalışır gibi calisabilirsin sınavdaki konular hepsini kapsıyor. Sınavin kolaylığı zorluğu ise çalışan çalışmayan kişiye gore değişir.

_ygt_

ikinci atamalarda 67 ye kadar düşmüştü... 3. atamalarda ise 62 yi bulur diye düşünüyorum...

İyi günler arkadaşlar bende lisans mezunuyum bu sene sınava ilk defa gireceğim, derslerin konu dağılımlarıyla ilgili bir araştırma yaptım Geometri'den her hangi bir konu değerlendirmesi bulamadım Geometri'den soru gelmiyor mu acaba ?

Ensarr

Merhaba, epilespsinin türlerine göre değişiyor, kardeşime %70 rapor verildi, ankaradan %69 olarak onaylandı. Hastalığın şiddetine göre değişen bir oran bu.

Ben geçen ay rapor aldım, Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi'nde, benden herhangi bir para talebi olmadı sadece, %40'ın altında herhangi bir oran için ödeme yapacağımı kabul eder muteber bir yazı imzaladım.

Saygılar.

2012 de ilk defa yapılmaya başlanan ömss sınavında çember ve analitik geometri soruları vardı.2014 dekinde soruların %10 u verildiğinden geometri çıkmışsa bile yayunlanmamış.Benim fikrim 2016 ekpssde iki veya üç geometri sorusu gelecek yönünde..

arkadaşlar sınav çalışmaları nasıl gidiyor kaynak bulmakta sıkıntı çekiyorum ekpss soru bankaları bulamıyorum bulan var mı

arkadaslar benım bi kac sorum var sayfayı takıp edıyorum... lisanstan sınava gireceğim...
lisanstan verilen atama ve kontenjan rakamlarına bakıyorum 1100 falan 830 atama 350 öğretmen atamsı falan görüyorum
anlamadıgım nokta memur yani lisans atamasına verilen kontenjan yanı rakamın ıcınde mı bu 300 400 öğretmenlık...
yoksa öğretmenlıgın ayrı bir alanı mı var lisansa verilen 700 lü 1000 li kontenjan ıcınde öğretmen de lisans olarak geciyor mu soruları cvplarsak bılgımız dahılınde güzel olur selam ile...

Osym nin sitesinden,
2012/1 omss
2013/ 1 omss
2014 /1
2014 / 2 ekpss
2015 / 1 ekpss
Lisans atamalari tablolarini incelerseniz sorularinizin cevabini alabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, ben eczacılık son sınıf öğrencisiyim. Ekpss den eczacı alımı yapyılıyor mu bilen var mıdır? Ayrıca başvuru ve sınav tarihi ne zaman?

kardes tabloları inceledım de lisans atamalrı ile hepsı karısık verilmiş durumda
olayı bıraz daha acacak olursak tablolara baktıgımda öğretmenliği aile sosyal politikalar bakanlıgında vermış durumda puanlar ise resmen ucmus hemde 2014/2 ye baktım ortada da 400 falan öğretmen ataması yok yanı karısıklık var benım anladıgım takıp ettıklerımden yola cıkarak bütün öğretmenlerın cogu atanıyor dıyor herkes hatta memurların yerıne dahı atanıytor dıyorlar fakat bu yansımayı tabloda göremıyoruz... ögretmen kontenjanının aile p. bakanlıgı ıle ne ılgısı var benım bıldıgım meb verıyor bu kontenjanı kafama bır cok sey takılıyor olay karısıyor
memurluktan ayrı atama yapıyorsa bu tablolarda neden yok 400 kadar öğretmen gözukmuyor hıcbı tabloda...

arkadaşlar mrb. öncelikle kaynak soranlara normal kpss kitaplarndan calışsınlar. soruların normal kpss sorularndan farkı yok zorluk kolaylık açısından. ayrıca zamanda da yetmeme gibi bi durum söz konusu olabiliyor (bu uyarım özellkle ilk girecek olanlar için) paragraf soruları fazlasıyla zaman alıyor. işletme mezunuyum 65 aldım çünkü çalışmadan ve denemek için girmiştim. bilseydim bu kadar şansım olacagnı daha fazla çalışırdım. atamalar son tablolara baktığıma göre 68-67 lere düştü... 16 aralıkta atama olduğu söyleniyor. fakat benim pek bir ümidim yok çünkü biliyorsunz ki kpss de bile kadro sayısı 2000 kisi falan açıklandı miyon kişi girmesine rağmen. bize ne kadar kadro verirler bilmiyorum ve ümidim de yok sırf yaptık demek için atama yapabilirler. sizin düşünceleriniz neler? sizce atanma şansım var mıdır? iyi akşamlar....:eek:

CEREN16

Umarım oyle olur :D benim 60 puan

ilk 2 atamada kaç lisans atamısı olmuş bilgisini nerden öğrenebilirim lisanstan kaç aday girmiş vs vs ?

yardımlarınız için teşekkür ederim

marto1 800 küsürlerde lisans ataması oldu. en son 67 puanla kapattı
ursa18 çünkü onların atamasını meb yapıyor. bizimle aynı anda olmuyor. ha kimisi atamayı beklemeyip bizim atamamızda başvuru yapar o başka tabi ki... böylece öğrtmenlk yerine düz memur olarak atanıyor.

lisans için puan 60'ın da altına düşer diye tahmin ediyorum. önceki alımlar gibi alırlarsa.

NETBUS bence bu atamada alım çok az olur. ki öle olursa daen fazka 65 e düşer

Bende gireceğim inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolay gelsin

Antalya' da Yargi Akademinin kursuna gidiyorum. Başka engelliler için kurs acan da yok sanirim. Sınıf 10 kişi civari. Yeni basladi dersler, hocalar harika, özellikle matematik. Gec sayilmaz gelmeyi düşünen arkadaslar var ise.

Dersler hafta sonu ögleden sonra 14:00 ile 19:00 arasi.

Selamlar arkadaşlar. İzninizle bir kaç sorum olacak.
1) EKPSS lisans müfredatını ayrıntılı olarak verebilir misiniz?
2) KPSS Lisansa göre Muaf olduğumuz konular var mı?
3) Ağırlıklı olarak hangi derslerin konularına çalışmalıyız?
Bu konuda bilgili ve sınava girmiş arkadaşlarımızın doyurucu cevaplar vermesini bekliyorum.
Teşekkürler. Saygılar.

merhaba arkadaşlar bende ziraat mühendisiyim ilk defa gireceğim ekpss ye.
ne zaman aile sosyal politikalar bakanlığına gidip belgeleri almalıyım hiç bir yerden bulamadım herangi bi zaman gidip alabiliyormuyuz acaba ?

merhaba bende ziraat mühendisiyim sizden başka varmı tanıdığnız ekpss ye girecek olan rakiplerimiz kaç kişi acaba :)

Üst Alt