Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye lisanstan girecekler buraya

%10 unu açıkladılar soruların.Neden böyle bir uygulama var bu ülkede anlamıyorum?Umarım bu sene hepsi açıklanır.Ben yanlışımı doğrumu kontrol ediyordum eskiden açıklandığında.

teşekkür ederim başka bir arkadaş daha sormuş ama bende tekrarlayayım normal lisans kpss kitaplarından çalışsak yeterli olur sanırım dimi?

Sohbet odasında Hazırlık çalışması yapılacak mı ?

Slm arkadaşlar bende 2016 snavına gireceğim ilk kez bölüm sosyolojı formasyonum da var ...Sosyolojı mezunu arkadaş varmı başka aramızda

Merhaba arkadaşlar bende ilk kez bu sene ekpss ye girecem.Elektrik-elektronik mühendisliği mezunuyum.Daha önce atanan arkadaşlar var mı?Varsa gk gy kaçar net yapmam lazım bilgilendirebilirler mi?Minimum kaç puanla atamamız olur? İyi günler kolay gelsin herkese..

merhaba.Atanan arkadaşlar elini eteğini çekmiş galiba siteden ama ben yine de sorumu sorayım.Geçtiğimiz yıl 51 lik bir rapor aldım ve raporumda agır engelli kısmında ''HAYIR'' yazmakta ve de çalıştırılamayacagı alanlar kısmı boş.Eğer atanırsam ve kurumda yeni bir rapor istemez ise çalışabilir diye bir rapor daha almam gerek mi?Ayrıca ''H sınıfı ehliyet'' için ortopedi den bir engelim mi olmalı?Değilse onun için de yeni bir rapor almam gerek çünkü raporumda o kısım değerlendirilmedi yazıyor.Aldığım takdir de bir önceki raporum geçersiz mi olmakta?umarım cevap gelir....

Arkadaşlar öğretmenlik mezunuyum. İlk defa sınava hazırlanıyorum. Ekpss de öğretmenlik alan bilgisi oluyor mu? Yani ingilizce öğretmenliği öabt sınavına girmem gerekli midir? Yoksa sadece genel kültür-yetenek sınavı öğretmen ataması için geçerli midir?

Sadece Genel Kültür ve Genel Yetenek. Alan sınavı EKPSS öğretmenlik atamalarında yok. Yani çok şanslısınız. Mühendislerde öyle. Ama işletme mezunu olan arkadalaşlara sadece memurluk yolu açık. Uzman, Müfettiş vs. olamıyorlar. İsteyenler KPSS A ya girsin diyorlar.

Çok teşekkürler cevabınız için. Bütün arkadaşlara başarılar

Arkadaşlar önceki sınavlarda kimin nereye kaç puanla atandığına bakabilirsiniz yanılmıyorsam ösym nin sitesinde var. Lisans mezunları için atanma şansı daha yüksek okuduğu bölümlerle alakalı kadrolara mesela ben istatistikçiyim 70 le 1. atamada atanan vardı bizim kadromuza. 30 yetenek 30 kültür var sınavda benim netlerim yetenek: 26d 3y Kültür : 16d 10y aldığım puan 85 küsürdü.

Merhaba arkadaşlar. ..Raporum olumlu sonuçlanırsa ben de bu yıl sınava gireceğim. Sosyal bilgiler Öğrt. mezunuyum.Giren arkadaşlar içerik hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler şimdiden, başarılar 😊

Yukaridaki yorumlarda gerekli bilgileri okudum.Çok teşekkürler bilgiler için, herkese başarılar 😊

Arkadaslar calismalar nasil gidiyor. Hangi derslere yogunlastiniz.

bilg. müh. ilk kez giriyorum, kısmetse daha da girmiyorum :) gökhan_ nası gidiyor çalışmalar dostum. tek rakibim sensin, gel karşılıklı hırs yapalım gazlayalım birbirimizi arada ortak deneme çözeriz kütüphanede :)

arkadaşlar aranıza yeni katıldım

bende lisans mezunuyum arkadaşlar

öğretmenlik meznuyum acaba atamalar nasıl oluyor...

ayrıca ben 2014 deki ekpss sınavından sonra raporumu aldım...fakat 2014 deki sınava giremedim.........bu sefer atanma ihtimalim olabilirmi?bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum aydınlatırmısınız?

mesleğimi çok seviyorum.

ALLAh hepimize nasip etsin.

Sınava girmeden nasıl atanmanız mümkün olsun? Söz konusu bile değil.
Atanma sayılarına gelince ortak kadro durumu var, branş durumu yok. "Öğretmen" kadrosu açılır o şekilde alınır (Diye biliyorum)
Öğretmenseniz biraz araştırmacı olabilirsiniz, ösym nin ekpss 2014 için istatistikleri kendi sitesinde mevcut, kontenjan sayısı, taban ve tavan puanlar, boş kadro sayısı vb. Oradan göreceğiniz bilgiler buradan duyacağınız bilgilerden daha sağlıklı olacaktır.
Mesajın asıl amacı olarak mimar, mühendis ve veteriner arkadaşları grubumuza bekliyoruz.
Adres: https://www.facebook.com/groups/220055031525363/?fref=ts

gökhan_

ÇOK CENTİLMENSİN GÖRDÜK...USLUBUNUZ BİRAZ DİKKAT EDİN YAZDIKLARINIZI ÖNCE OKUYUP ÖĞLE GÖNDERİN...yeterince araştırdık...mimar mühendis vetenirlere yaz sen...ayrıcımlık yapma..

YAZSANDA DAHA OKUMAM....ALLAh sizin gibilerden uzak tutsun...

gökhan olması gereken gibi konuşmuş. niye kızdın RUMEYSAAAAA ? Öğretmen olacağım diyorsun. Öğrenci yetiştireceğim diyorsun. Ama daha sınava girmeden atanmanın mümkün olmayacağını bilmiyorsun. Allah sana ve senin gibilere araştırma kabiliyeti versin. Akıl fikir versin. Bizim senden öğrenmemiz gerekirken. Biz sana mı öğreteceğiz ?

öğretmenliğe atanmanızın için kadro açılmış ve yeterli puan almış olmanız lazım.bu durum belki birkaç yıl içerisinde olmayabilir.
kendimden örnek vermek gerekirse elektrik teknikeri mezunuyum.2009 da istanbulda milli eğitim sınavında 92 puanla birinci olmuştum ve mili eğitimde göreve başlamıştım.4 yıl kadar hiç teknikerlik kadrosu açılmamıştı 2013 yılında kayseride açıldı 2012 ömss puanıyla iskiyi tercih ederek bilgisayar işletmeni olarak çalışıyorum.biraz uzun anlattım ama tavsiyelerle açıklayacağım.
yapmanız gereken gih kadrolarına atanıp ilerleyen yıllarda ekpss tekrar girip öğretmenlik kadrosunun açılmasını takip etmek en doğru ve en kazançlı karar olarak gözükmekte.anlaşılmayan bir durum varsa daha ayrıntılı anlatırım

Arkadaslar bende isletme mezunuyum sınava ilk defa girecegim sinav ve rapor hakkinda sormak istediklerrim var nasıl yapabiliriz iletisime gecebilecegim arkadaslar var mi?

Üst Alt