Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye lisanstan girecekler buraya

Çok teşekkür ederim ilginize gerçekten çok sevindim. İnşallah hepbirlikte istediğimiz yerlere geliriz.

Genel Yetenek Testi - Soru Sayısı
1) Türkçe 15
2) Matematik 15
Genel Kültür Testi - Soru Sayısı
1) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10
2) Temel Yurttaşlık Bilgisi 6
3) Türk Kültür ve Medeniyetleri 3
4) Türkiye Coğrafyası 5
5) Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6

Arkadaşlar 2016 yılında EKPSS olacak mı ?

Bende işletme mezunuyum.Sınava ilk defa gireceğim.Önerebileceğiniz konu anlatımlı kaynak kitaplar var mı acaba ?

Merhaba, konu anlatımlı kitaplar konusunda sıkıntılar var. EKPSS için özel hazırlanmış kitaplara pek güvenemiyorum. Lisans KPSS kitapları ile hazırlanmak akla daha yatkın geliyor. Daha önce hazırlanmış olan veya bilgisi olanlar yazabilirse meseleyi aydınlatabilirdik aslında :)

Elektrik elektronik kalan var mı yaa 78.8 puanım var :D girebilir miyiz ya

Olmayacağı yönünde açıklama yok zaten 2 yılda bir yapılıyor muhtemelen kasım gibi açıklama yaparlar ekpss sınavının olacağı yönünde

Dvrm2

Yedi iklimin kitap seti güzel. Bende yargı kitaplarını aldım ekpss fakat çok yüzeysel. Mümkünse tabi dersaneye yazılmakta fayda var.

iki kez 90 civarı puan almış ve her ikisinde de atanmış çalışkan bir öğrenci olarak sorularınıza cevap vermek istiyorum:)son derece mütevaziyim değil mi?:)) teknik hizmetler sınıfında yer almanız yani mühendis olmanız maaş açısından çok büyük katkı yapacak.hem çalışırken hem de emeklilikte büyük artısı olacak.çevrenizdeki çalışma arkadaşlarınızda büyük ihtimal mühendis olacak.benim gibi gih sınıfı memur olursanız gelirinz az olacak çevrenizdekiler de sizin gibi gih memur olacak.sınavda ne kadar net yapmam lazım sorusunun cevabı olarak bu konuda kesin bir şey yok.fakülte mezunları her zaman için artıda soruların yarını cevaplamanız yeterli olacak.bazen şöyle bir durum da oluyor :sınava giren ziraat mühendislerinin sayısından fazla ziraat mühendisi kadrosu açıyorlar ve eksi neiniz bile olsa atanıyorsunuz.geçmişte bunun örnekleri sağlık bakanlığı ve diyanette oldu.zaten sınava girip boş kağıt verseniz elli puan alırsınız.yaptığınız eksi netler elli puanın altına sayar.yaptığınız artı netler elli puanın üstüne sayar.geçen dönemlerde 47 puanla atanan olmuştu.bu da demek oluyorki -3 puanlıkdoğrular yanlışı fazlasıyla götürmüş.
saygılar...

murat yayınlarını tavsiye etmiyorum sorular çok basit kendinizi yeterli görürsünüz sizi yanıltır.diğer kaynaklar hakkında bilgim yok ama kpss kaynakları en doğru seçenek zeynepe cevap)

ilçe yazarsanız bilgi verebilirim(nazene cevap)

2014 te sınavın olacağı açıklaması yılbaşından sonra olmuştu.muhtemeleen olacak (pato07 ye cevap)

Belediyenin açmış olduğu kurslarına gitmek istemiyorum . Dersane olursa daha verimli olur benim için bu arada kartalda oturuyorum

Vuslat.257 CEREN16 merhaba arkadaşlar atanmış öğretmenler olarak sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim. Bende mat. Ögtmniyim 2016 ekpss ye girecegim ama bi yandanda normal kpss ye hazirlansam mi? yanii ekpss ile atanma şansım daha mı fazla. Bide nisan mayis ayinda sınava girince ilk atama ne zaman oluyor?

Merhaba arkadaşlar. Sosyal hizmetler Lisans 3. sınıfım bu yıl sanırım 2016 e-kpss ye giremeyeceğim. sosyal hizmet bölümünde atama oluyor mu? oluyorsa kaç puanla alınıyor?? bilgi verirseniz sevinirimm

Suskun_Mutsuz_Umutlu

veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandım 2014 de sınava girdim...ek olarak hiç bir özellik istenmedi istendiğinde zaten yazıyor tercih sırasında ...

CEREN16

Hayırlı olsun peki yine bir soru :) atama sonucunda yerleştiğiniz yazdıya kuruma kaydınızı yaptırıken evrak falan filan tekrar engelli olduğunu kanıtla yeni rapor getir diyorlar mı ? bide çalışabilecek durumda olduğuna dair sağlık raporu istiyorlar mış bu çalışabildiğine dair sağlık raporu alırkende mi engel oranımızı tekrar mı yazıyorlar ?

yani diyelim adam atanmadan once engelliydi %40 atandı . tekrar engelli raporu istediler %39 aldı . veya çalışabilir diye sağlık raporu al dediler çalışabilirsin dediler ama oran 39 yazıldı o zaman ne oluyo ?

Arkadaşlar merhabalar. Ben okan lisans mezunuyum ekpss için rapor almayı düşünüyorum. Doğuştan gelen bir rahatsizligim var sağ tarafim sol tarafimla aynı ölçüde gelişmiyor. Doktorun yaptığı açıklamada beyine giden kılcal damarlar zedelenmiş şeklinde oldu doğum esnasında. Sağ tarafim işlev görüyor ama solla aynı oranda değil. Mesela sağ elimle yemek yiyemiyorum yazı yazamiyorum birçok şeyden kisitliyim.sizce rapor almak istesem % 40 raporunu alabilir miyim ? Bu arada ankarada yaşıyorum başvuracak olursam hangi hastaneyi onerirsiniz ?

Merhaba herkese.Ben de lisans işletme mezunuyum.Rapor için Gazi üniversitesine başvuracağım yarın.(yalnız para istiyorlar 450 tl) Benim tedavilerim gazi de yapıldığı için orayı tercih ettim.Okan sen de sürekli gittiğin bir hastane varsa oraya başvurmanda fayda olabilir.Ben bugün doktorumla görüştüm.%40 alabileceğimi söyledi.Şimdiden kurs araştırmaya başladım.Ankara da önereceğiniz kpss kursları varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

puanlama 50+(net sayısı x 0,83)= şeklinde bulunur
örneğin 25 net için:
50+(25*0,83)=70,83 puan yapar.bu da çok seçici değilseniz kazanmanız için yeterlidir.
BAŞARILAR...

nazen benden torpillisin :) kartala yakın malesef yok.2014 te hatırladığım kadarıyla bakırköy veya mecidiyeköyde vardı.saatleri uyarsa ben de dershaneye yazılmayı düşünüyorum

Haber verirseniz sevinirim . Teşekkür ederim.

2016 ekpss için aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ne zaman müracaat etmeliyim?Sınav tarihi yayınlandıktan sonramı?yeni yıla girincemi?

daha önceki sınavları baz alırsak 2016 şubat mart gibi

ankara için ekpss kursu:
[FONT=sans-serif]Erdem Akademi ve Bilge Arı Akademi buraların verdiği söyleniyor kesin bilgi değil arayarak öğrenebilirsiniz[/FONT]

Suskun_Mutsuz_Umutlu
teşekkür ederim...atama sonucunda 6 fotoğraf,diploma,sabıka kaydı,transkript isteniyor...Tekrar engelli olduğunu kanıtla diye bir rapor istenmiyor...Çalışabilecek durumda mısın diye de rapor istenmemişti bende ama her kurum aynımıdır bilemem tabi...

Okan06.
tüm devlet hastanelerinde ve üniversitelerde engelli raporu alınabilir %40 olur mu olmaz mı buna ancak doktor karar verebilir hastalığınızın adı tam olarak nedir?

2016 e kpss için hangi kaynaktan çalışılmalı

ben lisans mezunuyum ilk defa ekpss ye giricem hangi kaynaklardan çalışmak gerekli şimdiden tşk ederim

CEREN16 hastaligimin tam olarak bir adı yok doğum esnasında olan birşey bugün hastaneye gittim birçok işlemden geçtim fakat orda bir sekreter seninki %40 olmaz gibi dedi bende heyete goturmedim evrakları erteledim yani. Sizce ne yapmalıyım başka bi hastane mi arastirsam ?

yargı ve ihtiyaç yayınları öneririm

muradiye05

Sedat abiye ek olarak yediiklim yayınları,pegem yayınları,data yayınları da tavsiyemdir. :)

radikal52

Fahri bey peki standart sapma durumu bu puanlamaya etki etmiyor mu?

Üst Alt