Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye lisanstan girecekler buraya

Merhaba.benim ön kabul belgesinde engel grubu genel. Fakat aday başvuru kayıt bilgilerinde engel grubu zihinsel.bu durumda ben hangisinden girerim.bu şekilde sınava girsem bir sorun çıkar mı? Teşekkürler.

soru içerikleriyle ilgili bir bilinmezlik var.
türkçede sözel mantık çıkmayacak denebilir, 2012 ve 2014te çıkmamış çünkü.

tarihte çağdaş türk ve dünya tarihi kesin olmamakla beraber çıkmayacak diye düşünüyorum. 2012de çıkmamış, 2014e girenler hatırlamıyor :)
ama sınav kılavuzunda çağdaş yazılmamış.tarih dersi, inkılap tarihi(10 soru) ve türk kültür ve medeniyetleri(3soru) şeklinde ikiye ayrılmış. acaba çağdaşı da inkılap tarihi içinde mi almış diye düşündüm ve normal kpss'nin soru içeriklerini inceledim. orada ise çağdaş türk ve dünya tarihi inkılap tarihinin dışında ayrıca yazılmış. demek ki çağdaş inkılabın içinde olamıyormuş. olsaydı bizim sınavda da ayrıca yazarlardı çağdaşı heralde :)
inceleyip yorumunuzu kendiniz yapmak isterseniz link de vereyim;

ekpss sayfa 20 http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/EKPSS/2016EKPSSKILAVUZ25022016.pdf

kpss sayfa 35 http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/KPSS/KPSSLISANSKILAVUZ29032016.pdf

Arkadaşlar mrb
Sinavb kitapciklari isitme 1 ve 2 diye ayrilmis..ne anlama geliyor acaba

Beyler bayanlar :D lisans kaç kişi sınava giriyoruz bulamadım ya da yanlış yere baktım sanırım merak ettim de :)

sınava kaç kişi girdiği sınavdan sonraki yerleştirme sonuçlarında açıklanır. en doğrusu o şekilde.

Çalışmalar nasil gidiyor arkadaslar ? Facebook grubundaki lisans mezunlari zehir gibi, en ücra kösede ki sorulari bile anında cevap verebiliyorlar. Helal olsun.

Arkadaşlar zaman daralınca panik olmaya başladım, ilk kez gircem bu sınava ve soru çözmeye çalışıyorum ve çok yanlış ım çıkıyor

Kaç puan la atansiniz acuklayabilirmisiniz bende sınıf ogretmligi mezunuyum ilk defa giriyorum ilk girişinizde mi atandinz teşekkür ler

Teşekkür ederim arkadaşlar herkese çoook başarılar sınava artık sayılı günler kaldı Allah herkesin hakkında hayırlısını versin :)

Arkadaşlar merhaba pdr mezunuyum. İlk defa gireceğim bende ekpss'ye. MEB ataması nasıl oluyor tam bilgisi olan var mı ?

Emel hanım sayı kaç kişi ulaştınız mı acaba lisans giren ne kadar

kamu yönetimi ve sosyoloji mezunuyum geçen sene 89 yakın puanla yerleştirildim bu sene yine girmeyi düşünüyorum.

genel yetenek 23 doğru 4 yanlış. genel kültür 22 doğru 8 yanlış

yerleştirildiğim memur kadrosundan farklı teknik hizmetler sınıfında tercih yapmak için

2016 Ekpss lisans alanında sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Lisans İşletme mezunuyum. Ben de ilk kez ekpssye gireceğim bu kez. Umarım herkesin gönlüne göre bir atama gerçekleşir. Atanamayanlar üzülmesin. Hayat devam ediyor en azından.
Önce sağlık!

merhaba
ekpss ye lisans mı yoksa önlisans mı girmek daha avantajlıdır.
önlisans bilgisayar prog. mezunuyum
lisans aöf işletme son sınıftayım duruma göre ekpss2018 öncesi eğitimi dondurabiilrim

yorumlarınızı bekliyorum

teşekkürler

semih lisans sınavında işletmeden çok alım varsa lisanstan gir hem düz memur hem işletme şansın olur. düz memurluğu soruyosan önlisans daha avantajlı ayrıca bilg. prog. kontenjanı varsa onu da yazmış olursun

Üst Alt