Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.benim ön kabul belgesinde engel grubu genel. Fakat aday başvuru kayıt bilgilerinde engel grubu zihinsel.bu durumda ben hangisinden girerim.bu şekilde sınava girsem bir sorun çıkar mı? Teşekkürler.
soru içerikleriyle ilgili bir bilinmezlik var.
türkçede sözel mantık çıkmayacak denebilir, 2012 ve 2014te çıkmamış çünkü.
tarihte çağdaş türk ve dünya tarihi kesin olmamakla beraber çıkmayacak diye düşünüyorum. 2012de çıkmamış, 2014e girenler hatırlamıyor
ama sınav kılavuzunda çağdaş yazılmamış.tarih dersi, inkılap tarihi(10 soru) ve türk kültür ve medeniyetleri(3soru) şeklinde ikiye ayrılmış. acaba çağdaşı da inkılap tarihi içinde mi almış diye düşündüm ve normal kpss'nin soru içeriklerini inceledim. orada ise çağdaş türk ve dünya tarihi inkılap tarihinin dışında ayrıca yazılmış. demek ki çağdaş inkılabın içinde olamıyormuş. olsaydı bizim sınavda da ayrıca yazarlardı çağdaşı heralde
inceleyip yorumunuzu kendiniz yapmak isterseniz link de vereyim;
Çalışmalar nasil gidiyor arkadaslar ? Facebook grubundaki lisans mezunlari zehir gibi, en ücra kösede ki sorulari bile anında cevap verebiliyorlar. Helal olsun.
2016 Ekpss lisans alanında sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Lisans İşletme mezunuyum. Ben de ilk kez ekpssye gireceğim bu kez. Umarım herkesin gönlüne göre bir atama gerçekleşir. Atanamayanlar üzülmesin. Hayat devam ediyor en azından.
Önce sağlık!
merhaba
ekpss ye lisans mı yoksa önlisans mı girmek daha avantajlıdır.
önlisans bilgisayar prog. mezunuyum
lisans aöf işletme son sınıftayım duruma göre ekpss2018 öncesi eğitimi dondurabiilrim
semih lisans sınavında işletmeden çok alım varsa lisanstan gir hem düz memur hem işletme şansın olur. düz memurluğu soruyosan önlisans daha avantajlı ayrıca bilg. prog. kontenjanı varsa onu da yazmış olursun