Torpil yok arkadaşlar, bu konuda müsterih olun, eski sistemde oluyordu onlar münferit, mülakatlı olan sınavlardaydı. Son yerleşen kişinin puanı açıklanır, sizin tercih etmiş olduğunuz yer ise ve puanınız son girenden yüksekse dava açarsınız.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ülke 1 ay içerisinde neler atlatmış yeni yeni toparlanıyor kalkıp torpil olayı var herkes adamın yerleştiriyor diyorsunuz.Ülkenin kendine gelmesi lazım açıklanan her sonuç ösym olarak atama tarzı değil yerleştirme tarzı yani okul,sınav vs. biraz sabır dinimiz şunuda diyor ser gördüğün hayır hayır gördüğün şer olabilir biraz sabır ve metanet lütfen
Rüyamda sonuçların bugün açıklandığı gördüm
Ocean spray hassiktir ordan.
Arkadaşlar sizin bu yaptığınıza terbiyesizlik derler.engelli kadrosunu getiren akp hükümetidir işe girecekseniz bu akp sayesindedir eğer sükredeceğiniz bir kişi yada parti varsa bu tek isteği akp hükümetini zor duruma düşürmek olan chp li vekil değil size insan gibi kadro vermiş akp hükümetidir.ne olmuş 2 3 gün geç kaldıysa sonuçlar.ben burada bu kadrolar için akp ye şükür etmiş kimseyi görmedim ama siz göya sizin dertlerinizi mecliste dile getirmiş chp li bir vekile şükrediyorsunuz.sizin bu yaptığınıza apaçık kansızlık derler.chp zamanında size değil kadro engelli maaşı bile verilmiyordu.