Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Yeter!!!!😠😠😠

ÖSYM açıkla artık 15 gün oldu sesimizi duyurmak için ne yapmalıyız her dakika ÖSYM sitesine girmekten bıktık kazandıkmı kazanamadıkmı öğrenelim duy sesimizi ÖSYM!!!!!

işinize gelince sessiz kalıyonuzi işinize geline isyan ediyorsunuz. iki yüzlü olmaya devaö ettikçe bencil oldukça hayatta birgün mutlaka kaybedecek ve o zaman hiç kimseden destek göremeyeceksiniz. ( lafım çoğunluğua )

Engellileri kaale almadıkları için hem dpb hemde ösym yi tebrik ediyorum. En azından şu tarihte açıklanacak diye bir duyuru yapılır ama oda yok çünkü engelliler hep arka planda kalıyor. Neyse 17 gün içinde açıklanır inşallah. Benim anlamadığım artık her şey elektronik ortamda yapılmıyor mu ve kimin ne puan aldığı da belli daha ne bekletiyorlar.

Bir tarih belirlenmiş olsaydı basına duyurulurdu. Başka kurumlara bağlı bir gecikme olabilir, yani ÖSYM atıyorum dpb gün vermedi ya da protokol uygun bir vakit vermedi gibi şikayet içeren bir duyuru yapamaz kurum içinde kalır. Her şey kesinleştiğinde duyuru olur, kısacası şu şu sebepten gecikiyoruz diye bir açıklama yapılmayacak, gecikmeden doğacak infial, gecikme nedeninin açıklanmasından doğacak infialin yanında daha az olacağı için gerekçesiz bekletiliyor.

Arkadaşlar şuan osym siteside duyurularda basın açıklaması başlığı atıldı. İnş bizimle ilgili açıklama yapılacak

Duyurular kısmındaki en son duyuruya gelin.Sayfada adres yazan kısımda 26229'u 26230 yapın.

başvuru metni: sayın yetkili, 29 temmuz 2016 itibari ile biten ekpss tercihleri,
aradan geçen 15 gün süre içinde halen açıklanmamıştır. gerek ösym başkanlığı ve
gerekse dpb tarafından ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir açıklama yapılmamıştır.
açıklama yapılmaması ve görmezden gelinmemiz nedeni ile biz memur adaylarında kuşku,
şüphe ve tedirginlik yaratmaktadır.
ilgili iki kurum tarafından acil olarak konuyla ilgili açıklama yapılmasını ve
açıklanacağı süreyi tarihi duyurması bizler açısından büyük önem taşımaktadır.
teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

bimere neden sonuçlar açıklanmıyor şeklinde başvuru yaptım,

gelen cevaba bakın...

Sayın ......................., İlgi: 05.08.2016 tarihli ve 920464 sayılı Bimer başvurunuz. Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen sınavlara ilişkin gerekli bilgiler ve duyurular için ÖSYM:::Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinden web sitemizi takip etmenizi bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.

biz aptalız ya bilmiyoruz nereyi takip edeceğimizi.
ben ne sordum bunlar ne cevap yolladı..

fringe

Engellileri ne kadar önemsedikleri belli oluyor. Tenezzül edip bir açıklama dahi yapmıyorlar.Her iki kurumada bravo diyorum başka bir şey demiyorum.Bekletsinler bakalım daha ne kadar bekletecekler.

sadi şirazi

Oynuyor, yalan haber hit almak için.

osym.gov.tr dışında hiçbir sitenin ve kişinin sözlerine itibar etmeyin lütfen. osym'nin kendisine de itibar etmiyoruz ama o ayrı, hiç değilse krizi fırsata çevirmeye çalışan küçük hesap peşinde koşanların oyuncağı olmayız

Artık öyle bir ruh haline sahibim ki açıklansa bile inanamayacak durumdayım.Artık yaşam tarzım oldu sonuç takip etmek engellilerin rapor oranları bu bekleyiş üzerine sanırım artış göstermiştir.ÖSYM sana zaten güvenim sıfır hepten gözden düştün neyin peşindesiniz anlamış değilim.Kuraları isterse başbakan çeksin isterse kapıdaki güvenlik görevlisi bu saçmalık nedir yani kimin umurundaki kimin çekeceği.Çok şey var söylenecek ama neyse sallayan yok ki herkes kendi çapında çırpınıyor.

Bende arkadaş gibi 19 ve 20 si arası açıklanacağını düşüyorum en geç 23 ünde açıklanır çünkü geçmiş dönemlerin açıklanma tarihleri hep 23 gün içerisinde olmuş

önümüzdeki hafta büyük bir ihtimal açıklanır diye umut ediyorum arkadaşlar

Uzun zaman oldu yokum arkadaşlar....hepinize saygılar sevgiler.Bu en son yapılan ekpss sınavınada girdim.En son bu sınavada girdim.Tercihlerimide yaptım.Bu sınavdada atanamazsam bu adaletsizliğe bir son vermek için yaşamıma son vereceğim.Başka ümidim kalmadı.Maddi yönden çok kötü durumdayım.Kimsenin sadakasına değil adam gibi çalışıp adam gibi yaşamak istiyorum.Malesef bunu başaramadım.Belki bu protestom tüm engell, kardeşlerime dikkat çekmemi sağlıyacaktır.Hepinizi öpüyorum.

ceyrantirikçi

Kardeşim ne gerek var herkes memur olarak mı biyere geliyor sacmalama Allah herkesin rızkını yazmıştır...sacmalama bence

Suskun Mutsuz Umutlu

Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum. Boş verelim en iyisi. İyi bak kendine. Umarım her şey istediğin gibi olur. ;)

Üst Alt