Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Bazi engelli arkadadlar cumh. Baskani danismani ibrahim kalin ile gorusme firsati olmus.anladiklari su kura secmine cumhurbadkani veyahut basbakanin katilimiolacakmis gun belirleniyor.e gundem de yogun oldugundan erteleniyoruz devamli tabii.1.5 milyon universite yerlestimelerinin reklami olmaz o yuzden hemen acikladilar.ama engelli yerlestirmelerinin reklami guzel olur o yzden belleyecegiz. Zaten erteleyebilecekleri kac gun kaldiki.

Tercihler için show yapılacak tamam anladık. Sıralamaları bari açıklayın. Sıralamalar için ne bekliyorlar? Bunun için de mi showa ihtiyaç var?

Ben yazıp silmiştim, çok sıkılırsınız, bitane teras kafeleri var, oraya gidip gidip gelirsiniz, limonatası güzel için mutlaka

Sabır sabır demekten başka bir şey yaptığı yok.... Ayrıca bana kalırsa osym bu işi inada bindirdi bana kalırsa yasal olan son güne kadar bırakacaklar....

Rmznskrk

30. sıraya da yazmış olsa puanın düşükse 96'dan o girer, ama bence daha iyi yerlere öncelik vermiştir ve onlardan birine atanır gibi arkadaş, yani boşa düşer onun tercihi muhtemelen, şansınız var her zaman. (1. tercihi değilse tabi)

Şunun şurasında ne kaldı ki cağnım

1560412.jpg

yav arkadaşlar biz birlik olamıyoruz ki birbirimizin dediğini yapalım ? benim engelli öğretmen alımı için birlik oluyoruz konuma kaç kişi destek verdi ortada. bencil olduktan sonra ister engelli ister sağlıklı olalım birşey kazanamayız. birlik olamadıktan sonra hiç birşey olmaz.

evet millet hergün sonuç bekleyeceğimiz ..heyecanın dorukta olacağı ve bi 10 yıl daha yaşlanacağımız yeni bir haftaya girdik :D

Sosyal medyayi engelli ogretmenler haric iyi kullanamiyoruz.burda bile birbirimizi kirici kelimeler yazismalar var.face twetiri ogretmenler iyi kullanip 250 alimi 500 e cikardilar.birlik olmadan fazla yol katedemeyiz.

Güya engellilere pozitif ayrıcalık var. Normal kpss ösys bir haftayı geçmeden aciklaniyor, engelli sonuçları üç hafta olacak tık yok. Biri de çıkıp demiyor mu bu insanlar zaten psikolojik olarak dibe vurmuş bu insanları bu kadat stres altında tutmamak lazım. Yazıklar olsun

Engelliler arasında fikir birliği yok.Ösys sınavı bizden sonra olmasına rağmen bizden önce açıklanmıştır, bunu bile anlamayan/anlamak istemeyen engelli insanlar mevcut.O halde varsın açıklanmasın, biz bunu hakediyoruz.

zendark

O anlamayan/anlamak istemeyen engelli insanlar atanıp memur olmuşlar herhalde ki öyle konuşuyorlar.

Ben şöyle düşünüyorum,

Ataması yapılacak engellilerin FETÖ bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor.

Çünkü ataması yapılan FETÖ bağlantılı engellilerin işten çıkartılması gerekecek normal vatandaş gibi.

FETÖ bağlantılı engelliler işten çıkacağı için mağdur olacak.

Mağdur olmaması için araştırma yapılacak.

Normal vatandaşları işten çıkarmak kolay ama engellileri çıkarmak vicdani yönden biraz zor ve sıkıntılı.

O yüzden sabırlı olmamız lazım.

Herkese sevgiler.

Bazıları gerçekten haya görüyor.Ne güzel hikayeler yazıyorsunuz.

Ekpss "torpil işini halletmeye çalışıyorlar"

Tercih sonuçlarının uzaması benim kanatimce ki bence çoğunluk öyle torpil ile kişilerin yerleştirilmesi için uzun sürüyor.

heveslenip çoğu kişi yerleşcek fikrine düşüyoruz.Bence biz uyurken sessiz sedasız işlerini uzasada hallettiler çoğunu biz hala uyuyalım birşey yokmuş gibi....................

DİPNOT : tebrikler osym siz kazandınız sınavı

Kura çekmesi için Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bekliyorlar sanırım müsait olması zor darbe girişiminden sonra yoğun işleri var ÖSYM Başkanı engellere iyi iş yaptığını göstermek için uğraşıyor bence fikrim bu.

Kura çekmesi için Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bekliyorlar sanırım müsait olması zor darbe girişiminden sonra yoğun işleri var ÖSYM Başkanı engellere iyi iş yaptığını göstermek için uğraşıyor bence fikrim bu.

fikrine saygı duyarım kardeşim ama bu siyasi işler böyle oy toplamak için bu tür yolları deniyorlar.Kesin olarak söylüyorumki sonuçlar açıklandıgı zaman herkezdeki morelsizliği şimdiden hissediyoruım.ayrıca matematik anlayışına bağlı söyleyen kişinin

Dinimizce hayırlı işler uzamaz tam tersi daha çabuk olur.biz şuan yazışırken bile kimkimi yerleştiriyor hala uyutuluyoruz ve buda benim zoruma gidiyor.

Dipnot: Devlet karşıtı değilim öyleki akp olmasaydı engelli denen kavramı bırak ekpss sınavı olmazdı.

Sonuçların açıklanmaması zaten bir heyecan ve stres kaynağı,böyle konular açarak iyice strese girmemizin anlamı yok birçok engel yaratan hastalık heyecanda ve streste tetikleniyor,hiç gerek yok.

Üst Alt