Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Torpil yok arkadaşlar, bu konuda müsterih olun, eski sistemde oluyordu onlar münferit, mülakatlı olan sınavlardaydı. Son yerleşen kişinin puanı açıklanır, sizin tercih etmiş olduğunuz yer ise ve puanınız son girenden yüksekse dava açarsınız.

yerleştirmede torpil olması imkansız sınav sorusunu çalıp kazanmış ise o ayrı mesele.

Arkadaşlar ben şu memurluk yerine getirilecek olan sistemi merak ediyorum yasalaşacaksa onun için de bekliyor bekletiliyor olabiliz sanki...

torpil olmuştur veya olmamıştır diyemiyorum, sonuçta sınav puanları ad/soyadla açıklanmıyo. Eğer torpil oluyosa, ben 85 alsamda başkası 50 alsa, bilgisayar ortamında o 50 puanı 90 da yapabilirler ve kimsenin ruhu duymaz. Torpil oluyodur demiyorum ama oluyosa tek yolu budur bence. Sonuçların açıklanmamasının darbe Girişimi ile alakası yok bence. Çünkü darbe girişiminden sonra çok sonuç açıklandı. Yeterince reklam yapılmadı, o yüzden sonuçlar gecikiyo, sonuçların hazır olduğunu düşünüyorum sadece yayınlamak için sayın başbakanımız; 6 bin engelli kardeşimize kamuda istihdam sağladık... demesini bekliyolar. Allah tüm engelli kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun.

Her yeni getirilen şey yararına değil zararına olacak merak etme

Ülke 1 ay içerisinde neler atlatmış yeni yeni toparlanıyor kalkıp torpil olayı var herkes adamın yerleştiriyor diyorsunuz.Ülkenin kendine gelmesi lazım açıklanan her sonuç ösym olarak atama tarzı değil yerleştirme tarzı yani okul,sınav vs. biraz sabır dinimiz şunuda diyor ser gördüğün hayır hayır gördüğün şer olabilir biraz sabır ve metanet lütfen

Yeni şova hazırlanıyorlardır. Şaşırdık mı tabi ki hayır.

O değilde cumurbaşkanı ve başbakan tamam yoğun olabilir. Ortada bir sınav var ve kaç gün geçmiş terçihler biteli bu 5 dk lık kuraya çalışma bakanı veya aile bakanı yada vekil bennur karaburun hatta devlet personel başkanı katılıp çekilemiyormu bu kurayı ne kuraymış arkadaş ortada bi cenaze var cenazeyi kaldıracak kimse yok iyice cılkı çıktı bu işin sanırım 2017 de ancak açıklanır. Bide ayrımcılık kalkmışmış ayrımcılığın kralı burda.

Ayrımcılığın kralı Ö S Y M den!!!

Açıklayın artık şu terçih sonuçlarını. Bir sürü sınav çok kısa sürede açıklanırken neden ekpss bu kadar uzatılıyor. Kuraysa sorun kuraya cumurbaşkanı ve başbakanın dışında bir sürü adam var katılabilecek artık birileri katılsın ve çeksin şu kurayıda kurtulalım.

Ülke 1 ay içerisinde neler atlatmış yeni yeni toparlanıyor kalkıp torpil olayı var herkes adamın yerleştiriyor diyorsunuz.Ülkenin kendine gelmesi lazım açıklanan her sonuç ösym olarak atama tarzı değil yerleştirme tarzı yani okul,sınav vs. biraz sabır dinimiz şunuda diyor ser gördüğün hayır hayır gördüğün şer olabilir biraz sabır ve metanet lütfen

Tamam o zaman ülke kendine gelsin diye bizi yıl sonuna kadar bekletsinler olur mu? Tercih sonuçlarını bırak branş sıralamamızını açıklamak için ne bekliyorlar ? Halbuki bizden sonraki kpss lisansın branş sıralamaları açıklandı.

son günlerde torpille memur olanların halini görüyoruz... eğer öyle bi şey varsa Allah yarına bırakır lakin yanına bırakmaz kimsenin...

bi de iyi tarafından bakın şunun şurasında yasal sınıra 12 gün kaldı 12 gün içinde açıklamak zorundalar :D

Söylediklerinize gerçekten inaniyor musunuz? bence hayır kendizi teselli ediyorsunuz."Zelime karşı sesini çıkarmasan ezilmeye mahkumsundur" bizimkide o olay oldu klavyeden yazarak biryere gelinmez hani nerde toplanıyoruz? Ses getirmemiz lazım!
Ben sabrederim evvelAllah ama dediğim gibi bu kadar uzaması pek hayli halamet değil çıkar kokusu zaten yakında.eğer şimdi birşey yapmasak ilerde olacaklardan sesimizi çıkaramayız.

SONUNDA SESİMİZİ DUYAN BİRİ OLDU

ÖSYM, 29 Temmuz'dan bu yana EKPSS sonuçlarını açıklamıyor.

Adayların çağrılarına ve taleplerine rağmen, sonuçlar bekletiliyor.

Memurlar.net tarafından 4 kez gündeme getirilen konu bu kez Meclis'te gündeme geldi.

CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, EKPSS tercih sonuçlarının neden açıklanamadığını Meclis kürsüsünden dile getirdi.

Bakalım engellileri kaale alıp hem dpb hemde ösym açıklama yapacak mı?

9 agustos da bimer'e yazmıştım. 10 agustos da çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığı yazıyı dpb 'ye, bimer ÖSYM ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına bildirmiş. Dün de ÖSYM Başkanlığı Bilgi güvenliği ve yönetim daire başkanlığına göndermiş.... başka yaptıkları birsey yok.resmen kullanıyorlar bizi.

Arkadaşlar sizin bu yaptığınıza terbiyesizlik derler.engelli kadrosunu getiren akp hükümetidir işe girecekseniz bu akp sayesindedir eğer sükredeceğiniz bir kişi yada parti varsa bu tek isteği akp hükümetini zor duruma düşürmek olan chp li vekil değil size insan gibi kadro vermiş akp hükümetidir.ne olmuş 2 3 gün geç kaldıysa sonuçlar.ben burada bu kadrolar için akp ye devlete şükür etmiş kimseyi görmedim ama siz göya sizin dertlerinizi mecliste dile getirmiş chp li bir vekile şükrediyorsunuz.sizin bu yaptığınıza apaçık kansızlık derler.chp zamanında size değil kadro engelli maaşı bile verilmiyordu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizin bu yaptığınıza terbiyesizlik derler.engelli kadrosunu getiren akp hükümetidir işe girecekseniz bu akp sayesindedir eğer sükredeceğiniz bir kişi yada parti varsa bu tek isteği akp hükümetini zor duruma düşürmek olan chp li vekil değil size insan gibi kadro vermiş akp hükümetidir.ne olmuş 2 3 gün geç kaldıysa sonuçlar.ben burada bu kadrolar için akp ye şükür etmiş kimseyi görmedim ama siz göya sizin dertlerinizi mecliste dile getirmiş chp li bir vekile şükrediyorsunuz.sizin bu yaptığınıza apaçık kansızlık derler.chp zamanında size değil kadro engelli maaşı bile verilmiyordu.

Siyaset yapma,burda herkes haksızlığı konuşuyor,kimsenin tek bi açıklama yapmazken burda bi taraflarımızı yırtıyoruz bi yere sesimizi duyuralım diye,hangi parti olursa olsun çıkmış senin hakkını savunmuş,o meclis sadece bir gruba değil bütün millete ait ve birisi orda dün bizi temsil etti,hakaretlerini aynen sana iade ediyorum.

ugur3606

nerde ne haksızlığı var.ösym yasal sürenin dışına mı çıktı ki bi taraflarınızı yırtıyorsunuz.siyaset yapmak istemezdim ama sizin bu kötü niyetli isyanlarınız apaçık üstü kapalı siyaset anlayışınızın ürünü.ben akp li falan değilim vatan partiliyim ama asla bana iyiliği dokunmuş bi hükümete devlete iki üç gün sonuç açıklamadı diye nefret kusmam onu chp li it sürülerinin eline santaj malzemesi olarak vermem.

Ocean spray

Kardesim sen bence biraz kitap oku anlamada sıkıntı yaşıyorsun sanırım. Bizim meselemiz o parti veya bu parti de değil , maaş da değil. Bak anlayacağın dilden anlatayım. Biz 24 nisan da ekpss ye girdik sorular Yayınlanmadı. 22 Mayıs da normal kpss oldu aynı gün bütün sorular verildi. 13-29 temmuz arasi tercih yaptık 3 hafta olacak sonuçlar ortada yok ve bu konu hakkında tek bir açıklama bile yapılmıyor. Bizden sonra tercih suresi biten öss tercihi bile sonuçlanmış olup çocuklar okula kayda gitmeye başladı. 2 milyona yakın kişinin girdiği sınav hemen belli olurken 74 bin kişinin girdiği biz engellilerin bu konuda Maduriyeti giderilmiyor. Kardeşim ben bu şekilde anlattım yok yine anlamadım yine aynı sözlerimde kararlıyım diyorsan bayz arkadaşımın dediğine katilmak zorundayım....

yürüyen parapleji

Arkadaşım asıl siz anlamıyorsunuz.diyorum ösym yasal sürenin dışına mı çıktı.ösym kimseye açıklama yapmak zorunda değil.geçen ekpss sınavlarının açıklanma süreleri 23 gün.ösym üniversite sınav sorularına öncelik veriyor çünkü üniversiteler eylülde açılacak kazanan birinin üniye gitmesi için en az bir iki aya ihtiyaç duyduğu düşünülürse sınav sonuçlarını bir an önce açıklaması gerekir o yüzden kısa sürüyor.ben bu topikte apaçık bir siyasi alavere dalavere gördüğüm için bu yazıları yazdım yoksa siyasetle ilgilenmem ama bana kadro vermiş devletimede 3 gün sonuç açıklamadığı için kan kusmam.bu cumaya kadar açıklanacak işte sonuçlar ne bu isyan anlamadım ki.ekpss sorularına gelirsek zaten 60 soru soruluyor neyin cevabını versin ösym.zaten çocuk zekasında yazılan soruları vermesi demek ertesi yıla soru bulamasına yol açar.sorulan sorular geometri fizik kimya sorusu değilki her yıl değişik sorulsun.

Üst Alt