Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaogretimden sinava girecekler hatirladiginiz sorulari cevaplari yarin buraya yazin

zeryan21

Geometrim zayıf biraz ondan dolayı çember sorusunu sadece yanlış yapmışım diğerleri kesin gibi hiç zorlanmadım:=) Cevabı 5 pi olacak olan soru sadece :(

Arkadaşlar ilk önce matematikten başlayalım 1soru şudur 1/4 -1/3 cevap 12

2 soru kök 6 bölü kök 24 cevap 1/2

3 soru iki kardeşi yaş fark 5. Küçük 6 yaşında büyük kaç yaşında cevap 11

4 soru 13-3 iks bölü 4=7 cevap 8

5 soru peynir yüzde 20 satışı yüzde 10 indirim..cevap 8

6 soru 12 tam bölünerek kaç tane 9 böler cevap 6

7 soru 1-a bölü a kare cevap a mı -a mı tam olarak hatırlamıyorum

8 soru hız sorusu cevabını nedir bilen varsa söylesin

sonuç 4p nerden cıkardın 5p yi

Cevap 5 pi ben de 4 pi yapmıştım aceleyle.... 2en 4 boy olan dikdötrgeni çevreleyen çemberin çapı 2kök5 tir. Yarı çapı da kök5 oluyor bu durumda.Alan formülünden yarıçap karesi çarpı pi =5pi

Köşe diyordu kenar derse soru yanlış olur öyle çember çizilmez dediğin gibi...Cevap 5 pi...

bende yanlış yapmışım ne güzel matematik ful diyordum

biz içten cizmişiz dıştan çizilecekmiş

soruyu iyi okumasan yanlış yaparsın

90 alırsam iyi 47 net

Kardeş dunya savaşi sorusunu ne yaptin ve milli egitim sorusu vardi ben maarif kanunu yaptin sen ne yaptin

bende maarif kanunu yaptım dünya savası sorusunu saat takvim değişikliği yaptım öyle bir şık vardı onu yaptım

Dunya savasi sorusunda oncemi diyor sonrami herkes once diyor ve babi ali baskini yapmis ama ben sonra diye hatirliyom takvim ve saat yaptim senin gibi se soruyu tam hatirliyonmu

Ve bide turkcede hatirladiklarini paylasirsan sevinirim

babı ali baskını 1913 yılında olmuş 1 dünya savaşıyla bağlantılı olabilir

ben onu yanlış hesapladım 47 net cıkyor

Dunya savasi sorusunda oncemi diyor sonrami herkes once diyor ve babi ali baskini yapmis ama ben sonra diye hatirliyom takvim ve saat yaptim senin gibi se soruyu tam hatirliyonmu

ortada iki ayrı soru var bence sorun bu ondan karışıyor

cevabıydı
hangisi birinci dünya savaşı esnasında olmamıştır babıali birinci dünya savaşı esnasında oldu alman komutanların osmanlıda görev yapmasıda ama takvimlerin birleşmesi yanlış yani doğru şıktı

bir diğer soruda hangisi cumhuriyet döneminde olmuşturdu biri kadınlar kongresinin toplanması diğer şıkkı hatırlamıyorum

yani babıali baskınımı hicri takvim birleşmesimi cevap diye soruyorsunuz ama ikisi aynı soru zaten babaıali birinci dünya savaşı esnasında alman komutanlarda savaşa birlikte girildiği için osmanlı ordusunda görev aldı cevap hicri takvim birleşmesiydi

bende 45-47 arası bir net bekliyorum önemli olan sıralamam onuda bekleyip göreceğiz matematik kolaydı açıkcası ama sadec e 5-6 tane yapabildim yapabileceğim sorular vardı ama zaman yetmedi maalesef türkçede genel kültürde iyi gibi emin olduklarımı yaptım bazen çok ümitliyim bazen burdan birşeyler okuyorum 90la atamadım falan moralim bozuluyor bu ekpss bir garip 90 kötü puan ilginç illede 95 100 falanmı almak laızm çözemedim

Kaedeş milli egitimle ilgili soruyu ne yapti n tevhido tedrisatmi naarif kanunumu bide şunu ekleyeyim ben 2014 ilk atamada 85 ie hizmetli atandim eger 3 .atamayi bekleseydim memur olarak atanacaktim 2012 memurluk 80 2014 de yine 80 dustu son atamada sen millete bakma osym nin sitesinde tum sayisal bilgiler var

bende 2014 hizmetli olarak atandım rahatım memurluk yapıyom

benim matematik bir soru yanlış

toplam 47 net gibi var

bana soruyorsan muarif yaptım

birinci atamada memurluk zor ikinci atamayı bekliyecem büyük ihtimalle 91 civarı alırım 2014 te hizmetli olarak atandım ama memurluk yapıyom ikinci atamayı bekliyecem bu gidişle

türkcede soruları pek hatırlamıyom türkceyi en fazla 2 yanlış cıkar diye hesapladım 2014 hepsini doru yaptım

Matematikte 6ab 13 ile bolumu sorusu vardi a+b yi soruyodu onu 5 yaptim dogrumu

TAM HATIRLAYAMADIM SORUYU SAYISAL MEZUNUYUM MATEMATİK KOLAYDI BAYA BİR TANE CEMBER SORUSU YANLIŞ YAPMIŞIM ODA DÜN FARKINA VARDIM Bİ AKLIMDA KALAN HAREKET SORUSU 350 ANALATİK SORU CEVAP 13 9 İLE BÖLÜNEBİLEN CEVAP 6 HÜZDE İLE SORUNUN CEVABI 8 BİR TANE DAHA -a vardı aklıma gelen bunlar

öyle bir soru hatırlamıyorum bir sorunun cevabı 5 vardı ama soruyu hatırlamıyom
13 ile bölüne bilme yoktu

6AB sayısı AB sayısının 13 katıdır. A+B kaçtır? Doğru cevap 5 olucaktı. AB=50, 5+0=5. Doğru yapmışsınız.

merhabalar arkdaşlar bir sorum olucaq genel kültürde 2015 te nobel ödülü alan bilim adamı kimdir diye bi soru varmıydı yokmuydu ben vardı gibi hatırlıyorum ama çözdüğüm deneme testlerindemiydi yoksa sınavdamı tam emin değilim bilen varsa yardımcı olabilirmi

hangisi birinci dünya savaşı esnasında olmamıştır babıali birinci dünya savaşı esnasında oldu alman komutanların osmanlıda görev yapmasıda ama takvimlerin birleşmesi yanlış yani doğru şıktı

bir diğer soruda hangisi cumhuriyet döneminde olmuşturdu biri kadınlar kongresinin toplanması diğer şıkkı hatırlamıyorum

yani babıali baskınımı hicri takvim birleşmesimi cevap diye soruyorsunuz ama ikisi aynı soru zaten babaıali birinci dünya savaşı esnasında alman komutanlarda savaşa birlikte girildiği için osmanlı ordusunda görev aldı cevap hicri takvim birleşmesiydi

bende 45-47 arası bir net bekliyorum önemli olan sıralamam onuda bekleyip göreceğiz matematik kolaydı açıkcası ama sadec e 5-6 tane yapabildim yapabileceğim sorular vardı ama zaman yetmedi maalesef türkçede genel kültürde iyi gibi emin olduklarımı yaptım bazen çok ümitliyim bazen burdan birşeyler okuyorum 90la atamadım falan moralim bozuluyor bu ekpss bir garip 90 kötü puan ilginç illede 95 100 falanmı almak laızm çözemedim

Kardeşim 90 puanla açıkta kalan yanlış tercihinden ötürüdür. İlla tek bir ilde tek bir kuruma tercih yaparsın açıkta kalırsın. Puanın kadar daha önemli bişeyde tercihtir.

merhabalar arkdaşlar bir sorum olucaq genel kültürde 2015 te nobel ödülü alan bilim adamı kimdir diye bi soru varmıydı yokmuydu ben vardı gibi hatırlıyorum ama çözdüğüm deneme testlerindemiydi yoksa sınavdamı tam emin değilim bilen varsa yardımcı olabilirmi
Vardı kardeşim. Aziz sancarı sordular.

Üst Alt