Matematikten 3,7-2,5/0,4 sorusu vardı cevabına 3 yaptım çok karıştırdım sanırım Türkçe zorladı bayağı 
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
karadelikte belirsizlik demek istiyordu bence çıkmaz sokak uyuyor buna dipsiz kuyu vardı oda uyuyor sonra kör kuyu vardı oda uyuyor uyan bir şık daha vardı hatırlamıyorum ama DÖNÜM NOKTASI VARDI bu uymuyor çünkü belirsizlik anlamı yok gene tahmin tabikiKaradelik sorusunu ne yaptiniz birde alim satim vardi
hangisinde 1. dünya savaşı sırasında olmuştur diyordu1.dunya savaşi sorusunu ne yaptin
Arkadaşlar matamatik sorularında cevap A şıkkı kaç tane vardı hatırlayan varmı ortaöğretim olarak
kesinlikle en zor sorulardan biriydi ama izmiri çok seviyorum ve hiç gitmek istemiyorum soru buydu bu nedenle vardı şık bu nedenle gitmek istemiyorum yanlş bence çunki nedeni çok sevmesi zaten yazılmışbu yüzden veya bu nedenle gibi bi şık vardı ve yerine yazılacak cevap oydu
Şu dunya savaşi sorusunun şıklarını hatirlayan yokmu
birinci dünya savaşına osmanlı ve almanya birlikte katıldı yani alman subaylar 1. dünya savaşında osmanlı ordusundaydı babıalide 1. dünya savaşı esnasında oldı sadecehicri takvimden geçiş farklıydıOrda hicri takvimden miladi takvime gecis bi kanun ve hatirlamadigim şık sonraydi alman subay ayni önda
Babi ali önce sadece
Alim satim ile ilgili soru vardi soru işareti ile ilgili vardi bide kelebeklerin olusumu ile ilgili soru vardi paragrafi ikiye bolme vardi
alım satım vatandaşlıktaydı hangisi alım satım ile ilgili değildirdi soru cevapta denetimdi
evet kelebeklerin oluşum aşaması diye bir soruda vardı bunla 13 soru oluyor eksiklikler vardır ama ghatırlamamıza yardımcı oluyor paylaşımlar ösymeden hayır yok maalesef
keisnlikle iradeyi milliye diyorum hakimiyeti milliye tbmm İLK RESMİ gazetesi ama soru İLK gazeteydi oda iradeyi milliye tüm kaynaklar aynıİradeyi milliye degil hakimiyeti milliye olacak.
MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE BASIN YAYIN
Anadoluâda Ulusal Kurtuluş Savaşıânın başlaması Milli Mücadele basınını doğurmuştur. Kurtuluş Savaşıânın, ulusun katkısı olmaksızın gerçekleşemeyeceğini bilen Mustafa Kemal, eyleminin her safhasında basından yararlanmaya çalışmış, katkı ve direktifleriyle gazeteler çıkarmıştır.
İrade-i Milliye: Sivas Kongresinde çıkarılmasına karar verilen bu gazete 14 Eylül 1919âda Sivasâta Heyet-i Temsiliyeânin görüş ve düşüncelerini halka iletmek amacıyla çıkarılmıştır. Milli Mücadeleânin doğrudan doğruya sözcülüğünü yapan ilk gazetedir
Hâkimiyet-i Milliye: Ulusal Kurtuluş Savaşıânın kurucusu olan Hâkimiyet-i Milliye Gazetesi, 10 Ocak 1920âde Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti Temsiliyesi tarafından çıkarılmıştır. TBMM Hükümetiânin de yarı resmi organı olan bu gazete Cumhuriyetâten sonra Ulus Gazetesi adını almıştır.
soru ilk gazeteydi ilk resmi yada yarı resmi gazete değil
İLK GAZETE İRADEYİ MİLLİYE İLK YARI RESMİ GAZETE CEREDİ RESMİYE İLK RESMİ HAKİMİYETİ MİLLİ
izin diyordu izin maarif kanunu tevhidi tedrisat öğrenim birliği
Arkadaşlar bu kadar basit soruda bile bu kadar muallakta kalmamızı şaşkınlıkla izliyorum.o soruda bilgisayar ve televizyon karşılaştırılmış.ve televizyon için 'sadece' dikkat edin sadece akvaryum kadar etkilesimliydi yani interaktif diyor.interaktif lik olarak bakmaniz lazim.öyle baktıginız zaman televizyon ve akvaryum sadece izlenir onlara başka birşey yapamazsınız.fakat bilgisayar etkilesimlidir yani interaktiftir.bilgisayarla etkileşim halinde olabilirsiniz fakat akvaryum yada televizyonla etkileşim kuramazsiniz.bu yüzden yetersizlik olacaktı.hadi kara delik sorusunda muallakta kalmamızı anlarım o zor bi soruydu ama bu soru cok basit yapmayın lutfen
Ama soru akvaryuma benzetilmesiydi bilgisayara değil yani akvaryuma benzetilerek neyden bahsediyor diyor etkisizliğinden bence
Kara delik aynı paragraftaydı zaten bence basitti kara delikten kastı bilinmezlik belirsizlik sınırsızlık şıklarda çıkmaz sokak vardı kör kuyu vardı bunlar aynı anlşamı taşıyor ama dönüm noktası aynı anlama gelmiyor farklı birşey
Soru zordu yapaylıkla etkisizlik arasında kaldım ama karşılaştırma olduğu için Etkisizlik yaptım![]()
aynen televizyon bilgisayarın gelmesiyle akvaryumdan farkı kalmadı süs gibi oldu demek istiyordu yani etkisiz
Anlatim bozuklulugu sorusunu ne yaptiniz ve oradan kelimesi getirilmeli dedim
bende oradan yaptım özne eksikliği var çünki izmiri çok seviyorum bir bütün ama izmiri hiç gitmek istemiyorum olmuyor yani özne eksik en uygun özneden oradandı
arkadaşım karşılaştırma yapıyor bilgisayar tv yerini aldı tvler artık akvaryum gibi yani süs gibi ETKİSİZYani sizce yapaylikmi olacak
SÜRE ÇOK KISITLIYDI YANİ 120 SORUDA HER SORU BİR DK DESEK TARİH GÜNCEK GÖRSEL HAFIZA 1DK SÜRMÜYOR ONLARDAN ARTIRDIĞIN ZAMANI MAT VE TÜRKÇEDE HARCARSIN SORU AZDI BU NOKTADA ARTIRILACAK ZAMANDA AZDI TÜRKÇE UZUN VE ZORDU PARAGRAFSevgili arkadaşlar, EKPSS süre konusunda ki sorun hakkında yazdıklarım ilginizi çekebilir.Youm ve önerilerinizi bekliyorum Sevgiler...BANU İÇLİ ÖNER - EKPSS GELDİ GEÇTİ,HIZINA YETİŞEN VAR MI?