Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sonuç 4p nerden cıkardın 5p yi
Dunya savasi sorusunda oncemi diyor sonrami herkes once diyor ve babi ali baskini yapmis ama ben sonra diye hatirliyom takvim ve saat yaptim senin gibi se soruyu tam hatirliyonmu
ortada iki ayrı soru var bence sorun bu ondan karışıyor
hangisi birinci dünya savaşı esnasında olmamıştır babıali birinci dünya savaşı esnasında oldu alman komutanların osmanlıda görev yapmasıda ama takvimlerin birleşmesi yanlış yani doğru şıktıDunya savasi sorusunda oncemi diyor sonrami herkes once diyor ve babi ali baskini yapmis ama ben sonra diye hatirliyom takvim ve saat yaptim senin gibi se soruyu tam hatirliyonmu
cevabıydı
bir diğer soruda hangisi cumhuriyet döneminde olmuşturdu biri kadınlar kongresinin toplanması diğer şıkkı hatırlamıyorum
yani babıali baskınımı hicri takvim birleşmesimi cevap diye soruyorsunuz ama ikisi aynı soru zaten babaıali birinci dünya savaşı esnasında alman komutanlarda savaşa birlikte girildiği için osmanlı ordusunda görev aldı cevap hicri takvim birleşmesiydi
bende 45-47 arası bir net bekliyorum önemli olan sıralamam onuda bekleyip göreceğiz matematik kolaydı açıkcası ama sadec e 5-6 tane yapabildim yapabileceğim sorular vardı ama zaman yetmedi maalesef türkçede genel kültürde iyi gibi emin olduklarımı yaptım bazen çok ümitliyim bazen burdan birşeyler okuyorum 90la atamadım falan moralim bozuluyor bu ekpss bir garip 90 kötü puan ilginç illede 95 100 falanmı almak laızm çözemedim
Hangi ile atandınız acaba. Ben izmire atanmak istiyorum. En düşük kaçla olur acaba bi bilginiz varmı. 2. 3. Atamayıda göz önünde bulundurarak bi cevap verirseniz sevinirim83.7 atandım
Dunya savasi sorusunda oncemi diyor sonrami herkes once diyor ve babi ali baskini yapmis ama ben sonra diye hatirliyom takvim ve saat yaptim senin gibi se soruyu tam hatirliyonmu
hangisi birinci dünya savaşı esnasında olmamıştır babıali birinci dünya savaşı esnasında oldu alman komutanların osmanlıda görev yapmasıda ama takvimlerin birleşmesi yanlış yani doğru şıktı
bir diğer soruda hangisi cumhuriyet döneminde olmuşturdu biri kadınlar kongresinin toplanması diğer şıkkı hatırlamıyorum
yani babıali baskınımı hicri takvim birleşmesimi cevap diye soruyorsunuz ama ikisi aynı soru zaten babaıali birinci dünya savaşı esnasında alman komutanlarda savaşa birlikte girildiği için osmanlı ordusunda görev aldı cevap hicri takvim birleşmesiydi
bende 45-47 arası bir net bekliyorum önemli olan sıralamam onuda bekleyip göreceğiz matematik kolaydı açıkcası ama sadec e 5-6 tane yapabildim yapabileceğim sorular vardı ama zaman yetmedi maalesef türkçede genel kültürde iyi gibi emin olduklarımı yaptım bazen çok ümitliyim bazen burdan birşeyler okuyorum 90la atamadım falan moralim bozuluyor bu ekpss bir garip 90 kötü puan ilginç illede 95 100 falanmı almak laızm çözemedim
Kardeşim 90 puanla açıkta kalan yanlış tercihinden ötürüdür. İlla tek bir ilde tek bir kuruma tercih yaparsın açıkta kalırsın. Puanın kadar daha önemli bişeyde tercihtir.
Vardı kardeşim. Aziz sancarı sordular.merhabalar arkdaşlar bir sorum olucaq genel kültürde 2015 te nobel ödülü alan bilim adamı kimdir diye bi soru varmıydı yokmuydu ben vardı gibi hatırlıyorum ama çözdüğüm deneme testlerindemiydi yoksa sınavdamı tam emin değilim bilen varsa yardımcı olabilirmi