cevap kesin mi onun ben hakimiyeti milliye yapmıstımgazete sorusu vardı atatürk zamanında yanlış yaptığım bi soru hakimiyeti milliyeymiş cevabı irade milliye demiştim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
cevap kesin mi onun ben hakimiyeti milliye yapmıstımgazete sorusu vardı atatürk zamanında yanlış yaptığım bi soru hakimiyeti milliyeymiş cevabı irade milliye demiştim
keske sallamıyaydın dogru cıkmazsa hiç tarihten filan gider insallah bir kaç tanesi tutar ben hiç dokunmadımAbiler matematik cok zordu ya ben 10 _tane salladim 2si tutsa kendini kurtarir hadi sorulari hatirlamaya devam cografy
hakimiyeti milliyenin cevabı kesin mi nerden baktınızvergi sorusunun cevabı avarızmış cizye demiştim yanlış yaptığım ikinci soru
Atatürk zamanında türkceleştirilip dagıltılmadı mı Elmalılı Hamdi Yazır tarafından Atatürkün emri ile türkçe cevirisi yapılıp bence sen hayatının yanlısını yapmısınhayatının yanlısını yaptın bence... aklı bilimciligi savunan adam kuran dagıtırmı hiç![]()
| ||
| ||
|
et ithalatının serbest olması lazım kooperatifle et arasında kaldım kooperatif tarımla ilgili oda olabilir dedim eti işaretledim
et ithalatının serbest olması lazım kooperatifle et arasında kaldım kooperatif tarımla ilgili oda olabilir dedim eti işaretledim
üsteki parafrafı oku kuranla ilgili türkcelestirme yapılmıs ve dagıtılmıso soruyu yalnız 1 yaptım kadınlarla ilgiliydi atatürk kadınlarla ilgili bişeyler yapıyodu o sıralar kanun falan kuran türkçeleştirmesi yapmamıştır heralde dedim
ilk soru neydi şadla emir arasında kaldım ikisinden biri kesin
ya 1-2 yada yanlız kuran dagıtımıatatürk zamanında dağıtıldımı dağıtıldıysa cevap 1 2 o zaman
arkadaş hakimiyet milliye dedi irade milliye olması lazım dedim yok hakimiyet dedi ikisinden biri orası kesinde![]()
işte süper oldu bu ama su miili egitimle ilgili soru tevhidi tedrisat mıhakimiyet büyük ihtimal netten baktım milli birlik yazıyodu paragrafta milli birlikle ilgili hakimiyetmiş
bir yasıma daha girdim ..![]()
bir arkadas konuda o degil dedibende onu yaptım okul eğitim tevhidi tevrisatla alakalı cevabı o zaten