bu dogru birde kuran türkcelestirilip dagıtıldı sorusu vardı ben adece kuran türkcelestirildi cevabını verdimevet tevhidi tedrisat kanun
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bu dogru birde kuran türkcelestirilip dagıtıldı sorusu vardı ben adece kuran türkcelestirildi cevabını verdimevet tevhidi tedrisat kanun
milliyetcilik degilmi cevabımilli birlik beraberlik diye bir soru vardı milliyetçilik devletcilik doru neydi
1 ci dünya savaşı ile ilgili soru vardı hangi olmamıştır diye
Ben onu takvim değişikliği yaptım
ben milliyetçilik dedim bence doğru
öyle bir soru vardı degilmi dogru hatırlmasım ay dogru cevapdünyanın uydusu ay ben ayı seçtim
Arkadaşlar ben genel yetenekten full bekliyorum genel kültür 10 13 net arası sizce ilk atamada memurluk gelir mi
Cevap ardahan mıs ben haymana yapmıstımvolkanik plato hangisidir diye soru vardı şıklar ardahan bozok cihanbeyli obruk falan
islamcılık türkçülük sorusu vardı yazar o neydi ziya gökalp mehmet emin yurdakul vardı şıklarda
türkiye abd ye üye degildir sorusu hangisiydi1Eurovision sorusu cevap Kayahan(d)
Arabistanın başkenti
Zararlı cemiyetler cvb İngiliz muhipleri cemiyeti(d)
Matematik köy6/2kök6 cevap ½(d)
Geometri(boş)
%20 kar %10 çıkarılırsa kaç kar erdilir(%8)(d)
Yaş sorusu cevap 9 (d)
Ayın hareketlerini esas alan takvim(hicri takvim)(d)
İslamiyet öncesi kullanılmayan lakaplar(d)
Dünyanın uydusu aydır(d)
Türkiye abdye üye deildir(d)
12 ye bölünen kaç iki basamaklı sayı 9a bölünmez()(D)
Ab sorusu (doğru)
İşlem sorusu a-(boş)
Biri dört saatte birilikte 3 saatte(d)
Dünyayı dolaşan evliya çelebi (d)
Milliyewtçilik(d)
Osmanlıda olağanüstü yerlerde alınan vergi(d)
Gümrü antlaşması sevr anlatşması (d)
İtihat terraki ziya Gökalp(d)
Attürk zamanındaki gazeteler (yanlış)
Kamu denetleme kurumu (d)
Kanun(d)
Tevhidi tedrisat(d)
Kuran sorusu(boş)
Takvim değişikliği
arkadaşlar toplayabildiğim sorular .başka hatırladfığınız varsa yazın arkadaşlar
aşırılıkla üstünlük arasında kaldım aşırılık yaptım o soruyu vergi sorusu osmanlı devletinde avarız olcak
alman komutanları işaretledim dedim alman komutanının osmanlı ordusunda ne işi var
ekonomi dünya sorusu vardı iki tane şıklar değiş tokuş mübadele alım satım takas neydi cevabı
hayvancılıkla ilgili bi soru vardı hayvancılığın geliştirilmesi için ne yapılması lazımdı et ithalatının serbest bırakılması yaptım doğrumu acaba