Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaogretimden sinava girecekler hatirladiginiz sorulari cevaplari yarin buraya yazin

hatirlayamadım o soruyu ama bağımsız mahkemeler sorusunu cevabı türk millleti olackaıt

milli birlik beraberlik diye bir soru vardı milliyetçilik devletcilik doru neydi

atatürkün çıkardığı gazete iredeyi milliye miş yanlış yapmışşsım atatürk ilkeleriyle a soruyu ise cumhuriyetçilik yaptım
lakalı

olağanüstü vergi sorusu avarız olacakıt

1 ci dünya savaşı ile ilgili soru vardı hangi olmamıştır diye

Ben onu takvim değişikliği yaptım

Arkadaşlar ben genel yetenekten full bekliyorum genel kültür 10 13 net arası sizce ilk atamada memurluk gelir mi

dünyanın uydusu hangisidir velus vs. bende ayı seçtim çünkü ay dünyanın uydusunu tabi yanlış bilmiyorsa

Sorular geçen sınava gore neden kolaydı anlamadım bu seferde herkez yüksek alacak atanırken yarım puan bile fark edecek tercihler de bence

volkanik plato hangisidir diye soru vardı şıklar ardahan bozok cihanbeyli obruk falan

islamcılık türkçülük sorusu vardı yazar o neydi ziya gökalp mehmet emin yurdakul vardı şıklarda

1Eurovision sorusu cevap Kayahan
Arabistanın başkenti
Zararlı cemiyetler cvb İngiliz muhipleri cemiyet
Matematik köy6/2kök6 cevap ½
Geometri
%20 kar %10 çıkarılırsa kaç kar erdilir(%8)
Yaş sorusu cevap 9
Ayın hareketlerini esas alan takvim(hicri takvim)
İslamiyet öncesi kullanılmayan lakaplar
Dünyanın uydusu aydır
Türkiye hangisine üye değildir(ab )
12 ye bölünen kaç iki basamaklı sayı 9a bölünmez
İşlem sorusu a-
Biri dört saatte birilikte 3 saatte
Dünyayı dolaşan evliya çelebi
Milliyewtçilik
Osmanlıda olağanüstü hallerde alınan vergi
Gümrü antlaşması sevr anlatşması
İtihat terraki ziya Gökalp
Attürk zamanındaki gazeteler
Kamu denetleme kurumu
Kanun
Tevhidi tedrisat
Kuran sorusu
Takvim değişikliği

arkadaşlar toplayabildiğim sorular .başka hatırladfığınız varsa yazın arkadaşlar

linyit tunçbilek olması lazım kütahyalı olduğum için tunçbilek dedim tunçbilekte çok linyit çıkarılıyo

1Eurovision sorusu cevap Kayahan(d)
Arabistanın başkenti(y)
Zararlı cemiyetler cvb İngiliz muhipleri cemiyeti(d)
Matematik köy6/2kök6 cevap ½(d)
Geometri(boş)
%20 kar %10 çıkarılırsa kaç kar erdilir(%8)(d)
Yaş sorusu cevap 9 (d)
Ayın hareketlerini esas alan takvim(hicri takvim)(d)
İslamiyet öncesi kullanılmayan lakaplar(d)
Dünyanın uydusu aydır(d)
Türkiye abdye üye deildir(d)
12 ye bölünen kaç iki basamaklı sayı 9a bölünmez()(D)
Ab sorusu (doğru)
İşlem sorusu a-(boş)
Biri dört saatte birilikte 3 saatte(d)
Dünyayı dolaşan evliya çelebi (d)
Milliyewtçilik(d)
Osmanlıda olağanüstü yerlerde alınan vergi(d)
Gümrü antlaşması sevr anlatşması (d)
İtihat terraki ziya Gökalp(d)
Attürk zamanındaki gazeteler (yanlış)
Kamu denetleme kurumu (d)
Kanun(d)
Tevhidi tedrisat(d)
Kuran sorusu(boş)
Takvim değişikliği

arkadaşlar toplayabildiğim sorular .başka hatırladfığınız varsa yazın arkadaşlar
türkiye abd ye üye degildir sorusu hangisiydi

anlatım bozukluğu sorusu neydi cevabı izmiri çok sevdiğini ve hiç ayrılmayacağını söyledi falan diyodu

birde bu gelinlik fazlaca beyazdı ca cümleye kattıgı anlam mı neydi öyle bir soru vardı

araştırdığıma göre 1840da bi takvim değişikliği olmuş 1. dünya savaşı 1914 te başladığına göre doğru cevap bnde onu seçdim kardş

aşırılıkla üstünlük arasında kaldım aşırılık yaptım o soruyu vergi sorusu osmanlı devletinde avarız olcak

alman komutanları işaretledim dedim alman komutanının osmanlı ordusunda ne işi var

Tek 66 ozelden cevvap yazdim

aşırılıkla üstünlük arasında kaldım aşırılık yaptım o soruyu vergi sorusu osmanlı devletinde avarız olcak

alman komutanları işaretledim dedim alman komutanının osmanlı ordusunda ne işi var

bende asırılık yaptım ama 1.dünya savasında miladi takvim ve hicri takvimlede ilgisi yok 1. dünya savasın da almanların yanında katıldı osmanlı ondan dolayı olabilir

ekonomi dünya sorusu vardı iki tane şıklar değiş tokuş mübadele alım satım takas neydi cevabı

hayvancılıkla ilgili bi soru vardı hayvancılığın geliştirilmesi için ne yapılması lazımdı et ithalatının serbest bırakılması yaptım doğrumu acaba

mübadele degil cevabı oda degiş tokus takas anlamaına geliyor cevabı ne yaptım hatırlayamadım alım satımmı yapmıstım

ekonomi dünya sorusu vardı iki tane şıklar değiş tokuş mübadele alım satım takas neydi cevabı

hayvancılıkla ilgili bi soru vardı hayvancılığın geliştirilmesi için ne yapılması lazımdı et ithalatının serbest bırakılması yaptım doğrumu acaba

ben onu kooperatif yaptım

Üst Alt