Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaogretimden sinava girecekler hatirladiginiz sorulari cevaplari yarin buraya yazin

Anayası yasa mahkemesi ile ilgili soru vardı yüksek mahkemedir diye

arkadaşlar bir soru vardı ça aşağıdakilerden hangisinde denetimmuahakbu diye hatırladığını kadarıyla bu soruyu hatırlayan olduysa doru cevap hangisiydi

Hayır şıkları hatırlamıyorum bide atatürk zamanındaki gazeteleri soruyordu hatırlayan varmı bu soruyu

İRADİ MİLLİYE GAZETESİ FALAN

Hayır şıkları hatırlamıyorum bide atatürk zamanındaki gazeteleri soruyordu hatırlayan varmı bu soruyu

İRADİ MİLLİYE GAZETESİ FALAN

ben bu soru a sıkkı yaptım hakimiyeti milliye

birde cemiyetler ile ilgili vardı cevabı ingiliz ile baslayan cemiyeti

arkadaşlar bir soru vardı ça aşağıdakilerden hangisinde denetimmuahakbu diye hatırladığını kadarıyla bu soruyu hatırlayan olduysa doru cevap hangisiydi
sıklarda sayıstay varmıydı

ARKADAŞLAR Bİ DE VERGİYLE İLGİLİ Bİ SORU VARDI VARMI HATIRLAYAN AHALİ:eek:

Evet arkadaşım netten baktı ingiliz cemiyeti dogru cevap zararlı cemiyet

Abi devlet vergilrini kim inceler diye soru vardı denetleme kurumumu mu oyle bi şey vardı

Valla soruyu hatırlıyamadım abi
tbmm onayını

Çok zordu gerçekten ,,, akvaryum sorusunun cevabı???

Valla soruyu hatırlıyamadım abi
tbmm onayını

devlet vergilrini kim inceler diye soru vardı denetleme kurumumu mu oyle bi şey vardı sorunun devanı tbmm onayı ile devam etmiyormuydu sıkkında sayıstay filan vardı

milli egitim bakanlıgı ile ilgili bir soru vardı atatürk zamanında tevhidi tedrisat kanunu degilmiydi cevabı

bence sayıştay sorusuyla denetleme kurumu farklı sorulardı

valla bende abi sinop rize yagışa dagların sıralanışı cevabını verdim dogrumu bilmiyorum

istanbul-batıtrakya istanbul dogu tıtarakya izmir selak karaman selanikle il ilgili yunanistan sorusu vardı

valla bende abi sinop rize yagışa dagların sıralanışı cevabını verdim dogrumu bilmiyorum
bende dagların yükseltisi işaretleşmitim sanırım

dogru batı trkya vs sotrusu vardı soruyu ve cavabı hatırlamıyorum bide size özelden mesaj yazdım cevaplarsanız memnun olurum

vergilerde alakalı sorru kanun olacaktı üyelik omladığı ab olacak anllatım bozukluğu soru is çok olackatı matematikte kesiklerde çıkarma sorusu 3/2 olacaktı kara kök sarusu 1/2 olacaktı a kareli soru -a olacaktu cevap yaş sorusu 9 olacak kordinat sorusu 11 olacaktı

yunanistanlı soru ise istabul ve batı trakya olacaktı

vergilerde alakalı sorru kanun olacaktı üyelik omladığı ab olacak anllatım bozukluğu soru is çok olackatı matematikte kesiklerde çıkarma sorusu 3/2 olacaktı kara kök sarusu 1/2 olacaktı a kareli soru -a olacaktu cevap yaş sorusu 9 olacak kordinat sorusu 11 olacaktı
onu ilk kanun yaptım sonra silip içtüzük mü neydi onu yaptım

neyse hayırlıı olsun simdiden 5 yanlış var

başka hatırladığınız soru varsa yazın arkadaşlar

Üst Alt