Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Anayası yasa mahkemesi ile ilgili soru vardı yüksek mahkemedir diye
Hayır şıkları hatırlamıyorum bide atatürk zamanındaki gazeteleri soruyordu hatırlayan varmı bu soruyu
İRADİ MİLLİYE GAZETESİ FALAN
sıklarda sayıstay varmıydıarkadaşlar bir soru vardı ça aşağıdakilerden hangisinde denetimmuahakbu diye hatırladığını kadarıyla bu soruyu hatırlayan olduysa doru cevap hangisiydi
sıkları kanun içtüzük yönetmelikli olanmıARKADAŞLAR Bİ DE VERGİYLE İLGİLİ Bİ SORU VARDI VARMI HATIRLAYAN AHALİ![]()
cevap oydu evetEvet arkadaşım netten baktı ingiliz cemiyeti dogru cevap zararlı cemiyet
tbmm onayı ilemi neydı devamı ben onu sayıstay yaptımAbi devlet vergilrini kim inceler diye soru vardı denetleme kurumumu mu oyle bi şey vardı
Valla soruyu hatırlıyamadım abi
tbmm onayını
bence sayıştay sorusuyla denetleme kurumu farklı sorulardı
bende sayıştay yaptım
bende dagların yükseltisi işaretleşmitim sanırımvalla bende abi sinop rize yagışa dagların sıralanışı cevabını verdim dogrumu bilmiyorum
cevapladım ben bu soruyu karaman selanik yaptım sanırımdogru batı trkya vs sotrusu vardı soruyu ve cavabı hatırlamıyorum bide size özelden mesaj yazdım cevaplarsanız memnun olurum
onu ilk kanun yaptım sonra silip içtüzük mü neydi onu yaptımvergilerde alakalı sorru kanun olacaktı üyelik omladığı ab olacak anllatım bozukluğu soru is çok olackatı matematikte kesiklerde çıkarma sorusu 3/2 olacaktı kara kök sarusu 1/2 olacaktı a kareli soru -a olacaktu cevap yaş sorusu 9 olacak kordinat sorusu 11 olacaktı
mebli sorunun cevabı sıklarda tevhidi tedrisat olanbaşka hatırladığınız soru varsa yazın arkadaşlar