Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaogretimden sinava girecekler hatirladiginiz sorulari cevaplari yarin buraya yazin

ben alım satım yaptım alım satım göremedim paragrafta

Abi mubedelennin anlami takasmis baktim netten

akvaryum sorusu vardı belirsellik yaptım akvaryum kadar etkileyici diyodu televizyon neydi acaba cevabı

kuzu sorusu vardı iki paragraf ayrılırsa diye IV yaptım dorumu acaba hıdrellez vardı

genel kültürden 24 net var soruların hepsini hatırladım cevaplarınıda buldum matematikten 6 net var 9 boş türkçe cevaplarını arıyom

soruyu söyle cevabını söyliyim hepsini buldum cevapları şifre sorusu falan vardı paragraf cevabı neydi

sınava 3 ay kala calısmaya basladım matematik hiç yapmadım mezun oldugum bölüm sosyal bilimler oldugu için

türkce ilk sorunun cevabı neydı

bende 2 ay kala çalıştım genel kültür çalıştım sadece bilgi soruları olduğu için türkçe matematik hiç çalışmadım 41 net var iyimi kötümü sence

bende 2 ay kala çalıştım genel kültür çalıştım sadece bilgi soruları olduğu için türkçe matematik hiç çalışmadım 41 net var iyimi kötümü sence
iyi bence ama yanlış dogru götürme ve birde ösym hesap sistemi var ilkez girdim ben sınavaya

kırmak sorusunumu diyosun ilk soru oydu sözle kırıyodu yazıda kalbini kırdığı için işaretledim b yaptım

genel kültürden bi boş bıraktım oda ören yeri nerdedir sorusu sınavdayken son beş dakka bitince düşündüm düşündüm nerde olduğunu bulamadım ören yerinin

karsmış cevabı en zor soru örenyeri sorusu geldi bana onuda boş bıraktım

bina sorusu vardı binalar konuşur ne yaptın onu konuştuğuna göre insanlara yabancı deil olan şıkkı yaptım

türkçeden 3 yanlış var gibi bina sorusu şifre sorusu anlatım bozukluğu sorusu üçünü yanlış bekliyom gerisi doğru

Sayin activision sorulari neti belirtmisin fakat hatirladigin sorular varsa bunlarin haricinde hepsini yaz malum forumu ben baslattim iyikide baslatmisim hadi beyler bayanlar hatirlayin

türkçeden 3 yanlış var gibi bina sorusu şifre sorusu anlatım bozukluğu sorusu üçünü yanlış bekliyom gerisi doğru

hadi hayırlı olsun ozaman benim de insallah hepsi dogru olur yada 13 tane dogru olsa iyi olur :))

Sayin activision sorulari neti belirtmisin fakat hatirladigin sorular varsa bunlarin haricinde hepsini yaz malum forumu ben baslattim iyikide baslatmisim hadi beyler bayanlar hatirlayin
özelden pm den dönüş yapmadın tarihten 2 soru filan kaldı sanırım

Maarif Teskilati olması gerekiyor. Cunku soruda okul universite acma ve yetkiden bahsediliyordu. Tevhidi tedrisat ise ogretim birligidir.

yargı yetkisi diye soru vardı anayasa değişikliği yetkisi sorusu falan

Anayasa degisikligi tbmm ye aittir bumuydu cevabi

gazete sorusu vardı atatürk zamanında yanlış yaptığım bi soru hakimiyeti milliyeymiş cevabı irade milliye demiştim

Üst Alt