ben alım satım yaptım alım satım göremedim paragrafta
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
aynene cevap o degil zaten alım satımdı sanırımAbi mubedelennin anlami takasmis baktim netten
akvaryum sorusu vardı belirsellik yaptım akvaryum kadar etkileyici diyodu televizyon
bende onun yaptım ama bilmiyorum insallah dogrudurkuzu sorusu vardı iki paragraf ayrılırsa diye IV yaptım dorumu acaba hıdrellez vardı
bende 17 dogru 5 yanlış 2 tanede cevabını hatırlamadıgım vargenel kültürden 24 net var soruların hepsini hatırladım cevaplarınıda buldum matematikten 6 net var 9 boş türkçe cevaplarını arıyom
iyi bence ama yanlış dogru götürme ve birde ösym hesap sistemi var ilkez girdim ben sınavayabende 2 ay kala çalıştım genel kültür çalıştım sadece bilgi soruları olduğu için türkçe matematik hiç çalışmadım 41 net var iyimi kötümü sence
kırmak sorusunumu diyosun ilk soru oydu sözle kırıyodu yazıda kalbini kırdığı için işaretledim b yaptım
bende ilk kez duydum ani öreni urfa yaptımgenel kültürden bi boş bıraktım oda ören yeri nerdedir sorusu sınavdayken son beş dakka bitince düşündüm düşündüm nerde olduğunu bulamadım ören yerinin
aynen ya neyse hayırlısı olsun bakalım türkceden 2 soru haytırlıyorum biri 1. digeri gelinlik fazlaca sorusukarsmış cevabı en zor soru örenyeri sorusu geldi bana onuda boş bıraktım
bina sorusu vardı binalar konuşur ne yaptın onu konuştuğuna göre insanlara yabancı deil olan şıkkı yaptım
türkçeden 3 yanlış var gibi bina sorusu şifre sorusu anlatım bozukluğu sorusu üçünü yanlış bekliyom gerisi doğru
özelden pm den dönüş yapmadın tarihten 2 soru filan kaldı sanırımSayin activision sorulari neti belirtmisin fakat hatirladigin sorular varsa bunlarin haricinde hepsini yaz malum forumu ben baslattim iyikide baslatmisim hadi beyler bayanlar hatirlayin
anayasa degişikligi tbmm degilmiyargı yetkisi diye soru vardı anayasa değişikliği yetkisi sorusu falan
aynen oydu tbmm tarafından degiştirilir mesela suan degiştirilmek isteniyor iktidar tarafından cogunlugu bulupAnayasa degisikligi tbmm ye aittir bumuydu cevabi