Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

belki olabilir ankiloz hatta bende evrak aldılar diye yanımda hiç bişi götürmedim tekrar eve geldim evraklarımı aldım tamamladım

Antalyada ise baslayan varmi arkadaslar benide henuz arayan olmadi

hrmndlı

İlçe milli eğitim müdürlüğünde ihtiyaç yoksa seni ihtiyacı olan bir okula yollarlar serdar. Ama bu senin ikamet etmediğin bir ilçe olmamalı. Durumu anlat evine yakın bir okul bulsunlar sana..

antalaya da başlayan yok benide aramadılar. pazartesi veya salı aramayı düşünüyorum.

sevdiyar tatü07
Bende Antalyadayım. 5 gün önce aradım İL MEB ve 10 güne kadar net bilgi vereceklerini söylediler. Umarım siz aradığınızda net bilgi alabilirsiniz :) :) :)

aranmayan arkadaşlar yarın mutlaka aranır bence cuma günü çoğu yer aramış zaten yarına bişi kalmaz diye düşünüyorum

istanbuldamı aramamış daha ilginç :( yarın ararlar ama kardeşim bence

İstanbul meb'i aradım ayın 20-25 ine kadar bekleyin diyor.
karar nameler geldikden sonra tebligatı göndereceğiz dediler.

Bende 5 dakika önce konuştum Kırklareli Meb ile Yazılar onaydan bugün çıkıyor bugün arayacağız dediler.Sürekli iletişim halinde olalım saygılar

Bende istanbul meb ile bugün görüştüm atanmak istediğim ilçe mebe atandığım söylendi valilik onayından sonra önümüzdeki hafta atama ilçeye gönderilecek dediler.

sputnik aynen hocam benim kurumda o şekilde büyük ihtimalle sonuçta 29'una kadar başlatacaklar onay bugün çıkar ararız dediler sürekli arıyorum ben

Emrahsaricam hayırlı olsun bana ilçeye gidip ulaşabilmeleri için telefon bırakmamı söylediler belge ulaşınca çağırmaları için

Dostlar tekirdağ'dan aradılar yarın ilçe milli eğitime diplomanla beraber gel dediler.

Slm arkadaşlar ben ayın 11de başladım bugünde ilk maaşımı aldım şükür ler olsun büyük allahıma

kobra3452

lisanstan mı atandınız , kaç puan aldınız bir de göreviniz nedir

ben de MEB düşünüyorum da bir fikir oluşturur diye soruyorum kusura bakmayın

Antalyada ki arkadaşlar yarın bi arasanız ya size zahmet. Ben 3 defa aradım. çekiniyorum bi daha aramaya :)

Ben bugun aradim kardesim bana dedigi imzalar geldi bu hafta ici arayacagiz engec pazartesi baslarsiniz. Sen aradiginda ne dedi acaba

ben en son cuma aradım. kararnameler imzada demişlerdi. bu komisyon olayı vardı o aşama geçtim mi acaba?

O zaman bugün bende arayım bir kere daha :) @sevdiyar @tatü07 iyi haberler bekliyorum :)

1 saat önce konuştum. onay sürecindeymiş yetişirse bu hafta, olmadı haftaya arayacaklarını söyledi.
beklemeyedevam ...

Son düzenleme:
Bana dun valilikten bi yazi geldi gonderen milli egitim mudur yard. Selma bekar antalya ilimize atandiniz gibisinden bi yazi sizlere geldimi acaba

sevdiyar

Geçen hafta geldi bana. Ama önemli bişey değil. Sadece gecikmiş bir bildiri. :) :) :)
Hemde ben Konyadan istedim burayı ama kağıtta Yozgat yazıyodu :) :)

neyse arkadaşlar başlamadan özgürlüğün tadını çıkarın biraz :) en yakın zamanda ararlar inşallah

Kobra3452 ilk maasimi aldim demisin basladigin gunmu verdiler maasini elden anlayamadim birde nekadar aldin

Ben aradım Bugün tebligatın gönderileceği söylendi, istanbuldan arayan varmı?

tatü07 vallahi sorma :)) bende telefon bekliyorum pazartesi aradım yazınız bugün çıkıyor biz sizi arayacağız dediler hala arayan yok bi dahada arayamıyorum utancımdan görmemiş gibi :)) zaten haftaya mecbur başlıcaz 29 Ocağa kadar , bekledik bi o kadar daha bekleyelim napalım.

İstanbul meb 29 una kadar işbaşı yapabilir hatta il meb ariyıp yerini öğrenip bugunde baslayabilir cümleten hayırlı olsun .

Üst Alt