Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Ozz@ seni gayet iyi anlıyorum sadece sen değil kazanan fakat hala göreve başlamayan herkes maddi manevi çok zor durumda..bazen diyoruz yahu hakikaten kazandık mı yoksa şaka mı bu diye o hale geldik artık..insanın sinirleri bozuluyor,gücü tükeniyor elden bişey gelmediği için.en mantıklıdır akışına bırakmak ALLAH yardımcımız olsun..

geçen hafta ankara da kamu hastaneleri kurumuna uğradım. eşim için bilgi almak istedim. bana söyledikleri; artık hepinizin malumu olan güvenlik soruşturması devam ediyor dediler. kendilerine şehir dışından geldiğimi ve bukadarlık bir bilgiyle beni göndermemeleri gerektiğini söyledim. daha fazla bilgi olaraksa; kendilerininde aynı bizim gibi beklediklerini, soruşturma sürecine mudahil olamadıklarını ve 1 hafta önce sıkıntılarını anlatmak için başbakanlığa telefon açtıklarında, onların bize söylediklerinin aynısını başbakanlığın kuruma söylediğini ilettiler. ben kendilerine inandım. kamu hastanelerinin de eli kolu bağlı görünüyor. tabiki sütten çıkma ak kaşık değiller. zamanında atama yapıp bizleri bu sürece sokan kendileri. Soruşturma sonuçlarının peyder pey gelip gelmediği sorduğumda, hayır hepsi beraber gelir dediler. benim öğrenip öğreneceğim bunlar. elde var sıfır. Allah a emanet olunuz.

Slm arkadaşlar kuraylamı memur oldunuz yoksa Ekps yemi

başbakanlık prensipler genel müdürlüğünü aradım bilgi veremiyeceklerini söyledi şuan araştırmaların sürdüğünü ifade ettiler

inşaLLah daha fazla uzatmazlar..çünkü çok zor durumdayız her bakımdan..Ocak ayında çağırırlar inşallah artık....

Arkadaslar ben Başbakanlığa atandım. Arıyorum ne zaman haber gelecek diye bana dedikleri üst makamlara bildirdik soruşturmanın bitip evraklarınızın bize ulaşmasını bekliyoruz. Normal zaman da soruşturmanın belli bi süresi oluyormuş fakat OHAL den dolayı bu süre göz önünde bulundurulmuyormuş...

inşaLLah ocak ayında hepimiz göreve başladı..daha fazla uzamaz inşaLLah...

Göreve başlarız inşallah....

Ben OHAL kalkmadan göreve başlayacağımızı hiç sanmıyorum. 2. Atamalar da yapılır bu gidişle. O grup da 3. Atamaları bekler artık.

Milleti galyana verme ohal kalkmadan baslayamiyacagimizi nerden cikariyorsun siyasetini boluculugunu git baska yerde yap bu kadar beklemisim bi kac ay daha beklerim yeterki devletim vatanim olsun

Kimseyi galyana getiren yok. Biraz sakin olursan sevinirim. Lafını bilerek konuşursan ayrıca iyi olacak. OHAL süresince güvenlik soruşturması süresi göz önüne alınmıyor. Yazdıklarımı iyi oku orda kendi düşüncemi söyledim. Genel konuşmadım

Bu iş uzadıkça insanın sinirleri bozuluyor.işimizden ayrıldık aylar önce.her bakımdan zor durumdayız.Ocak ayında inşaLLah çağırırlar..herkes elinden geleni yapsın,herhangi bi yetkiliye ulaşmaya çalışın ki bi sonuç alabilelim...

SARUHAN BEY

Başbakanlığı aradım. Üst makamlara bilgi verildi maduriyetinizden haberleri var fakat evraklar kurumlara gelmeden haber veremiyoruz diyorlar.beklemekten başka çare kalmadı. Sinirler tavan yapmış durumda

ALLAH U TEALA yardımcımız olsun inşallah ♿

Bir yerden bir haber alan - soran yok mu arkadaşlar ???

Arkadaşlar beklemekten bıktık evet maddi manevi zorluklar çekiyoruz evet ama yetkili hiçkimseye ulaşamıyoruz ki derdimizi anlatabilelim herkes elinden geleni yapsa iyi olur bu Ocak ayında artık bizi çağırsınlar.. inşaLLah..

Arkadaşlar ,Gaziantep d atanan bayan arkadaş var mı aranızda ?

Abiler kardeşler. Ben ikinci atamada kamu hastanelerini tercih etmeyi düşünüyorum, MEB çok zor ve muammalı diye. Ama Meb dekiler, 3 . aylığını alıyo, kamu Hastaneleri kurumunda tık yok. Bu aynı sıkıntı, zorlu bekleyiş, 2.atamadada olur mu acaba. Ne yapmalıyım

malesef hiçbir haberyok haberin geleceği de yok bi şeyler yapmalıyız yoksa daha çok bekleyecez bennur karaburunu arayalım yine derim

@ Emre10 @ arkadaş maalesef beklemek artık çok can sıkıyor..Bennur hanım çok yoğun ama Engelli engelsiz herkese yardımcı olmaya çalışıyor..arayın sizde bilgi almaya çalışın ama bakanlığa bağlı işte pek bişey yapamıyor kimse.

Arkadaslar bi akıl verin ya. İşin içinden çıkamıyorum. Ben gıda mühendisliği öğrencisiyim. Atama ankaraya oldu okul Karaman da. Kendim Konyadayım.. engel durumundan okulu bulunduğum il de bölümüm olduğu sürece alabiliyorum. SizCe ne yapmalıyım??? Okulu konya ya alsam ankara dan haber gelebilir¿ ankaraya alsam haber geç gelebilir ¿¿ ne yapmalıyım sizce ??????

Ben aradim bennur karaburunu sizlerde arayin talep cogalsin

En mantıklısı Sayın Bennur Karaburun " U arayıp mağduriyetimizi güzel bir dille söylemek en azından çoğunluk olur daha iyi olur Bennur hanımdan başka ilgilenen yok zaten engellilerle.

Sayın kamu hastaneleri engeli mağdurları
biz de sizin durumdayız sanal alemde konuşup anlaştık ayın 13 de açıklanmasa isimlerimiz..
ayın 16 sında hepimiz ankara gideceZ
lütfen siz de bizi yalnız bırakmayın
ne kadar çok olsak o kadar sesimizi duyururuz.ya şimdi hakkınızı arayın ya hiç konuşmayın artık.siz de biliyorsunuz bu iş çırığında çıktı.hepimizin canına tak etti.beş ay beklemek neyin nesi ya.kamuya hırıl hırıl alımlar oluyor bize gelince mi bekle diyor...memurlar sitesine baksanıza sürekli alımlar onu bırakın 6500 alımlardan sadece biz kaldık.gene ohal vardı....gelenler fecbook tan ekpss türkiye kamu hastanelerine mesaj atıpm üye olsun

Hepinize hayırlı olsun. Ben 2013'de atandım. Sağlıkta memurum. Varsa bir bayan tanışalım. İl farketmez.

başbakanlık prensipler genel müdürlüğünü aradım tkhk nın atama listesi uzun olduğu için ve ohalden dolayı detaylı inceleme yapıldığını biraz daha bekleyeceksiniz dedi

Üst Alt