Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

@ Emre10 @ arkadaşım bilgi için teşekkürler.peki tamam da ne kadarlık bir süreden bahsediyorlar 24 ağustostan beri bekliyoruz zaten.Biz bu Ocak ayında göreve başlamayı bekliyoruz artık.. ALLAH yardımcımız olsun ♿

kesinlikle süre vermiyorlar ısrar etmeme rağmen kadının konuşmasına bakılırsa martı bulur atamalar böyle oturmaya devam edersek

Oturmakla bişey hal olmaz zaten..herkes elinden geleni yaptıktan sonra birlikte hareket etmek gerek..çok mağdur oluyoruz nerdeyse 6 ay olacak.kimi arasak,nereyi arasak geçiştiriyor.Bıktık gerçekten...

saruhan bey anlama güçlülüğümü yaşıyorsun sana diyorum karar verdik ayın 16 sında ankara ya gidecez sen hala orda tuhaf tuhaf mesaj atıyorsun

hogir3456 @ sende şunu anla böyle ikidebir buraya mesaj yazmakla, sinirle dengesiz mesajlarla birşey elde edilmez.istediğin yere git yinede boştur,ülke olarak yedi düvelle savaşıyoruz zaten sağduyulu mantıklı ol biraz ve sabırlı ol.Evet Engelli olarak maddi manevi zorluklar çekiyoruz ama bugünlerde geçecek,süreç uzadı biraz doğrudur ama buda geçecek.ALLAH bu üLkeyi her türlü kaza ve beladan muhafaza eylesin ve düzgün konuşmaya çalışan bundan sonra...

saruhan bey (Oturmakla bişey hal olmaz zaten..herkes elinden geleni yaptıktan sonra birlikte hareket etmek gerek..çok mağdur oluyoruz nerdeyse 6 ay olacak.)bak canım kardeşim sen kendin demişsin birlikte hareket etmek lazım şimdi başka bir şey diyorsun kendinle çelişiyorsun yani
ülke sadece bizim gibi engellilere mi kütü durumda.bizim bu duruma sokanlar niye işlerin başında hırıl keyiflerine bakıp maaşlarını alıyorlar.de bakalım kıt kafalı olma biraz geniş düşün biz beş aydır bekledik yetmiyor mu

Bu süreç uzadıkça biz engelliler daha da zor günler geçiriyoruz tamam ne yaparsak boş diyorum bakanlık soruşturmayı bitirene dek bekliycez diyorum elimizden bişey gelmez.bakanlığa gidilse dahi alınacak cevap belli herşeyin bir usulü var bekliycez başka yolu yok.tekrar söylüyorum kırıcı konuşma canını da sıkma böyle...birazcık daha sabır....

Beyler sakin olun tartışmak bişeyi kazandırmaz bizlere. Birlik olmak lazım ayrı gayrı düşmeyin. Ohal dönemi olduğu için , bencede bakanlığa gitmek şu soğukta sizlere eziyetten başka bişey olmaz arkadaşlar.

Arkdaslar ülkemizi hepimiz düşünüyoruz eyvallah. Birincisi bizler engelliyiz maddi manevi olarak bizler daha çok zorluk çekiyoruz normal bir insana göre o yüzden tolerans gösterilebilir bize. Thsk başladı sağlık Bakanlığı başladı bi biz kaldık sorunda bu zaten surda başlamayan 200 kişi var yok ve çok uzun süre geçti. Birşeyler yapılması lazım ankara gidip görüşmeler yapılması şart oldu !

Arkadaslar sinirler tavan yapmış durumda hepiniz de durum aynı fakat ben Saruhan arkadaşıma katılıyorum. Evrakların görev yerine teslimi olmadan kurum bizi cagiramiyor. Beklemekten başka caremiz malesef yokk...

tm saruhan bey sizden özür diliyorum kırıcı konuştuğum için....gelebilen lütfen ayın 16 sında yalnız bırakmasın bizi gelemeyen ise bakanlık olsun emniyet genel müdürlüğü olsun mail üstüne mail atsın hatta en doğrusu fax atsın belki hızlandırırlar soruşturmayı çümkü yasa en fazla iki ay sürer diyor. lütfen sizde elinizde geleni yapıp yardımcı olun bir de fecbookta yeni bir grup oluşturulmuş doğru biligi paylaşımı yapılıyor.üye olun ismi 2016 EKPSS TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ ENGELLİ MAĞDURLARI.

Arkadaşlar herhangi bir haber alan duyan yok mu,bugün aradım TKHK yı..net bir tarih veremiyoruz,süreç uzadı biraz bu sefer haklısınız,bekliyeceksiniz bana söyledikleri bunlar maalesef..kalkıp Ankara ya bakanlığa gidilsede aynen bunları söyliyecekler..bu soğukta bu kışta,karda Engelli olarak gidemeyiz zaten.. ALLAH yardımcımız olsun artık...

Ortaöğretim hemşite olarak atanan arkadaslar işe başlayanız var mı ben bekliyorum hala bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmisiniz

Arkadaşlar Bakanlıktan açıklama geldi Bilginize ;
Kurumumuz taşra teşkilatı personel ihtiyacına binaen KPSS-2016/6, KPSS-2016/7, Açıktan Atama Kurası, E-KPSS, İstifa Sonrası Yeniden Atama Kurası, Devlet Hizmet Yükümlü Kurası ve KPSS 2012/5 (yargı kararı gereği) yapılan alımlar sonucu Yerleştirilmesi yapılan adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu ile ilgili olarak gerek Kurum telefonları ile gerekse de Bimer, Cimer, SBN ve Bilgi edinme kanallarından Başkanlığımıza yoğun şekilde soru geldiğinden ve bu durumun Kurumumuz Merkez Teşkilatında iş yoğunluğunu artırdığından aşağıdaki açıklama zaruriyet doğurmuştur.

Söz konusu alımlar ile yerleştirmeleri gerçekleştirilen personelden istenilen ‘güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma formları’ Başbakanlığa gönderilmiş olup Başbakanlıktan güvenlik soruşturması sonucu beklenmektedir.

Başbakanlıktan cevap geldiğinde işlem başlatılacak veya Kurum web sayfasından gerekli duyurular yapılacak olup, web sitemizin takip edilmesi gerekmektedir.

Kaynak ; http://mobil.engelsizler.net/haber/ekpss-ile-atanip-goreve-baslamayanlari-icin-aciklama/968/

Eksik olmasınlar 5 ay sonra çok güzel bi açıklama olmuş. Biz bunları bilmiyorduk (Allahım sen sabır ver yaaaa)

Maalesef 5 ay sonra gelen açıklama bu arkadaşlar..ne diyelim ALLAH yardımcımız olsun elimizden bişey gelmiyor..

Arkadaşlar Başbakanlığı arayıp güvenlik soruşturması ile ilgili bilgi soran,bi haber alan yok mu ??
Ben aradım soruşturma gizli olarak yapıldığı için bu konuda hiçbir yerden net bir bilgi alamazsınız,süreç uzadı bu sefer az bişey daha bekleyin dedi bana 🤗🤣

Merhaba arkadaşlar. Bunu sormak için biraz geç kaldım ama evraklarınızı teslim ederken sürekli veya süreksiz olan raporlarınızın yenilenmesi istenildi mi. Özellikle süreksiz raporlarda. Konu hakkında yardımcı olur musunuz.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ??

Arkadaşlar TKHK ' nın güvenlik soruşturması ile ilgili bir bilgi alan yok mu veya herhangi bir makam sahibi bi kimseyle bu konuda görüşen var mı ??

Arkadaşlar biyolog ve fizyoterapistlerden ismi zimmete düşenler oldu bugün bilginize...

muamma58

Bugün mü düşmüş biyolog ve fizyoterapistlerin isimleri ve kimden duydun bunu ??
En ufak bir haber de seviniyoruz inşallah bekleyen herkesin gönlüne göre olur inşallah

Face de tkhk engelli mağdurlar grubunda zimmet görüntülerini paylaştılar kardeşim. Şimdilik sadece sağlıkla ilgili 4 yıllık fakülte mezunlarının bir kısmı düştü. 2 yıllık ve lise mezunlarının düşmesinin de çok sürmeyeceğini düşünüyorum.

Yanlız Fizyoterapistler atandiktan 2 3 hafta kadar sonra zaten işe başladılar diye biliyorum. Yani en azından Afyon Kocatepe üniversite hastanesine atananlar öyleydi. Bu bilgi kesin mi ayrıca bugünlerde olan birsey mi ???

tıbbi sekreter. zimmete düştü. çkys ye düştü. YA NASİP

Bende laboratuvar olarak atanmıştım benimde düştü inşallah darısı tüm bekleyenlere

Arkadaşlar tekirdağ kamu hastaneleri kurumuna anestezi teknisyeni olarak atanmıştım ismim bugün zimmete düştü. Umarım en kısa sürede sizlerinde sonuçlanır herkese hayırlı olsun

Son düzenleme:
Genelde teknik kadroda çalışacak olanlar zimmete düşüyor sanırım. GHİ ler henüz görünmüyor anladigim kadarıyla

Zimmete ismimiz dültü ama çalışacagımız hastane vs belli degil sizinde öyle mi belli olanınız var mı? Ne yapacagız şimdi gidip direk baslayacakmıyız işlerimize

Yagmur009

arkadaş ; öncelikle atandığın yerin telefonunu bul ara atamam yapıldı diyeceksin onlar sana ne gerek ve nasıl yapman gerek söyliyecekler.senden herhangi bir evrak falan isteyebilirler fotoğraf diploma aslı vs.
HayırLı olsun...biz bekliyoruz hala sağlık teknikeri olarak...

Üst Alt