Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

evet önemli olanda o zaten ha bide şu varki 59 la 60 tabiki bunun küsüratlarıda var bu iki puan arasında kaç kişi vardır bilimiyorum ama branş sıralaması yayınlansa ona göre atanıp atanamayacağımız belli olur zaten inşallah onuda yayınlarlar bu arada müjde marta 2 atamalar oluyor son dakika acıklaması müjdeler olsun arkadaşlarım.

ben suan okulda taşeron hizmetli olarak çalışıyorum evet tuvaletler sınıflar paspasıydı pastasıydı baya uğraşıyorsun ama ıyı tarafı sabahdan öğrenciler cıkana kadar oturuyorsun iş olmazsa genelde olmuyor onun için ben hizmetliyi seçmiyorum işin içnde olduğum için.bu okulun durumuna göre değişiyor tabiki. arkadaşların ıyı olacak bu işde benim kendi görüşüm bu.bu arada engelli bir kişiyide rahatsızlığına göre adamın kolu bacağı yoktur buna tutup sınıf paspas işi verecek deyil kendimi örnek gösterecek olursam bende epilepsi hastasıyım bana sınıf paspas temizletebilir diye düşünüyorum smilemisty. artı ben engelli olarakda çalışmıyorum suanki işimde. yanımda engelli olarak çalışan hizmetli var yeni başladı gözleri görmüyor arkadaşımın masa başında telefonlara bakıyor onun görevi odur diyorum ben

:confused: Kamu Hastaneleri Başkanlığıyla görüşebilen var mı İsimlerin zimmete düşmesi konusunda ??

kimse bilgi vermiyor birlik olmamız lazım 4 ay oldu hala zimmete düşmedi bu işin takipçisi olmamız lazım yoksa kurumun harekete geçeceği yok

2016/7 ile atanan Saglikcilar 15 aralikta başlayacakmış. Ayni kuruma Bizden yaklaşık 2.5 ay sonra atanip bizden önce işe baslamalarinin mantigi nedir?

6.000 kişi ile birlikte atandik neredeyse 5.500 kişi işe başladı bir biz kaldık. Diğer 5.500 kişi işe başlamış güvenlik soruşturması yine var. Bize gelince güvenlik soruşturması ni bekliyoruz. Tamam yapin güvenlik soruşturmasını devletimizin bekası için önemli ama herkesi işe başlatıp bizi baslatmamalati neden!?

Ankara Kamu hastaneleri kurumu ise santralden başka aylardır kimse cevap vermiyor zaten. Üç ayı geçti atanmışız hala tık yok. İki ay daha beklersiniz diyolar. 2016 Ağustos da atanip 2017 şubat da işbaşı yapacağız bu gidişle. Bizimle birlikte atananlar 3üncü maaşlarını alırken biz yeni iş başı yapacağız.

Bende Tkhk arıyorum santral memuru açıyor ne olarak atandınız diyor sağlık teknikeri diyorum tamam bağlıyoruz diyor ama telefonu açan hiç kimse yok ki.Bu gidişle işimiz zor kasım ayıda bitti,kış geldi elde avuçta yok ALLAH yardımcımız olsun artık....

arkadaşalar fecbookta yeni bir grup oluşturmuşuz 2016 ekpss tkhk mağdurları adı altında...bütün bilgilerimizi ve sohbetlerimizi orda paylaşacaz katılmanızı bekliyoruz

diyorlar ülke de ohal var kriz var bilmem ne var a.k sadece bize mi var bunlar...en son engellileri etkilemeleri lazım zaten .... kamu ya alım yapılıyor mu yapılıyor memurlar maaşlarını alıyorlar mı alıyorlar.....demekki hepsi bahane gerçek olan bizi siklerine takmıyorlar en doğrusu bu....en sonunda bunu da dedirtiler bana

TKHK makine teknikeri olarak atanan varmı?

nezaman göreve başlıyacağız bilgisi olan lütfen cvp yazsın...

herkes atandı heralde kimseden ses yok.

Arkadaşlar var mı haber veya ismi zimmete düşen nedir bu hala bekliyoruz

ÖnceLikLe tüm şehitLerimize ALLAH tan rahmet diLiyor aiLeLerine sabırLar diliyorum..
ArkadaşLar hiçbir haber yok isimLer haLa zimmete düşmemiş ocak ayına kaLdık gibi.çok zor durumdayız bekLiyoruz çaresizce.. ALLAH büyüktür...

Kamu Hastaneleri Başkanlığıyla görüşebilen var mı arkadaşlar ..??

Bu isimlerin zimmete düşmesinin uzaması meselesini ; bizim gibi Engelli olan Bursa Milletvekili Bennur Karaburun "a ulaşıp anlattım ama net bi cevap alamadım.Geçenlerde twitter üzerinden mesaj yayınlamış güvenlik soruşturması devam ediyor yakında nihayete erecektir diye..inşallah bakalım..

Benim umudum o kadar kırıldı ki artık inanmıyorum atandığıma üstü kapatılıp unutturulmaya mı çalışılıyor nedir bu kadar insanın hakkı yenildi neyin peşindeler belli değil bizden sonra atananlar hepsi işe başladı yazıklar olsun hakkım ve çektiğim çileler haram olsun

Ozz @ arkadaşım ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ama bugünlerde ALLAH ın izniyle geçecek ama maddi manevi çok zordayız,evim fln yok akrabalarda kalıyorum ekonomik olarak zaten sıfırı tükettik.24 ağustostan beri bekliyorum güvenlik soruşturması çok uzadı,bi muhatapta yok derdimizi anlatsak.hayırlısı artık inşaLLah...

arkadaşlar kusura bakmayın bizde de biraz eşeklik var .toplanmıyoruz birlik olmuyoruz sesimizi duyur muyuruz...ya düşünün 6500 alımdan sadece biz kaldık yani 150 veya 200 kişiyiz...bunu bize yapana namusuz şerefsiz diyorum.bu ay açıklanmasa ankara ya birlikte gidelim var mı sınız...bu yalaka kurum başkanının protesto edip haddini bildirelim var mısınız vallahi ben gelirim haydi bakalımmmmm
gelenler mesaj atsın

haklısın vallahi gitmek lazım bunların harekete geçeceği yok

bugün ankarayı arayan varmı

Arkadaşlar merhaba..bende çok çabaladım.sosyal medya üzerinden,telefonla arayarak birkaç kişiyi bu konu için ama kimse yardımcı olmuyor TKHK bağlı bi durum bu
Bursa Milletvekili Sayın Bennur Karaburun a ulaştım en son.biliyorsunuz oda bizim engelli,tekerlekli sandalye ile bi yerlere gidebiliyor.kendisine ulaştım derdimizi anlattım tamam dedi not aldı ve geçenlerde twitter hesabından güvenlik soruşturması devam ediyor yakında nihayete erecektir diye mesaj yayınlamış yani buniş kuruma bağlı.
Şimdi size bu milletvekilimizin numarasını gönderiyorum sizde arada bir arayıp söyleyin birlikte hareket edelim bişeyler elde ederiz.
Sekreter No : 0312 420 5680

Bu iş çok uzadı çünkü..Hakkımız olanı istiyoruz sadece.sizde facebook,twitter ile Yetkililere ulaşmaya çalışın,milletvekili olur.tkhk olur.herkes elinden geleni yapın.tkhk boşuna arıyoruz her aramada santral memuru çıkıyor dünyadan haberleri yok muhatap yoksa biz muhatap bulalım.. ALLAH a emanet olun..

2 arkadaşım var sağlık memuru olarak atandılar çağırıldılar işe başladılar ben de sağlık memuru olarak atandım ama ses seda yok. Neden böyle oluyor kimisi atanırken kimisi bekletiliyor

TKHK 'a Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurup göndereli iki aya yakın olmadı mı arkadaşlar,artık çağırmaları gerekmiyor mu zaten ocak ayına kaLdı gibi inşallah daha fazla uzamaz...????

Hiç kimsenin umunda bile değil evrakları 21 kasım tarihinde göndermişler vicdansızlar yani daha yeni 1 ay oldu daha çoooook bekleriz şubat belki zor bir ihtimal ama mart olabilir bence

Ozz @ arkadaş evrakları 21 kasımda gönderildiğini kim söylüyor,şubat - mart diyorsun yok daha neler bu kadarı haksızlık adaletsizlik olur Engelli sustuğu sürece kimsenin umurunda olmaz.o kadar da uzun sürmez inşallah..

İnşallah o kadar sürmez bende istemem fakat gidişat hiç iç açıcı değil beyoğlu birlikten öğrendim 21 kasımda gönderildiğini çok ciddi sıkıntılar yaşamaktayım artık bekleyen herkes aynı maddi ve manevi olarak içinde bulunduğumuz belirsizlik iyice çökertti beni hayal gibi geliyor artık.Yaşadığımız sıkıntıların ten sebebi bayram tatilinin peşine düşen kendinden başka hiçbir şeyi düşünmeyen sorumsuz ve işini hakkıyla yapmayan memurlardan kaynaklandı güvenlik soruşturması daha önceden başlatılabilirdi ne söylesek boş nafile yazık çok yazık bu fetö köpeklerinin yaptıklarını çekiyoruz Allah binlerce kere belalarını versin

Üst Alt