Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

banada geldi 1 hafta önce raporumu yeniledim bende gönderdim

3 ay geçmiş daha yeni mi istiyorlar? Ayrıca tek hekim raporu da oluyormuş duyduğum kadarıyla. İyice araştırın hemen heyete falan girmeyin tekrardan uzun sürer işlem

telefonla bildirdiler daha sonra yazılı olarakta eve tebligat geldi siz ne olarak atandınız clmapo

başladınız mı yoksa sizde beklemedesiniz bir çoğu atandı biz kaldık

@ clmapo @ hayırlı olsun arkadaşım bende sağlık teknikeri olarak atandım ama hala bekliyoruz İsimlerin zimmete düşmesini çaresizce...

SARUHAN eyvallah. Seninde hayırlı olsun. Maalesef bekliyoruz. emre10 sen çalışabilir rapor mu çıkarttın yoksa eski raporunumu yeniledin? Bide senin sürekli mi süreli mi ?

Benimde süreli iki yıllık ancak süresi bitmeden yeniletmiyorlar diye biliyorum. Sen ne kadar sürede yenilettin?

1 haftada çıkardım süreli olmasına rağmen hem çalışmayacağı alan hemde devlet memuru olabilir ibaresi eklendi

Clmapo benım cıkartıgımdan cıkarmıs yeterlı oluyor o

eren21 dedi yeniletmisim raporu dedim acaba eskisinimi yeniletti acaba ? Onu öğrenmek istiyordum ben de

Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu duyurulmadan önce benim ismim zaten düştü ve atandığım kurumda çalışmaya başladım böyle bir duyuruyu bugün duydum kimsede benden böyle bir şey yapmamı istemedi şuan çalışıyorum ve maaşımı bile aldım vhki yim bu formları göndermemiş olmam da sakınca var mı

Arkadaşlar aralığın başında bi sonuç çıkmasa
hep birlikte ankara ya gidelim valla ben varım
3 aralık engeliler günü .
3 aralık ta ankara da buluşalım yemin ederim buluşalım..eylem hakkımızı kulanalım sadece biz kaldık bu ne ya dalga geçiyorlar bizimle
toplanmayı ben üstlenirim lütfen gelmek istiyenler yorum atsın ona göre plan yapalım
vallahi billahi siz gelirseniz 3 aralık günü bende ankara da olacam eylem hakkımızı kulanacaz söz veriyorum size de hadi bakalımmm.....birlikte güç doğar. ...en kısa zamanda cevap yazın toplanıpo hep birlikte gidece kendi günümüz de

Benim de tanıdığım bir kişi işe başladı ama ben başlayamadım. Ne bu şimdi

bu atanamama mızın tek müsebbibi, türkiye kamu hastaneleri kurumudur. neden mi; bizimle birlikte sınava giren diğer arkadaşlardan diğer kurumlara yerleşenler, yerleştiklerin kurumların ciddiyeti, profesyonelliği ve yönetimlerinde zafiyet olmayışları nedeniyle işi zamanında ve yerli yerinde yaparak olayı sonuçlandırmışlardır. ama gel gelelim bu TKHK mu, gevşek, gevrek, aciz, hantal yapısıyla bizleri zamanında atamayarak, resmi gazetede yayınlanan güvenlik soruşturmasına maruz bırakmıştır. başka kimseleri suçlu olarak aramaya gerek yoktur. bunca engelli ve de mağdur arkadaşın aylar sürecek mağduriyetleri ve alamadıkları maaşlarıyla meydana gelen kayıplarının cevabı bu kurumda kim verecektir.İşin komik tarafı kimse. kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyiz. siz siz olun, olur da atanırsanız bu kurumda özlük işlerinizle alakalı kimseye güvenmeyin. herşeyi kendiniz öğrenin, maaşlarınızı, özlük haklarınız bilin ve takip edin. yoksa yanacağımız daha geridedir.

Arkadaşlar ortaöğretim hizmetli kadrosundan atanıpta göreve başlayan var mı. MEB de hizmetli kadrosu çok kötüymüş tuvalet temizletiyolarmış v.b. hastanelerde de böylemi benim bildiğim kadarıyla değil ama yinede birinci ağızdan öğrenmek isterim, şimdiden teşekkürler

ben epileptik şizofrenim. uyku problemim var. annem ve doktorun kararıla çalışamıyom. ama birz maas alıyom. çok şükür

Kardeşlerim sanal alem mesajları dikkat almıyorlar fazla lütfen dilekçe yazın gönderelim mesela
akp chp ve fox tv gibi yerlere dilekçe gönderelim fax atalım belki o kendini bilmez yetkileri harekete geçirirler... Birlik olalım yoksa daha çok bekleriz

tkhk fax no: 0312 705 19 03
chp fax no: 0312 207 40 39
fox tv fax no: 0212 414 97 00
akp fax no: (312) 204 50 44

Bizim adımız çkys düştükten sonra Halk Sağlığı Kurumu olarak olarak işe başladık geçen hafta iş başındayken haberimiz oldu güvenlik soruşturması olucağından yani biz atandıktan sonra geldi güvenlik soruşturması. sizin bence alakası yok güvenlik soruşması yüzünden beklemeniz çünkü arşiv araştırması 30 gün güvenlik soruşturması 60 günü sürücek bastırın arkadaşlar hakkınızı arayın ben 2,5 ay bekledim çok çok iyi anlıyorum sizi durmadan arayın hem ankarayı hem atandığınız yeri..

nuri3558@ hayırlı olsun arkadaşım..bakanlığıda, atandığımız bölge sekreterliğini de arıyoruz ama hiçbir sonuç alamıyoruz..ismimiz hala zimmete düşmedi..atandıktan dört ay sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu istemeleride garip..ALLAH utandırmasın hiçbirimiz inşallah....

arkadaşlar bende 1 puanla mardin thk makine teknikerliğini kaybettim son 30. tercihimdi mardin. 2 atamada yerleşirmiyim bilmiyorum. mardine atanan arkadaşım 60 puanla yerleşti. şansım var diye düşünüyorum ben 59 puan aldım yorumlarınızı bekliyorum tşk.

Üst Alt