Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Iyi akşamlar arkdslar .bugün zimmette ismm gorunmemesine rağmen atandigim ili (urfayi ) aradım beni çağırdılar .sizde ole yapın .inşallah bu hafta içinde de basliycm. Belki çoktan ismniz atandiginz ile gtmstir. Bi arayın derim.

Ben istanbul a sağlık teknikeri olarak atandım.aradım isminiz zimmete düştükten sonra geleceksiniz,isminiz düşmeden gelemezsiniz dedi maalesef ve bekliyoruz inşallah belli olur bu hafta..

Düz memurum .Hatta bugün dilekçe bile yazdım tayin için .

Ben de sağlık teknikeri olarak samsuna atandım aradım ismin zimmete düştükten sonra bizi ata dediler

Merhaba arkadaşlar bu hafta perşembe (yani 3 Kasım 2016 Persembe günü) ANKARA da ENGELLI ÖGRETMEN ATAMALARI için MEB in önünde eylem yapilacaktir...
Lütfen eşlik edelim sesimizi kamuoyuna ve yetkililere duyurmak için bu fırsatı kacirmayalim bu eylemimizde 2 mv'miz de bizlere eşlik edecek bu nedenle katılan kişi sayısı çok önemli...

saruhan kardeş merhaba bende siirtte kalıyorum tkhk yalova ya yerleştim ama işbaşı için hala hbr yok kurumdan,, bana ulaş bi çay içelim bilgilerimizi paylaşalım 0543 301 10 05

arkadaş lütfen elimizden geneli kadar bilgi paylaşımı yapalım ama yanlış bilgi vermeyelim bazı arkadaşlar ismimiz çkys ya düştü dedi peki o arkadaşlar tkhk mı atanmışlar. burdakiler tkhk ya atananlar yazsın lütfe.... en son on gün önce ankara tkhk gitttim güvenlik soruşturması başlatmışız en az bir ay sürer dediler.yoksa güvenlik soruşturması iptal mı oldu haberimiimiz mi yok... şimdi ismi çkys ya düşen tkhk bağlı olan var mı????????????

Aradim atandigim yeri bana dediler ismin zimmete dusmemis hatta tkhkna atanan hickimsenin ismi dusmemis daha cagirmadilar sizi dediler bu baslayan arkadaslar nasil oluyorda basliyor anlamiyorum kafami buluyorsunuz bizle

arkadaşlar ben memur olarak eskişehire yerleştim.bende bu sitede yazılan değişik yorumları okuyup durumumu ilk elden öğrenmek için ankara
tkhk genel binasına gitti.oradaki görevli tc no mu sistemden sorguladı ve benim evraklarımı komisyonun onayladığını fakat; 29 ekim günü çıkan kararnamedeki güvenlik soruşturması maddesi sebebiyle atamamın henüz yapılmadığını söyledi.bende bazı arkadaşlar tkhk dan olanların atanıp işe başladığını söyleyince bana şu cvb verdi.bizde memurlar, teknikerler,hemşireler ayrı ayrı ve bu ayrı ayrı olanlarda kendi içinde grup olarak komisyonda ele alındığını, ve malesef ben cuma günkü(28 ekim tarihli) komisyonda değilde 31 ekim pazartesi komisyonunda evraklarım onaylanmış yani şansızlık mı kısmet mi bilemem dedi eğer 29 ekimden önce onaylansa idi, 31 ekim itibariyle memurdeum .ama şuan dan sonra tüm kamu kurumları güvenlik soruşturması ile alınacak dendi
güvenlik soruşturmasıda eve polis gelerek komşuya sorarak değil,bizzat listelere başbakanlığıa giderek,istihbarat üzerinden yapılacağını söyledi.arkadaşlar bence zimmeti sorgulamak yerine durumu uygun olanlar ankaraya yakın olanlar kendi vs tanıdığı ile genel başkanlığıa gidip sorsunlar.eğer komisyona takılmadıysa soruşturma en az 20 vs sürer dedi.(tabi bu enaz kısmı).ama kısa sürede haledilmesi için uğraşıyoruz dedi
birde son olarak durumumu takip etmek için tel no vs var mı diye sordum.bana tel no vs şu aralar çok yoğunuz yeni bir alım sürecide var
dendi(normal kpss ile yerleşenler) o yüzden sen kendi oturduğun şehirdeki sekreterlikte 10-15 günde bir uğra durumunu sordedi.
durum bundan ibaret .

Son düzenleme:
arkadaşlar bizim çektiğimiz sıkıntıları kurum hiç şeyine takmıyorlar belli.böyle bi saçmalık mı olur aynı kurumda tekniker başlıyor hemşre başlıyor ama memura ise güvenliklik soruşturması,,,,skkkyimmm onların yaptıkları işe ..
.arkadaşlar ormandekiler ,sağlık bakanlığı,halk sağlığı başladılar hatta milli eğitim bir ay önce başladılar.

yani bizden başka kimse kalmadı.
GÜzel kardeşlerim bu kurumun problemi yani türkiye kama hastaneleri kurumu başkanlığı bize bu eziyeti çektiriyor..
. ben bugünden itibaren kurum başta üzere her yere fax gönderecem lütfen sizde duyarsız kalmayın.
kurumu ise başbakanlığa cumhurbaşkanlığa şikayet edecem elimden geldiğince...
.inanmayın bu kurumun oyalamalarına.... bana göre yemin ederim kurumdeki o baş adam hep bize çektiriyor bunları
....biz 3 ay önce atanmışız ne soruşturması
... bok yiyor kurum bana göre zorunlu değilde kurum başkanı keyfine belki dosyalarımızı göndermiştir.yeter artık bizde günahız hergün stres bir şekilde başımı yastığa koymaktan bıktımmm ben kurumu şikayet etmeye başlayacam bügünnn

Bende biyolog olarak atandim.dünden beri arıyorum kurumu tlf.na cvp veren yok .adamlar sallamiyorki bizi

Arkadaşlar az önce 150 bimer i aradım
Kuruma şikayetinizi iletecek dediler.lütfen herkes 150 numarayı arayıp kurumu şikayet etsin güvenlik soruşturmasıyla alakası yok kurum bizi oyalıyor lütfen kurumu şikayet edelim ki üzerinde dursun

arkadaşlar ben tkhk genel merkezine gittiğimde insanlara yardımcı olma konusunda gerçekten iyi niyetlilerdi.tüm sorularıma tek tek cevap verdiler.ayrıca bazı kurumlar gerek alan bakımdan vs daha yoğun.dolayısıyla sabırlı olmak en iyisi.konuşmalarımızda daha düzeyli olmalı,çünkü bu forum çok ziyaret edilen bir forum dolayısıyla küfür içeren sözcükler ,eğer haklı olduğunuzu idda ettiğiniz konuda öncelikle kişiye zarar verir.şuan gerçekten herkes her istedğini konuşuyor.daha bundan 1 hafta önce memur alımlarının durdurulduğnu ayrıca bu durumun mevcut engelli alımını etkileyeceğini söyleyenler vardı,ama ne hikmetse bir kaç ssaat sonra 2017 engelli kadrolarının dpb ye bildirilmesi haberi yayıldı. yani bu zorlu ve sıkıntılı süreçte gergin olmak keskin olmak en başta bize zarar verir.dolayısıyla kuruma gerekli müracatlarınızı yapabilirsiniz ama buda usluplu olmalı.çünkü orada şikayet ettiğimiz personelin yerinde sizlerde olabilirdiniz.kaldı ki biraz internet araştırması yaparsak bu durumun bize karşı olmadığını 2012 ve 2014 alımlarındada aynı süreçin yaşandığını görürsünüz.ayrıca kamu kurumlarında gider gitmez tayin hakkı veren nadir kurumlardan birisi ... mesela orman geneel müdürlüğü 5 yıl tayin istemeden çalışma şartı vardı(başvuru belgelerinde).sonuç olarak iyi düşünelim mutlaka iyi olur.

Kamu Hastaneleri Zimmet Sorgulama..?

Arkadaşlar TKHK bağlı olarak atanan ve zimmet sorgulama meselesi hakkında bilgisi olan veya TKHK dan bilgi alan var mı ??
Beklemek maddi ve manevi yoruyor artık..

herhangi bir gelişme var mı ? bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın , anestezi teknikeri olarak istanbul anadolu yakasına yerleştim fakat hala zimmete düşmedim 😔😔😔

Nasıl yok ya ben ilk haftayı tamamladım TKHK devlet hastanesin de

Hiçbir gelişme yok,ismimiz zimmete düşmemiş hala bekliyoruz çaresiz.Tkhk arıyoruz cevap yok.web sayfasında bişey yok.bu haftada bitti sonuç aynı.ALLAH yardımcımız olsun artık...

Arkadaşlar merhaba bugün kurum hemşire atama birimini aradım evraklarınız değerlendirildi imzalar atılıyor onu bekliyorsunuz dediler

İnşallah gelecek pazartesiden itibaren belli olur artık bu iş çok uzadı..maddi - manevi zorluklar çekiyoruz.

İnşallah daha uzatmazlar maddi manevi dibe vurduk vallahi

benimki açıklandı ve işe başladım.
biraz daha beklemenizi öneririm.

hüseyin6 kardeş senin unvanın bölümün nedir ...ben de düz memur olarak yalova ya atandım ama hala ismim çkys ya düşmedi...

arkadaşlar ben siirte kalıyorum ama yalova tkhk atandım hala ismim çkys düşmedi benimde.benim durumumda olupta siirte kalan veya yalova ya atananlar lütfen benimle iletişime geçsinler.bilgi paylaşımı,birbirimize yardımcı en kütüsü içimizi birbirimize dükeriz az da olsa rahatlarız.... kadir 0543 301 1005

arkadaşlar
çkys dediğmiz kişi hizmet sorgulama ya bakıyorsunuz değil mi oraya mı ismimiz düşüyor

Evet bugünde bitti bişey belli olmadı.Kurumu arıyorum santral görevlisi açıyor bağlıyorum birimi diyor ama açan kimse yok.Bekliyoruz çaresiz inşallah uzamaz daha fazla.

Üst Alt