Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Tkhk hatay

TKHK HATAY Birliğine yerleşen arkadaşlar kimler hangi kadrodan yerleştiniz. İsimler ÇKYS ye düştüğü takdirde irtibata geçelim

Öncelikle herkese merhaba..İsmi Çkys ye düşen var mı veya zimmet sorgulama yapan var mı,bekliyoruz öylesine..sağlık teknikeri olarak atandım istanbul'a..semt te belli oldu ama ismimiz zimmet sorgulama da çıkmıyor..bilgisi olan varsa bişeyler yazsın..teşekkürler...:confused:

Henüz bir gelişme yoktur. Cuma günü tekrar aricam beklemediyiz. Saruhan semt belli oldu derken nasıl belli oldu ???

An itibari ile zimmete düşmeye başladık..
Hayırlı olsun arkadaşlar

isim sisteme düştükten sonra ne yapmamız gerekiyor gidip başlıyor muyuz yoksa bizi mi arıyorlar? bilenler veya başlayanlar paylaşırlarsa hepimiz için aydınlatıcı olur.

Sorguladığınız siteyi atarmısnız yanlış yerden bakmaayayım zaten bir tane zimmet sorgulama var herhalde

Atandigim kurum beni çağırdı suan görüşmeye gidiyorum siz de atandiniz kurumla irtibata geçin onların aramasini beklemeyin

Ayrıca bana itibar etmeyip saygısız diyen Gülşah sarı ya selamlar

PARSTURKUAZ

gittikden sonra bizide bilgilendirirmisiniz.neler yapılıyor.ayrıca 1 defaya mahsus atama için bilgi varmı.dilekçe veriliyormu

Herkese hayırlı olsun. Ben, kendim aradım kurumu yarın sabah görüşmeye çağırdılar.

arkadaşlar herkes atandığı ilin bölge sekreterliğini arasın. Ben aradım zimmete ismim düşmedi ama yarın veya pazartesi gelin isminiz onaylandı girişiniz yapılsın göreve başlayın dedi sekreterlikteki bayan memur. Yarın boluya yolculuk kısmetse

Arkadaşlar merhaba..isimler sisteme düşmüş diyorlar.ismi düşen var mı,zimmet sorgulama sitesi hangisidir,aradılar geçenlerde istanbul beyoğlu bölgesi dediler ama hala bekliyorum.bekliyorum.bilgisi olan bu konuda ?

Bizim nie dusmedi

Memur olarak atanip zimmet sorgulamaya ismi dusen varmi

Ben atandığım bölge sekreterliğini aradım durumu sormak için onlar atamanız yapıldı gelip evrak işlerini tamamlayabilirsiniz dediler bölüm teknik hizmetler sınıfı tekniker bolu tkhk. Atandığını ilin birlik sekreterliğini arayıp durumunu sor zaten ismini sorup kontrol ediyorlar. Şimdiden hayırlı olsun

Ben memur olarak atandım isim zimmete düştü ara ara bakın yarın arayın atandığınız ilin sekreterliğini

Üst Alt