arkadaşlar ben memur olarak eskişehire yerleştim.bende bu sitede yazılan değişik yorumları okuyup durumumu ilk elden öğrenmek için ankara
tkhk genel binasına gitti.oradaki görevli tc no mu sistemden sorguladı ve benim evraklarımı komisyonun onayladığını fakat; 29 ekim günü çıkan kararnamedeki güvenlik soruşturması maddesi sebebiyle atamamın henüz yapılmadığını söyledi.bende bazı arkadaşlar tkhk dan olanların atanıp işe başladığını söyleyince bana şu cvb verdi.bizde memurlar, teknikerler,hemşireler ayrı ayrı ve bu ayrı ayrı olanlarda kendi içinde grup olarak komisyonda ele alındığını, ve malesef ben cuma günkü(28 ekim tarihli) komisyonda değilde 31 ekim pazartesi komisyonunda evraklarım onaylanmış yani şansızlık mı kısmet mi bilemem dedi eğer 29 ekimden önce onaylansa idi, 31 ekim itibariyle memurdeum .ama şuan dan sonra tüm kamu kurumları güvenlik soruşturması ile alınacak dendi
güvenlik soruşturmasıda eve polis gelerek komşuya sorarak değil,bizzat listelere başbakanlığıa giderek,istihbarat üzerinden yapılacağını söyledi.arkadaşlar bence zimmeti sorgulamak yerine durumu uygun olanlar ankaraya yakın olanlar kendi vs tanıdığı ile genel başkanlığıa gidip sorsunlar.eğer komisyona takılmadıysa soruşturma en az 20 vs sürer dedi.(tabi bu enaz kısmı).ama kısa sürede haledilmesi için uğraşıyoruz dedi
birde son olarak durumumu takip etmek için tel no vs var mı diye sordum.bana tel no vs şu aralar çok yoğunuz yeni bir alım sürecide var
dendi(normal kpss ile yerleşenler) o yüzden sen kendi oturduğun şehirdeki sekreterlikte 10-15 günde bir uğra durumunu sordedi.
durum bundan ibaret .